Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Iza Panek Andrzejewski50 (7138 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Yatsek napisał:kosi_84 napisał:
Nie zamierzam blokować pracy fizycznej łatwo dostępnej, gdyż może ona być przydatna następnym rodakom którzy będą szukać tak jak ja jakiegoś startu.
nie obrazaj fizycznych... wielu by dalo miec taka prace jak ja... a jestem niby fizyczny.... yhm...
Ależ On wcale Nie obraża Fizycznych ...
Ponieważ szukając jakiejkolwiek pracy , nawet na Zmywaku Obraża Jedynie SAM SIEBIE i tyle ...
---
Skoro Ma wykształcenie wyższe w dziedzinie zarządzania Innymi -a zwłaszcza administracją publiczną w tym nawet dozorem mundurowym / jednocześnie nie potrafi Logicznie zarządzić samym sobą ... to coś jest Nie tak z tym jego Wyuczonym Zawodem ...
---
Ciekawe Ile po studiach pracował konkretnie w swoim fachu i jakie ma rzeczywiste Doświadczenie na wybranych konkretnych stanowiskach w tym dziale gospodarki ...
---
Ciekawe ...!? .
Ambicje Kosmiczne i zadufanie , że HO...ho ... oraz odgórna pogarda nad fizycznymi , a jednocześnie żebrze bezczelnie o zmywak ....!!!!
---
NORMALNE WYKSZTAŁCIUCHY I POLTUNERIA , BEZ KRZTY WŁASNEJ GODNOŚCI ...
---
Nic dla niego nie ma wartości ... nawet prywatna rodzina , a tragedią chce kupczyć o litość i licytować Kto przeżył większą traumę a kto mniejszą ...
Ech ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kasia Tłumacz
(kasiatlumacz)
Wiking
Cześć, jeśli szukacie pracy w Norwegii to wykonuję tłumaczenia i korektę CV dostosowując je do standardów norweskiego rynku pracy. Zachęcam do kontaktu.

Kontakt tel.:
z Polski + 48 58 743 07 53
z Norwegii + 47 21 999 409
lub mailowy tlumacz@multinor.no
Zgłoś wpis
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
W grę wchodzi praktycznie wszystko co z administracją idzie w parze i zarządzaniem jak i ludźmi tak i systemami

www.finn.no/finn/job/management/object?finnkode=34269693
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Ponieważ szukając jakiejkolwiek pracy , nawet na Zmywaku Obraża Jedynie SAM SIEBIE i tyle ...

Ales ty durny Gabrielu!!!! Od kiedy to praca fizyczna obraza czlowieka co?Twoje chamskie odzywki na forach bardziej ludzi obrazaja niz jakakolwiek praca fizyczna!Zadna uczciwa praca nie hanbi i kazda jest potrzebna i pozyteczna ty maluczki zacofany czlowieczku!90 % Polakow wedlug badan tak wlasnie tu zaczynalo a teraz doszli do czegos i sie madrkuja Ja tez tak zaczynalam i sie tego nie wstydze a teraz jestem sama sobie pracodawca i jest git
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Yatsek napisał:
nie obrazaj fizycznych...
wielu by dalo miec taka prace jak ja...
a jestem niby fizyczny.... yhm...

Chcialam o tym napisac ale mnie uprzedziles.

Biorac to wedle wyrachowania - obrzydliwego
to jednak wszystko zalezy od stawki i "ciezaru fizycznosci".

Jak by nie podchodzil, to na obrzydzenie i tak "nadepnie".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kosi_84 napisał:
W grę wchodzi praktycznie wszystko co z administracją idzie w parze i zarządzaniem jak i ludźmi tak i systemami.
ja tylko sprawdzam, czy jestem już Oświecony
czy mam MOC
wrrr,hrrr grrr
kosi kosi łapci
ukończyłeś
ZARZĄDZANIE I MARKETING?
w stopniu Pana Magistra
dobre mam widzenie, czy nie??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ANDZIAOSLO napisał:Ponieważ szukając jakiejkolwiek pracy , nawet na Zmywaku Obraża Jedynie SAM SIEBIE i tyle ...Ales ty durny Gabrielu!!!! Od kiedy to praca fizyczna obraza czlowieka co?Twoje chamskie odzywki na forach bardziej ludzi obrazaja niz jakakolwiek praca fizyczna!Zadna uczciwa praca nie hanbi i kazda jest potrzebna i pozyteczna ty maluczki zacofany czlowieczku!90 % Polakow wedlug badan tak wlasnie tu zaczynalo a teraz doszli do czegos i sie madrkuja Ja tez tak zaczynalam i sie tego nie wstydze a teraz jestem sama sobie pracodawca i jest git
Wyciągasz zdanie z kontekstu i zmieniasz jego ciężar znaczeniowy ...
Może i to działa na co niektórych ...jednak wątpię ... .
---
Sama praca jako taka , nikogo Nie Obraża ...
SAM PRACUJĘ TUTAJ FIZYCZNIE i bardzo dobrze jest Mi w Tym przypadku ...
Jednak Ja nigdy , nie mówiłem o pracy tak , jak to czyni niejaki ..."kosi_84"... .
---
I tyle w Twoim Kierunku ... OBROŃCZYNI UCIŚNIONYCH , NA WŁASNE ŻĄDANIE ...

---
Natomiast co do Moich ODZYWEK ... to są na takim chamskim Poziomie , na na jaki Sobie zasługują interlokutorzy do których kieruję odpowiedzi ...
ECH ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(Koalski)
Wiking
gabriel napisał:
ANDZIAOSLO napisał:Ponieważ szukając jakiejkolwiek pracy , nawet na Zmywaku Obraża Jedynie SAM SIEBIE i tyle ...Ales ty durny Gabrielu!!!! Od kiedy to praca fizyczna obraza czlowieka co?Twoje chamskie odzywki na forach bardziej ludzi obrazaja niz jakakolwiek praca fizyczna!Zadna uczciwa praca nie hanbi i kazda jest potrzebna i pozyteczna ty maluczki zacofany czlowieczku!90 % Polakow wedlug badan tak wlasnie tu zaczynalo a teraz doszli do czegos i sie madrkuja Ja tez tak zaczynalam i sie tego nie wstydze a teraz jestem sama sobie pracodawca i jest git
Wyciągasz zdanie z kontekstu i zmieniasz jego ciężar znaczeniowy ...
Może i to działa na co niektórych ...jednak wątpię ... .
---
Sama praca jako taka , nikogo Nie Obraża ...
SAM PRACUJĘ TUTAJ FIZYCZNIE i bardzo dobrze jest Mi w Tym przypadku ...
Jednak Ja nigdy , nie mówiłem o pracy tak , jak to czyni niejaki ..."kosi_84"... .
---
I tyle w Twoim Kierunku ... OBROŃCZYNI UCIŚNIONYCH , NA WŁASNE ŻĄDANIE ...

---
Natomiast co do Moich ODZYWEK ... to są na takim chamskim Poziomie , na na jaki Sobie zasługują interlokutorzy do których kieruję odpowiedzi ...
ECH ...

To może zamiast reagować jak kawowy automat, należy dawać przykład swoim autorytetem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Koalski napisał:...To może zamiast reagować jak kawowy automat, należy dawać przykład swoim autorytetem...
Hm...mmm ...
Wiesz to jest tak ... nie Każdemu dogodzisz Swoim Indywidualnym Postępowaniem , a i nie Każdy jest również Reformowany ...
---
I dlaczego ma Mnie Krew zalewać iż Ja do Chama z różą , a On w podzięce z glana w Jądra ...!? .
---
Ja dbam o Swoje Wrzody i chcę je Mieć , jak Najpóźniej w Swoim Życiu ... .
---
Ponadto jakaś widoczna Segregacja Zawsze Być Musi ... Nawet zwykłe psy robocze pociągowe taki podział Mają a co dopiero My Ludziska Wrednowate ...
---
Ja Osobisty i Prywatny Szacunek , Naprawdę Mam Do Bardzo Dużo Osób , Na Tm Forum i Nie tylko Tym , wbrew Pozorom ... jednak na takie coś to trzeba sobie zapracować ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Ja dbam o Swoje Wrzody i chcę je Mieć , jak Najpóźniej w Swoim Życiu ... .

Napewno tak bedzie jesli ograniczysz przebywanie na tym portalu Jak narazie narazasz innych na wrzody forumowy fioletowy stary cymbale
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów

(meno)
Nowicjusz
Jak zwykle sami starzy forumowi kawalerzy i stare panny z kilku tysiacami postow sie wypowiadaja na kazdy tylko mozliwy temat no bo niby co maja robic jak to forum to ich jedno zajecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok