Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Adrian jaayymmm Hubsonq Adrian7 (5122 niezalogowanych)
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...czyli wynika z tego,ze bardzo dobrze sie stalo,ze okradli chlopaka.gdyby nie to,nie moglby ostrzec innych!

wlasciwie to wszyscy powinnismy pokazywac zawartosc naszego portfela kazdemu nieznajomemu i przy kazdej okazji,,aby pozniej ostrzegac innych.nastepnie wystarczy napisac post na mn. i w ten prosty sposob,przyczyniamy sie do zmniejszenia liczby osob poszkodowanych!
proponuje zalozenie specjalnego dzialu,dla prawdziwych altruistow pt:

- dalem sie okrasc,aby ciebie nie okradl nikt! -

a propos anty zlodziejskiego kamuflazu,to najlepiej przebrac sie za rodowitego norwega.to proste:

dresy wpuscic w skarpetki,do tego uzywana kurtka robocza. dalej koniecznie,przetluszczone wlosy i 'zaloba' pod paznokciami. do kompletu zimowa czapka w lato i tenisowki w zimie.

efekt gwarantowany!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Monika D
(NiuNia84)
Wiking
Jak widac wspomniana na poczatku tego watku szajka nadal dziala i "ma sie dobrze".. dzis moj kolega padl ich ofiara na Gardemoen.. Naiwny nie byl i nie pokazywal im swojego portfela, a i tak sami wzieli, co chcieli :/
Ma ktos moze pomysl jak tym rabusiom raczki upierniczyc? (najlepiej przy samej d..) Ktow wie, ten wie, ile norweska politi jest w stanie pomoc w takich przypadkach.. Szlag mnie trafia, ze takie gnidy czuja sie bezkarnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
wspolczuje koledze mnie takie cos nie dotknelo ale pamnietam na samym poczatku jak tu pracowalem jeszcze na czarno to moja zona wszywala mi pieniadze w majtki jak lecialem do polski a teraz to wszystkie pieniadze jakie mam przeznaczone na pl wysylam przelewem to chyba najskuteczniejszy sposob by sie uchronic od takich przykrych sytuacji

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Nudnik Szpilkez napisał:
wspolczuje koledze mnie takie cos nie dotknelo ale pamnietam na samym poczatku jak tu pracowalem jeszcze na czarno to moja zona wszywala mi pieniadze w majtki jak lecialem do polski a teraz to wszystkie pieniadze jakie mam przeznaczone na pl wysylam przelewem to chyba najskuteczniejszy sposob by sie uchronic od takich przykrych sytuacji

pozdrawiam

Radosc podwojna Juz jestes wolny od majtek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Nudnik Szpilkez napisał:

pozdrawiam

Dobre Może jeszcze w bilonie po 2 i 5 NOK które można na gumę nawlec?

Tu to jeszcze ludzie ludzie na lotnisku są to sie nikomu krzywda wielka nie stanie, kasa stracona i tyle.

W zeszłym roku gość z moich stron pojechał do pracy do niemca (obóz pracy dla 20 osób) i po trzech miesiącach wracał na komunie córki do PL (pracując na czarno nikt nie wypłaca kasy na konto ), dotarł po tygodniu w plastikowym worku.
Nie trudno wywnioskować jaką trasą i dokładnie kiedy będzie koleś z kasą jechał, a w okresach świąt i komunii to złodzieje mają żniwa na parkingach, dworcach i lotniskach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Zuzu napisał:
Nudnik Szpilkez napisał:

pozdrawiam

Dobre Może jeszcze w bilonie po 2 i 5 NOK które można na gumę nawlec?

Tu to jeszcze ludzie ludzie na lotnisku są to sie nikomu krzywda wielka nie stanie, kasa stracona i tyle.

W zeszłym roku gość z moich stron pojechał do pracy do niemca (obóz pracy dla 20 osób) i po trzech miesiącach wracał na komunie córki do PL (pracując na czarno nikt nie wypłaca kasy na konto ), dotarł po tygodniu w plastikowym worku.
Nie trudno wywnioskować jaką trasą i dokładnie kiedy będzie koleś z kasą jechał, a w okresach świąt i komunii to złodzieje mają żniwa na parkingach, dworcach i lotniskach.

Dobre smakowales???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Nudnik Szpilkez napisał:

pozdrawiam

Radosc podwojna Juz jestes wolny od majtek

kzk moze i smieszne ale skuteczne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Nudnik Szpilkez napisał:
[quote]Zuzu napisał:
Nudnik Szpilkez napisał:

Dobre smakowales???

Bilonu już nie spożywam bo mi na bramkach piszczało i rewizja osobista potem, gdzie gumowa rękawiczka tu i tam się ociera
Banknotami się co najwyżej podcieram

Ciężkie czasy nadchodzą bo tylko plastikowy pieniądz zostaje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
pare lat temu muj znajomy jak sie dowiedzial ze w gaciach przewoze pieniadze to parsknal smiechem i powiedzial do mojej zony ze to jest debilne czy jakos tak po jakims czasie przewozil wyplaty za cale 6m-cy harowy tu jechal samochodem kase mial w spodniach dodam ze gosc nie pije alkocholu na promnie opitolili go do ostatniej 500setki
do dzisejszego dnia nie ma pojecia jak to sie moglo stac bo przecierz on byl taki maaadddrrrryyyy i cwannnnnyyyy i przebiegllllyyyy

plakal jak dziecko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Nudnik nie bierz sobie mojej wypowiedzi do serca, każdy sposób jest dobry na przewóz pieniędzy przy sobie byle dotarły na miejsce w całości. Nie zawsze jest możliwość trzymania kasy na koncie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok