1 NOK
Witam.Mam do sprzedania passata 1.9 TDI 90 km.Przebieg to 317000 Malowany w tamtym roku,wymienione turbo,rozrząd,wahacze.Sprzedaje gdyż zakupiłem nowy samochód.Cenna to 24000 koron.Cenna do ...
alexkawa napisał: godziny pracy 12/20. dniowka 450 nok hehe ten koles mnie rozjebal...hehehe.. 8h za 450 kr...hahaha....zeby mu ch#ja skrzywilo w litere L za takie ogloszenie...co za ...
Zaopiekujemy sie dziecmi u nas w domu. Posiadamy duze doswiadczenie i oferujemy aktywnie spedzony czas zarowno w domu ( czytanie bajek, rysowanie, spiewanie piosenek itp) jak i na swiezym powietrzu ( ...
Witam, Mam takie pytanie jakimi liniami bez przesiadek latać do Krakowa , Katowic? Lata ktoś z Was do tych miast w PL ? Proszę o jakąś odpowiedź
Barbara Picher
11-06-2012 21:30
Mam problem z ponowną instalacją programu (Mamut DaTax Faktura), wyskakuje mi okienko, że program Windows nie może odnaleźć pliku, jest ktoś co miał podobny problem lub może mi coś doradzić??. ...
Jeśli potrzebujesz pomocy polskiego adwokata w Norwegii, zajrzyjj proszę na stronę: www.eos-advokat.no Porady prawne i reprezentację przed sądami w Norwegii i w Polsce oferuje polski radca prawny ...
Witam obecnie jestem w Bergen Mam do sprzedania mazdę 626 combi którą chcę odsprzedać za niewielkie pieniądze Auto jest na polskich blachach więc nie mogę za nie chcieć wiele Typowy samochodzik do ...
Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy w Norwegi jest instytucja będąca odpowiednikiem polskiego BIK-u? Jeżeli tak, to gdzie można zgłaszać wnioski o wydanie zaświadczenia z tej instytucji. Dziękuję ...
kryss d
10-06-2012 22:19
Czy ktoś sprawdzał rezerwacje na samolot po 5.05.2010? Wszystkie anulowane, a na stronie WIZZAIR nie ma żadnych lotów po tej dacie - wszystkie odwołane. Zero możliwości kontaktu telefonicznego! Może ...
Witam . szukam stałego odbioru opon używanych w norwegii !! steffeek@wp.pl
ŁUKASZ KUKASZ
10-06-2012 21:07
Witam,Moj maz zaczol pracowac od paru dni w Norwegi. I moje pytanie dotyczy podatku czy to prawda ze pracowawca bedzie odtracac 50% podatku dopuki maz nie zalatwi karty podatkowej w Norwegii? Kurcze ...
Cześć. Jestem Wojtek i od jakiegoś czasu mieszkam w Haugesund. Niedawno zauważyłem, że po mieście przechadza się wielu starszych mężczyzn w towarzystwie o kilka razy od nich młodszych Tajek. ...
Poszukuję pilnie transportu w najblizszych dniach z okolic Gdańska ,kontakt pod nr,99891644.pozdrawiam
Mieszkam w Kragero w Nor (dojade do Oslo gdyy była taka potrzeba) i potrzebuje dostac sie do Pl okolice śląska! Może ktoś akurat sie wybiera i ma miejsce dla mnie i dla 2 psów (chihuahua, po 3 kg ...
Witam serdecznie Ogłoszenie to kieruje do ludzi podzielających moja pasje do piłki nożnej,bądz tez ludzi żądnych wrażeń i chcących uczestniczyć w niezwykłym i być może nie do powtórzenia za naszego ...
witam poszukuję wynająć łódkę na ryby proszę o pomoc czy ktoś wie gdzie i od kogo. Ale tylko w Rogaland. pozdrawiam i z góry dziękuję
Siema czy ktoś wie kiedy dokładnie wypłacają zwrot z podatk?
Jak tam podajcie nicki.
witam szukam kolezanek na pogaduchy i kawke a tagze na spulne spacerki z dziecmi jestem z kvelde wiec szukam takze w larviku
Witam Moja żona miała wypadek którego była sprawczynią, uderzyła w tył samochodu. o ile nasz samochód troszkę się rozbił to ten drugi prawie nie ma śladu jedynie zniszczona tablica rejestracyjna i ...
Witam Was serdecznie. Mam do Was pytanie, a mianowicie... Zatrzymała mnie dziś policja, przekroczyłam prędkość o 41 km/h (ograniczenie 50 km/h) Zabrano mi prawo jazdy. Czy ktoś orientuje się ile ...
witam chciałabym się dowiedzieć jak wygląda życie w Norwegii (okolice Oslo) aktualnie mieszkam w Anglii mój mąż ma ojca w Norwegii który pracuje tam od około 4 lat a ja teraz jestem w ciąży we ...
przeczytalem krotka informacje i jakbym dostal czym ciezkim po glowie.chodzi o wypowiedz debie schlussel na temat obrony gafy popelnionej przez prezydenta USA w sprawie obozow smioerci.ogromnie ...
Ladne po Mezu
05-06-2012 23:24
Witam Czy ma ktoś moze do odsprzedania no-spę ????
Ladne po Mezu
05-06-2012 23:13
Mam pytanie i bardzo proszę o informację. Jeżeli Właścicielem samochodu jest mój tata a ja jestem współwłaścicielem to czy bez żadnej zgody mogę poruszać się tym autem po Norwegii ( auto ...
czy ktos wie kto na tym forum jest odpowiedzialny za porzadek?? chodzi mi dokladnie o to do kogo tutaj sie kieruje skargi?
Nie wiedział, że wiezie zamiast soku piwo. I to 18tyś litrów www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.8179724
Niedługo wybieram się do Norwegii chce wziąśc rower bmx będę leciec wizzair wiecie ile kosztuje? rower waży 11.50kg.
Na poprawę humoru Uśmiałam się do łez 1. Netoperek - Batman 2. Extra pánek - Superman 3. dachový obsranec - gołąb 4. šmatička na patičku - flaga 5. Čerstvý - świeży 6. porucha - ...
chcę przyjechać na 2-3 dni do NO ale autem nie swoim pożyczonym,w razie kontroli jest z tego jakis problem?,bo będę musiał raz góra 2 razy przyjeżdżać na max 3dni
Witam wszystkich spragnionych letnich przygód ... jeżeli nie macie jeszcze planów na tegoroczny urlop, to zapraszam na rejs po greckich wyspach w terminie 12-28 września wyruszamy na Morze ...
WITAM gdyby ktos wiedzial jak przelac kase z haugesund sparebank na polskie konto?(wszystko po norwesku tam jest ciezko zatrybic co i jak)moze ktos to juz robil i podpowie mi jak to sie robi dzieki ...
Ludzie w Norwegii lubią grac w piłkę nożną czy nie przepadają za tym sportem?
mam do sprzedania komplet nowych, nawet jeszcze nie rozpakowane , letnich opon ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?details=O...o=129&sowigan=So cena 1500 kr rejon Stavanger polecam, ...
Transport towarów 15.06 Szczecin - oslo - 16.06 - Szczecin ( I OKOLICE) Bus do 3,5 T Info : +48 793 992 952 , zakupy.norwegia@o2.pl Pozdrawiam
Od kiedy zaczynają się wakacje i do kiedy?
Witam. Chcesz szybko, pewnie i bezstresowo zrobić prawo jazdy?! Zgłoś się do mnie. Organizuje kursy na prawo jazdy na Ukrainie (każda kategoria), w pełni legalnie i w 100% zdawalności. Wszystkie ...
Przemysław xxx
04-06-2012 19:17
witam, chcialam sie dowiedziec czy ktos wie ile kosztuja oplaty celne w norwegii bo kupilam przez allegro w polsce buty o wartosci 249 zl plus przesylka razem 311. jak sprawdzalam stan przesylki to ...
brzy dal
04-06-2012 15:47
Chcesz dojechać z Oslo na jedno z lotnisk - Gardermoen, Rygge czy Torp ? -----> ZADZWOŃ - 98-02-52-51. Podjadę pod Twój dom 24 godziny na dobę.
czesc.zatrzymal mnie toll,wreczyli mi wezwanie gdy poszedlem stwierdzili ze bedac 2 lata w norwegi nie moge poruszac sie autem na polskich tablicach.obliczyli mi wstepnie okolo 39.000kr.kobieta ...
O której w Norwegii w lato robi się ciemno póżniej niż w Polsce?
Witam już nie mogę się doczekać 1czerwca jadę do Norwegii byłem już parę razy.A wy gdzie się wybieracie macie jakieś plany na Wakacje?
jakie szanse na osiedlenie się w Norwegii? Słyszałam od wielu osób że można bardzo łatwo osiedlić się w Norwegii ,ale tylko osoby młode . Jakie szanse mają osoby w wieku 50 lat.Bo dla osób w tym ...
Witam Wszystkich. Mam pytanie, mój mąż obecnie pracuje w Norwegii w branży budowlanej. Dowiedział się drogą pantoflową że w lipcu wszyscy biorą urlopy i budowy są zamknięte! Chciałam potwierdzić te ...
oglądałem dzis "fuck you" w tvn i dowiedziałem sie, ze panstwo Norweskie chce zatrudnic ludzi do siedzenia razem z ABB , bo boja sie ze ABB moze wziąć innych aresztantów "pod ...
Co wam sie nie podoba w Norwegii?
Witam, czy możecie się wypowiedzieć jak jest z pracą dla ludzi po czterdziestym roku życia? Czy jest szansa że mężczyzna w wieku 46lat znalazłby w Norwegii pracę?
witam otrzymalem przesylke zakupiona przez internet.watrosc przesylki wraz z wyslaniem to 820 NOK.celnicy naliczyli mi 402 korony do zaplaty . oplacilem to i odebralem przesylke , nie mnie jednak ...
Witam serdecznie mam pytanie czy może orjentuje się ktos jaka firma rozwozi gazetki z reklamami na terenie fredrikstad sarpsborg , bardzo prosze o pomoc . Dziekuje slicznie i pozdrawiam
Witam,jestem tutaj w NO 4 lata z męzem i 2 dzieci i zamierzam wrocic do Polski na stałe i niewiem jakie formalnosci zalatwic????? wiem ze napewno musze sie wymeldowac i zaiwadomic szkole dzieci i ...
nieomieszkam nie skometowac co to K.... jest jaki wstyd co to dyskoteka dla emerytow i recistow bez obrazy boki zrywac
Szukam transportu paczki max 20 kg. z Elbląga do Oslo Pozdrawaim kimowski@gmail.com 46571414