Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kiedy skonczy sie kryzys na płd europy ??? - Norwegia

Czytali temat:
Pawel Kortas (952 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Jesli w ogóle kiedys sie skonczy.....

Tak mnie ostatnio naszło na wspomnienia o moich....marzeniach : )
Kiedy "poczułem troche władzy" po kilku latachciezkiej pracy w norge, pomyslałem, ze moze jednak moje marzenie sie spełni. Otóz od zawsze marzyłem zeby mieszkac gdzies na płd europy > włochy, Grecja, Hiszpania, Portugalia, czy nawet Turcja...
Marzy/ło mi sie zeby miec wyjebane na opony zimowe, ocieplanie domu, zakup opału, zimowych butów i ogólnie ciepłych rzeczy, odsniezanie, etc.....
Tak poprostu isc do pracy, odjebac swoje i chłodne piwko w cieniu przy cycu pić....
Kto by tak nie chciał (?)
Ale kurwaa nie, bo jakis kryzys,strajki, rewolucje i inne pospolite ruszenia!
Chciałem/cę tylko zyc w ciepłym klimacie, kąpac sie w ciepłym morzu, chodzic z moim lwem na spacery bez parasola,spotykac znajomych wieczorami przy piwku, gdzies w ciepłym ogródku piwnym najlepiej nad morzem/jeziorem
Chciałem zeby znów Italo disco zagosciło w moim domu, zebys ktos wołał za mną "hej Mariano"...
Zamiast "unszyl kamratt" ,zeby ludzie na ulicy mijając sie sczzerze sie usmiechali, zamiast tych "all right mate" , lub "ar du bra".....
Czy nie moze byc widno i słonecznie przez cały kurwa rok, ciepło i przyjemnie?
Czyz facet (samiec alfa) nie moze cieszyc oka spoglądając z miejscowej "tawerny" na rozneglizowane turystki z ....Polski, grzesząc myslą, mową.......
Czy to tak kurwa duzo ???

Jesli zna ktos odpowiedz na moje pytanie, to prosze pisac, bo mam kurwa focha i chce zmienic swoje jakze nudne i szare zycie!
Adios : ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Tajlandia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
bo oni na poludniu tez maja focha i chcieliby w chlodniejszy klimat,ale tu trzeba pracowac.a tego to im sie nie chce.taka moja mala musl.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
nie janek, nie i jeszcze raz nie!
Tylko europa!

Mam juz pierwszy odzew > jakis kurwa gamon napalił sie na moja fote

Hello My Name Is Mercy widziałem swój profil na ten temat (mojanorwegia.pl) i podnieść zainteresowanie się contct mnie na mój prywatny maill ust mercyjohnson230@yahoo.co.uk) tak, aby dać Ci moje zdjęcia podziękowania od Miłosierdzia

PS: Ja pierdole.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
marianek73 napisał:
Jesli w ogóle kiedys sie skonczy.....

Tak mnie ostatnio naszło na wspomnienia o moich....marzeniach : )
Kiedy "poczułem troche władzy" po kilku latachciezkiej pracy w norge, pomyslałem, ze moze jednak moje marzenie sie spełni. Otóz od zawsze marzyłem zeby mieszkac gdzies na płd europy > włochy, Grecja, Hiszpania, Portugalia, czy nawet Turcja...
Marzy/ło mi sie zeby miec wyjebane na opony zimowe, ocieplanie domu, zakup opału, zimowych butów i ogólnie ciepłych rzeczy, odsniezanie, etc.....
Tak poprostu isc do pracy, odjebac swoje i chłodne piwko w cieniu przy cycu pić....
Kto by tak nie chciał (?)
Ale kurwaa nie, bo jakis kryzys,strajki, rewolucje i inne pospolite ruszenia!
Chciałem/cę tylko zyc w ciepłym klimacie, kąpac sie w ciepłym morzu, chodzic z moim lwem na spacery bez parasola,spotykac znajomych wieczorami przy piwku, gdzies w ciepłym ogródku piwnym najlepiej nad morzem/jeziorem
Chciałem zeby znów Italo disco zagosciło w moim domu, zebys ktos wołał za mną "hej Mariano"...
Zamiast "unszyl kamratt" ,zeby ludzie na ulicy mijając sie sczzerze sie usmiechali, zamiast tych "all right mate" , lub "ar du bra".....
Czy nie moze byc widno i słonecznie przez cały kurwa rok, ciepło i przyjemnie?
Czyz facet (samiec alfa) nie moze cieszyc oka spoglądając z miejscowej "tawerny" na rozneglizowane turystki z ....Polski, grzesząc myslą, mową.......
Czy to tak kurwa duzo ???

Jesli zna ktos odpowiedz na moje pytanie, to prosze pisac, bo mam kurwa focha i chce zmienic swoje jakze nudne i szare zycie!
Adios : ))

ty zejdz na ziemie i przestań piep....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Izzy napisał:

ty zejdz na ziemie i przestań piep....[/quote]

Czemu ?
czy szczytem marzen dla ciebie jest mąż pracjący w norge i własna działalnosc gosp. w polandii (zus 1tys pln) ????
Czemu mam nie marzyc, kiedy mam jakies tam zaplecze na przyszłosc i własny dom w pl, który moge sprzedac za ca 400/500 tys ?
Za takie pieniadze mógłbym kupic sobie 100m2 gdzies nad morzem w UE i zyc jak ta lala, tylko zeby znalezc jakąs fajną robote i utzrymac to wszystko na poziomie....
Czy to tak duzo Izzy ?
ps: człowiek bez marzen jest nikim......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Ojjj Mario chyba masz jaką chandrę, co Ci dzisiaj.
Jeszcze trochę tutaj posiedzisz i będziesz mógł zapomnieć o fiordach
Pomyśl sobie że już bliżej niż dalej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
oj marian marian ty jak coś palniesz do interesów czy w PL czy w Tajlandii trzeba mieć łeb a nie głowę i po pierwsze mam sklep własny między dwoma dużymi marketami a po drugie kamienicę z dobrym metrażem w centrum i to wszystko małym kosztem tz.własnośc bo włożyłam w to trochę więcej ..... a niedawno zeszła ze mnie inspekcja budowlana skończyło się dobrze a wesoło nie było ogólnie odradzam zarabiać kilka lat by potem w coś zainwestować wszystko robi się małymi krokami też myślę nad nowymi inwestycjami i rozglądam się za czymś w Bułgarii by tanio kupić odremontować a sprawdz ceny ,że warto .Norwegia to norwegia dodatek jak wisienka do tortu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
marianek73 napisał:
Izzy napisał:

ty zejdz na ziemie i przestań piep....

Czemu ?
czy szczytem marzen dla ciebie jest mąż pracjący w norge i własna działalnosc gosp. w polandii (zus 1tys pln) ????
Czemu mam nie marzyc, kiedy mam jakies tam zaplecze na przyszłosc i własny dom w pl, który moge sprzedac za ca 400/500 tys ?
Za takie pieniadze mógłbym kupic sobie 100m2 gdzies nad morzem w UE i zyc jak ta lala, tylko zeby znalezc jakąs fajną robote i utzrymac to wszystko na poziomie....
Czy to tak duzo Izzy ?
ps: człowiek bez marzen jest nikim......[/quote]

skończy się to tak sprzedasz za 500 jak mówisz kupisz taniej swoje 100 m a pomyslałeś co bedzie jak ci się nie spodowa forsę reszte puścisz na urządzenie się i już nawet do polandi nie wrócisz bo nie bedzie za co moja zasada to sprzedawać w ostateczności ja wole raczej gromadzić niż sprzedawac wiem ile we wszystko włożyłam pracy i serca wiec nie ma to wartości paru zł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
bulgaria.homer.pl/x200/offers/view/16588...lla-sunny-beach.html

a nawet wydając 40 000 można kawał super ziemi mieć
oczywiście z dala od cywilizacji i super alarmy hehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj