1 NOK
Polska czy Norwegia i dlaczego??
Prosze Was o odpowiedz odnosnie feriepenge od pracodawcy podczas pobytu na zasilku chorobowym. Brat moj ulegl wypadkowi w listopadzie 2011 roku i od tamtego czasu jest na zasilku chorobowym. Do ...
Ladne po Mezu
23-05-2012 15:19
Mocherowe beret rzadza Nie przypominam sobie by marichuana byla legalna w polsce
Przemysław xxx
22-05-2012 22:57
witam poszukuje pracy w zawodzie drukarz lub piekarz morze ktos wie gdzie mozna sie udac jestem tydzien w norwegi obecnie w oslo bardzo prosze o pomoc i na odp najlepiej na sms lub odzwonie bo mam ...
Zaczęło się dobrze,niezle całkiem,miałem już nadzieje że wypełnię sobie okienka czasowe śledzeniem pracy sądu,wyjaśnieniom oskarżonego,przesłuchaniom świadków,a tu-zonk. Dlaczego,po wrzuceniu na ...
Poszukuje dobrego lakiernika samochod. w okolicach Stavanger możecie mi coś polecić???
Przemek Pryk
22-05-2012 08:59
Witam .. Mam auto a norweskich blachach i wykupiony czytniczek na autopass ... Niestety nie czytał mi bramek poza Oslo ..... kiedy jechałem do polski, lub powiedzmy na jakieś lotnisko w okolicach ...
Witam Forumowiczów . Znalazłem się w nagłej sytuacji i potrzebuję adwokata dobrego ,a konkretnie to pytam czy ktoś ma sprawdzonego adwokata ( który się specjalizuje w sprawach odzyskiwania ...
witam mam pytanie gosc mi uszkodzil kosc policzkowa mam w dwóch miejscach pekniecie co moge z tym zrobic prawnie w Norwegii?
Chlopak ze stabekku obecnie lezy w szpitalu w spiaczce ktory skoczyl pod pociag
Witam Proszę o pomoc w korzystaniu z konta banku nordea.no. Parę miesięcy nie logowałem się na koncie nordei teraz przy logowaniu podaję 11 cyfrowy Fødselsnummer potem muszę wpisać Engangskode czyli ...
dobra, koniec imprezy, wypierdalaj z mojego serca HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Kurwa no nie! No po prostu kurwa nie! Boże, czy Ty to widzisz? tez tak 'zaklepujecie' facetow?
Witam Pisze poniewaz potrzebuje waszej pomocy. Chciałbym zakupic bilet pociągowy z Lillehammer do Oslo Gardemoen albo Rygge czy Torp. Moje pytanie to : 1. Czy zakupując bilet przez ...
WITAM, mam pytanie: czy wiecie gdzie w okolicach Drammen można zapiać się na kurs tańca na rurze? Razem z koleżanką jestem zainteresowana takim kursem, jesli orientujecie sie w temacie to prosze o ...
Szukam dobrej fryzjerki z okolic Asker.
Witam. Czy ktos z Was korzystal z uslug tej "firmy" www.mojanorwegia.pl/forum/view/11/oslo/1...ska-oslo-polska.html Chce przetransportowac motocykl wraz z calym ekwipunkiem kaski buty ...
Witam. Urząd celny przetrzymuje moja paczkę, w której znajdują się suplementy kulturystyczne. Zakupione zostały na Islandii i wysłane paczka przez moja mame.Dzwonilem do urzędu celnego z zapytaniem ...
Czy mogę wziąśc rower do samolotu bo jadę do Norwegii i chciałbym go zabrac ze sobą wizzair.
Witam. Wiecie moze czy norweska TV ( niekodowana ) bedzie transmitowac EURO ?
Czy ktos wegetuje jak w temacie na obszarze Hallingdal? Przypuszczam ze nie... Dlatego w niedalekiej przyszosci wlasnie z tego powodu przeprowadze sie do wiekszej cywilizacji gdzie spotkam ...
Rafal Z.
19-05-2012 08:37
HEJ JA MAM TAKIE PYTANIE, MÓJ DOBRY KOLEGA CZEKA NA PRACĘ W RAFINERII STATOIL W KARSTO. PANOWIE,CZY KTOŚ MOŻE NAPISAĆ JAK WYGLĄDAJĄ TE TESTY ODN.ANGIELSKIEGO ,BO ON SIĘ TEGO BOI,SŁABO ZNA ...
mam pytanie bylismy z dzieckiem u lekarza i nalezy nam sie zwrot za podroz maz lecial samolotem potem promem z dzieckiem lacznie podroz trwala od 6 rano do 21. wyslalismy papiery jutro mija 3 tyg ile ...
Anna Chmielarska
18-05-2012 17:09
Witam was wszystkich.Mam takie pytanko czy ktos wie gdzie można zakupić bilet dla psa ktory leci do Norwegii liniami Norwegian ,niestety rezerwując internetowo nie można tego zrobić a na stronie ...
Witajcie, to mój pierwszy post, aczkolwiek zacznę z innego pułapu aniżeli przywitanie, którym zajmę się później. www.mammarzenie.org/marzyciel/8731,5,wyjazd-do-norwegii Przeczytajcie tekst. ...
Czy może wybiera się ktoś na koncert we wrześniu w Oslo?
oddam 10% wygranej, temu kto poda mi na prv. liczby dużego Lotka, które będą dziś wylosowane. Z góry dziękuję!
Za co kochacie Norwegie?
Hej Szukam pokoju w Bergen, najlepiej gdzies blisko centrum po 22 czerwca. Jezeli ktos cos wie prosze o jakies namiary Dziekoweczka
Malgorzata R
17-05-2012 08:25
Najpopularniejszy sport w Norwegii?
mirek rumianek
17-05-2012 00:37
Oddam pracę dziewczynie w okolicy Asker. Konieczna znajomość norweskiego lub angielskiego + prawo jazdy B. Praca legalna. Mój numer telefonu : 98439155
Malgorzata R
16-05-2012 23:20
WITAM JADE 19.05.2012 SOBOTA PO POLUDNIU OK GODZ.15-TEJ Z HAUGESUND NA (PROM DO KARLSKRONY NA GODZ 9 RANO NIEDZIELA) DOCELOWO DO GDYNIA I DALEJ... SAMOCHODEM OSOBOWYM Z KLIMATYZACJA ISTNIEJE ...
Witam Szukam mieszkania do wynaj€cia w okolicy Slemmestad, czy istanieje jakas firma ktora pomaga-posredniczy w poszukiwaniu mieszkania?
jesli ktos z was slyszal ze potrzebuja do pracy na stolarni lub do lakierowania mebli bede wdzieczny za adres lub telefon anglielski komunikatywny z gory dzieki adres e-mail ma-surf@wp.pl
Hej wszystkim...orientuje się ktoś może czy potrzebują gdzieś młode osoby do pracy na farmie na terenie Norwegii, w dowolnym regionie ? Ma ktoś może jakąś pewną i sprawdzoną farmę i zechciałby mi dać ...
co sprawia ,ze tracimy partnera? Jestem za granica Polski od ok.10 lat i prawie wszyscy znajomi po wyjezdzie z zonami , mezami sie rozwodza. Co jest przyczyna tego tak drastycznego przelomu w ...
WITAM JADE 19.05.2012 SOBOTA PO POLUDNIU OK GODZ.15-TEJ Z HAUGESUND NA (PROM DO KARLSKRONY NA GODZ 9 RANO NIEDZIELA) DOCELOWO DO GDYNIA I DALEJ... SAMOCHODEM OSOBOWYM Z KLIMATYZACJA ISTNIEJE ...
KOREPETYCJA NORWESKIEGO ZA HISZPANSKI , CHETNIE PRZYJME, ZACZYNAM OD ZERA!
lukasz ..
15-05-2012 18:50
Witam! Jestem na ostatnim roku studiów magisterskich na Uniwersytecie Ekonomicznym w Katowicach. W zeszłym roku mieszkałem przez 4 miesiące w Revetalu koło Tonsbergu (malowanie domów, a jakże ) i ...
witam poszukuje mieszkana ,pokoju w Grimstad 40308019
Co sądzicie o Morzu norweskim wolicie jezdzic na te morze czy np.Bałtyckie
Witam,czy jest tutaj ktoś kto posiada łódkę w Oslo lub okolicach?Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda sprawa z cumowaniem,parkowaniem łódki,opłaty,rejestracja,ceny,w sumie wszystko na ten temat Z ...
magda ry
14-05-2012 16:06
Pracuje w Hotelu sezonowo w norwegi ,ostatnio poproszono mnie o kupienie paru żeczy w polsce do kuchni między innymi ubrań nozy ,blendera i jeszcze takie tam bzdety. Nie wiem jak ugryśc temat ,mam ...
robert slledz
14-05-2012 15:25
ile kosztuje "dziwka" - godzina ? pewnie stawki równe w zaleznosci od regionu. ile kosztuja dragi ? zielone, biale, ? ile anaboliki ??? po ile wagon szlugów i litr alko z mety ...
proponuję zorganizowanie spotkania przed rozpoczęciem nowego sezonu i ewentualne ustalenie miejsc spotkań albo wspolnych wypadow. pozdro. lewa w gorę.
zanim się zacznie z głupich norków nabijać chociażby, że oni prawie dwukrotnie więcej hodują ryb, niż Polska świń biznes.interia.pl/wiadomosci/news/norweg...nam-wszystko,1793856 ...
Antoni Perez
13-05-2012 19:12
Witam kupiłem model samochodu na benzynę , czy z polski jak wyśle paczką do norwegi , to mogą mi cło dowalić , wartość modelu 2000 zł pytam bo nie mogę znaleźć nic na ten temat , może ktoś z Was wie ...
Antoni Perez
13-05-2012 19:10
witam pilnie poszukuje pokoju 1nki lub kogos kto szuka normalnego współlokatora!!!!!PILNE BARDZO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tel kontakt.96701627!!!!!PILNE BARDZO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sprzedam Ipod 4G, 8GB , stan bardzo dobry, na gwarancji, w dobrej cenie. Więcej informacji na priv
link dla zainteresowanych liveuro.pl/channel-1.php
DOMINIK xtc
13-05-2012 00:52
Witam, mam 32 lata i poszukuje pracy przy sprzataniu, prasowaniu, gotowaniu, jako pomoc domowa, au pair, opiece nad dziecmi. Posiadam duze doswiadczenie. Najchetniej u polskiej rodziny, gdyz nie znam ...
Dwóch facetów. Wieloletni przyjaciele od dzieciństwa. Jednak jeden z nich niestety jest częściowo sparaliżowany, potrzebuje trochę pomocy w codziennym życiu. Pewnego dnia siedzą u niego na werandzie, ...