Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3194 niezalogowanych)
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Yatsek napisał:
optimus reaktywacja napisał:
A wierz mi, ze to opisales jest niczym w porownaniu z tym co robia w swoich wlasnych krajach.
no wiem.... ale tu rozmowa jest o Norweskich standardach... to zdezenie kultur poraza....

Coz ...pretensje mozna miec jedynie do Filipa II i Ryszarda Lwie serce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Yatsek napisał:
A wierz mi, ze to opisales jest niczym w porownaniu z tym co robia w swoich wlasnych krajach.
no wiem.... ale tu rozmowa jest o Norweskich standardach... to zdezenie kultur poraza....

Coz ...pretensje mozna miec jedynie do Filipa II i Ryszarda Lwie serce

za daleko szukasz.. ja bym sie zatrzymal na Bonapartem albo nawet na (tfu) Sobieskim....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Optimiusie:
dowcip pasujacy do tego watku w dyskusji....

Przychodzi Turek do psychiatry w Berlinie i żali się, że doskwiera mu chandra i depresja.
Psychiatra na to:
- Nasraj pan do worka, dodaj do tego drobno posiekane trzy cebule, pięć ząbków czosnku i zamknij worek na trzy dni. Po upływie trzech dni codziennie przez tydzień, wsadzaj pan tam łeb i wąchaj przez godzinę.

Po 10 dniach zadowolony Turek wraca do psychiatry i mówi, że czuje się znakomicie, ale ciekawi go co mu było.
Lekarz na to:
- Eee, panie... nic takiego... to tylko tęsknota za ojczyzną.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(koalski)
Wiking

Sorry, Optimus, za parę osobistych wycieczek. Biję się w pierś, taka dyskusja nie powinna mieć miejsca.

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(koalski)
Wiking
jasta102 napisał:

Mam sluchac kolejnej prawdy objawjonej, tylko przez kogo? To zaden autorytet. Duzo slow malo tresci.

Wole poczytac o horyzoncie zdarzen.

a myślisz, że jakiś gentleman pisany przez samo H to jest wiarygodniejsze źródło w temacie stworzenia?

Pan na litere H jest daleko bardziej wiarygodny. Staram sie jednak nie przyjmowac nic bezkrytycznie.

Ile bardziej?
50%, 60%?

Osz Bosze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok