Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

OSLO-POKOJ/MIEJSCE-SUPER PILNE! - Norwegia

Czytali temat:
(308 niezalogowanych)
101 Postów

(Hermoska)
Początkujący
PILNIE SZUKAM POKOJU/MIEJSCA W POKOJU - najchętniej w CENTRUM OSLO – juz od 25go KWIETNIA wracamy do pracy w OSLO
MOGĘ dzielić z kims POKÓJ/MIESZKANIE - JESLI CHCESZ ZEJŚĆ Z KOSZTÓW (ja tez chce) , MOŻE wyjeżdzasz i POTRZEBUJESZ PODNAJĄĆ - prosze o kontakt- rozważam wszystkie możliwości.: NA KRÓTKI lub DŁUŻSZY TERMIN!
JEST NAS DWIE JA I KOLEŻANKA, SYMPATYCZNE, UGODOWE, po prostu NORMALNE DZIEWCZYNY, mało potrzebujemy i nie stważamy problemów- przeważnie jesteśmy w pracy.
KONTAKT: mail: krakowflats@onet.eu, komórka: +48 530-194-740, norweska niestety nie zadziała bo wyczerpany kredyt.
POZDRAWIAM i PROSZĘ o KONTAKT
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(Mmelisa)
Nowicjusz
Zapomnialas jeszcze zamiescic ogloszenie w Praca, biznes,podatki, formalnosci i urzedy, oraz Nasze sprawy, Poznajmy sie....mozna tez w Forum dla mam...a noz ktos cos wie... hehe

Wystarczy napisac raz...Kazdy forumowicz zauwazy ze jest nowy temat...

a nie lepiej szukac na finn.no? skoro jestescie we dwie to koszty i tak beda mniejsze dla was...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
101 Postów

(Hermoska)
Początkujący
Wlasnie to robie przez FINN, HYBEL, RUBRIKK i takie tam.

ALE DZIEKI ZA CENNE WSKAZOWKI

POZDRAWAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok