1 NOK
jak sprawdzić dochód firmy norweskich w ich urzedzie skarbowym
Witam jak wszyscy teraz muszę rozliczyć się z podatku w Norwegii (do tej pory robił to szef ale się to zmieniło) i pewnie skorzystam z jakiejś firmy np. PC,no i mam w związku z tym pytanie o wasze ...
Witam, jestem elektrykiem i aktualnie zalatwiam sobie DSB, jak mi odpisali to na poczatku czerwca je dostane. Mam teraz okazje wyjechac do Nerge do praczy lecz na czarno, czy warto tam jechac? czy ...
Witam mam takie pytanie ,mam wyjazd do stavanger w czerwcu do pracy,widnieje w polsce jako karany za jazde pod wplywem alkoholu ,jakie to ma odniesnienie to spraw urzedowych w norwegi?pobyt i ...
Witam mam problem moja żona zgubiła dokumenty i szukam kogoś kto może jej w tym pomóc ponieważ nie ma jak wyjechac z kraju ... !! czy może Nam ktoś pomóc co zrobić w takiej sytuacji ?? Bardzo proszę ...
26 stycznia 2012 roku zaginął Pan Michał. Ostatnim miejscem jego pobytu była Warszawa. Mężczyzna ma 30 lat, 183 cm wzrostu, niebieskie oczy oraz krótko ostrzyżone włosy. Zaginiony wyszedł z ...
Mam nadzieje, ze wszyscy pamietaja ze dzisiejszej nocy z soboty na niedziele o godz 2 przestawiamy zegarki na godz 3. ojojoj godzina snu mniej
Witam, Mialem na terenie Norwegii ( pracujac oczywiscie na umowe ) wypadek po ktorym otrzymalem w roku 2011 ( caly wypadek i wyplacenie odszkodowania mialy miejsce w 2011 roku ) i nieublagalnie ...
Proszę przejrzeć ten temat www.forumnorwegia.net/viewtopic.php?t=47419 Proszę zauważyć jak bezwolne,beznamiętne są odpowiedzi dwóch osób, gosia-właścicielka tego forum i dziennikarka Sylwia. ...
Witam. Mieszkam od oslo 20 km od Oslo na północ I mam pytanie dotyczące gdzie można tutaj w okolicach łowić rybki za darmo. Pozdrawiam
Czy przeżyłeś trzęsienie ziemi? Podziel się swoimi doświadczeniami tutaj!
Witam, Poszukuję chętnych do wspólnej gry w darta elektronicznego (softtip). Planuję wspólne, barowe granie, przy zimnym piwku i miłej atmosferze. Ta gra nie jest popularną w tej części Norwegii, ...
Witam serdecznie!! Zajmuję się malarstwem w stylu „AIRBRUSH” na każdym podłożu. Wykonuję tą techniką malunki w mieszkaniach w wizualizacji 3D , basenach , łazienkach a także freski . Maluję na ...
moderator jednak istnieje ) moderator/ka udziela sie na forum mlodych mam... i reaguje od razu.... dominika_ddd napisał: cos sie stalo i zniknął moj wczesniejszy post no bardzo nie fajnie, ...
Szukam polskiej fryzjerki w okolicach halden (balejage , strzyżenie)
Cześć wszystkim. Mam pytanie czy ktoś jechał ostatnio z Bergen do Oslo samochodem i orjentuje sie, czy po drodze gdzieś jest jeszcze śnieg na drogach. Musze jechać autem do polski a nie mam za ...
Poszukuje kogos kto moze znalesc sygnal i ustawic Antene Satelitarna . Jesli ktos potrafi to zrobic i ma odpowiednie przyżądy to rosze o pomoc i kontakt
witam. czy orientuje sie ktos ile kosztuje Ballantines 0.5litra i wecej w jakimkolwiek sklepie w Norwegii? dziekuje za informacje.
Od początku tego roku wszyscy używający służbowych samochodów również w drodze dom-firma,firma-dom płaca 1365 NOK extra podatku dla króla za tą usługe. W sumie można było się tego spodziewać,ale; ...
Witam. Macie moze namiary na jakąś względnie niedrogą firmę od przeprowadzek ? Rejon Sandnes. Musze niedługo przewieżć pare gratów a sam nie dam rady.
Prawko egipskie przez internet.Słyszałem że koleżanka zrobiła ale nie mam strony do tej kancelarii?Robił ktoś?Będe wdzieczny za adres.Chodzi mi o ta kancelarie co byl artykul na poboczem pl .Aha,i ...
witam interesuje mnie praca sezonowa zbiory owoce warzywa czy ktos posiada sprawdzone namiary n ataka farme lub produkcje dziekuje z gory patrycjaaa805@interia.pl pozdr
witam serdecznie czy ktos posiada moze sprawdzone namiary na taka farme lub produkcje?interesuja mnie zbiory owoce warzywa praca sezonowa z gory dziekuje pozdrawiam patii83@interia.eu
witam interesuje mnie praca sezonowa przy zbiorach owoce warzywa czy ma ktos moze sprawdzone namiary na taka farme lub produkcje z gory dziekuje pozdrawiam moj meil patrycjaaa805@interia.pl
Kupiłam skutera od drugiej osoby i szukam teraz ubezpieczalnie ale nie drogą w Bergen. Gdzie jest dobra ? potrzebuje jakiekolwiek namiary
dlaczego niemoge wyswietlic ogloszen odnosnie dam prace i szukam pracy i innych pozostalych ogloszen w ikonie ogloszenia??????? czy ktos ma tez z tym problem???????????
Liliana xxx
18-03-2012 18:17
Witam! wyrobilam sobie w Norwegii europejską karte zdrowia.Niedługo bedę jechać do Polski i chciałabym wykonać kilka badań, czy może mi ktos powiedzieć w jakich sytuacjach mogę ją wykorzystać bo ...
Mam pytanie do osób,które mieszkają jakiś czas i pracują w Norwegii. Mam podstawy angielskiego.Planuję wyjazd do Norge,lecz nie wcześniej niżj jesienią,a może nawet wiosną przyszłego roku.Oczywiście ...
Witam, mam pewien problem od pewnego czasu mojemu 8latkowi dokuczaja dwaj czarni chlopcy, obrazaja go wyzywaja czasami dochodzi nawet do rekoczynow gdy zglaszam to nauczycielce badz dyrektor ...
Jesli sa chetni pograc w pilke nozna to pisac pozdrawiam
piotr kwiatkowski
16-03-2012 23:27
Espana Party Camp 2012 - majówka studencka w Hiszpanii w Lloret de mar! Organizatorzy największych majówek i wakacji studenckich w Hiszpanii i Chorwacji zapraszają do zapoznania się z ofertą ...
Imprezowa Majówka Studencka 2012 w Hiszpanii w Lloret de mar ! Espana Party Camp 2012 - majówka studencka w Hiszpanii w Lloret de mar! Organizatorzy największych majówek i wakacji studenckich ...
TEMAT: Imprezowa Majówka Studencka 2012 w Hiszpanii w Lloret de mar ! Espana Party Camp 2012 - majówka studencka w Hiszpanii w Lloret de mar! Organizatorzy największych majówek i wakacji ...
Kenneth Cole
16-03-2012 14:28
Czy wy możecie wypierniczyć klawisze przez okno!Jesteście zakałom tego Forum,nic nie wnosicie do tematu poza swoim idiotycznym EGO.
Mam wolnych pięć miejsc na przejazd do Polski w dniu 5-go kwietnia tj.czwartek wyjazd OSLO-TRELLEBORG-SASSNITZ-WROCŁAW-KATOWICE na prom o godzinie 17.45 tel. 96653880
Witam, z góry przepraszam że piszę tutaj ale chciałabym aby przeczytała to jak największa ilość Pań. Mam do odsprzedania: 4 opakowania po 50szt. Belissy (data waż. 09-2014) 2 opakowania po ...
BEDRE RETTSVERN I BARNEVERNET Debattmøte om hva som kan gjøres Fritt Ord, 22 mars, kl. 14. 00 Uranienborgvn. 2 14.00-16.00 Arrangør: «Concerned Citizens» (*) Velkommen/ Innledning ...
Razem z mężem szukamy niedrogiego mieszkania w Sandnes, Stavanger lub bliskiej okolicy. PILNE!!!! mamy referencje, jesteśmy w stanie zapłacić miesięczny depozyt.
witam Kupię zamrażarke obojętnie jakiej pojemności najlepiej z Akershus
Olaa Jooooot
14-03-2012 19:08
wiecie gdzie w oslo lub okolicach jest opalanie natryskowe i jak to sie nazywa po norwesku?
witam. Mam 4 m-ca na lotnisko Rygge dnia 06.04.2012. godz. 18 wyjazd, mogę się trochę dostosować, oraz 06.04.2012 z Rygge do Oslo około godziny 19.30-23.00 również mogę się dostosować, trochę ...
Witam. Szukam współlokatora do kawalerki .w oslo /ullevall Więcej informacji pod nr tel46220505 Rysiek
Witam. Chciałam poruszyć temet o którym czytałam już 2 lata temu na forum, mianowicie o jednej z pań, siedzących w okienku w konsulacie RP w Oslo. Jest przeokropnie nieprzyjemna i minę ma jakby za ...
Witam ja znowu mam pytaie otorz mieszkam z w samym centrum miasteczka 4 dzieci notorycznie podchodzi mi pod drzwi dzwoni dzwonkiem i uciekaja albo staja dalej pokazuja na mnie palcem i smieja sie ...
moje pytanie skierowane do posiadaczy moto na NO blachach w jakiej ubezpieczalni macie swoje maszyny albo co mozecie polecic? Pytalem o wycene w moim banku (Spare Bank Vest) i pani po chwili klepania ...
Ostatnio w całej Europie i nie tylko strasznie popularne stają się zabiegi rybkami Garra Rufa, zaleczają one łuszczycę, egzemy, trądzik, kurzajki, atopowe zapalenie skóry itd Ponadto rybki masują ...
piotr kwiatkowski
11-03-2012 19:16
Mc-Express Transport Polska - Norwegia - Polska Wyjazd z PL 10-III-2012. Wyjazd z N 14-III-2012. Biorę paczki/przesyłki i ...
Przez posrednikow wkrecone Filipinki.... www.abcnyheter.no/nyheter/helse/2012/03/...meldt-menneskehandel
czy jest możliwość sprawdzenia wyników badań krwi przez internet
witam poszukuje mechanika który by sie podjal remontu lub wymiany silnika 2.8 Vr6 1999 (uszkodzony rozrzad) z okolic drammen lub kogos kto by przetransportowal auto do polski 40577082
Dziala?
Uszczypliwość oraz ludzka nie zna granic... Będę się modlił abym niechcący przypadkiem nie potrącił Ciebie... ;]
Witam mam takie pytanie,otóż mój maż miał wypadek w pracy w szpitalu okazało się że ma zerwany mięsień i naderwane ścięgno stopy na zwolnieniu lekarskim siedzi już drugi tydzień.Oczywiscie pracuje ...
Witam wszystkich Piszę do Was z gorącą prośbą, mianowicie ja i mąż szukamy pracy sezonowej w Norwegii, więc jeśli ktoś byłby tak miły i mógłby służyć nam pomocą byłabym ogromnie wdzięczna!!!! Z ...