1 NOK
Witam chciałabym sie dowiedzieć czy jest możliwość założenia konta internetowego w plusa banku przez internet chodzi o to ze nie mam możliwościowi podejść do banku bardzo proszę o odpowiedz albo ...
Ewelina Dorula
12-05-2012 13:32
Na początku maja byliśmy z wizytą u przyjaciółł w Norwegii podczas jazdy samochodem cykneli mi zdjęcie fotoradarem ja byłem kierowcą i oczywiście jest moja całkowita wina 14 km/h przekroczyłem ...
Witam wszystkich. Szukam pracy w budowlance, potrafię robić dachy i wiele innych rzeczy, bardzo szybko się uczę.
hej szukam domku nna tydzien dla 6 osob w tromso znacie kogos kto chce wynajac w przystepnej cenie
Przecież wyraznie napisałem że to JA!!!jestem winny .Pytam o procedury mandatu i dobre rady a nie co wypada a co nie bo to moi przyjaciele .Suma tego mandatu to miesieczna wypłata mojej żony.Może ...
może ktoś wie czy można jeszcze i gdzie kupić bilety na koncert Metallici w Oslo???
Witam wszystkich których interesuje piękny kraj jakim jest Norwegia Przechodząc do sprawy to chciałam zapytać sie czy ktoś ma jakieś informacje dotyczące pracy w miejscowości Laerdal. ...
Witam wszystkich obecnie mieszkam w W.Brytanii od 5 lat pracuje na farmie konii w Polo Klubie cały czas u jednego pracodawcy mam bardzo dobre referencje i poszukuje pracy w Norwegii jakiej kolwiek z ...
czy ktos orientuje sie ile sie czeka w przyblizeniu na decyzje od nav dotyczaca wyplaty dagpenger?
Jak się okazuje nasz światowit lub ktoś z jego najbliższego otoczenia zaszczycił niedawno Norwegię swoją wizytą. polonia.wp.pl/title,Polska-sjukal-praaac...44358,wiadomosc.html
Dzisiaj w Aftenposten zostal wydrukowany ciekawy artykul o mozliwosciach znalezienia pracy i znajomosci jezyka norweskiego: www.aftenposten.no/jobb/Har-brukt-opp-sp...93.html#.T6fVrutDzHQ Pisze ...
Witam, Potrzebuję małej zamrażarki (ok. 100 litrowej). Jesli ktoś ma taką do sprzedania na terenie Hordaland czekam na kontakt!!
WITAM!!!!!!!!!!!!!!!! MUSZĘ WYNAJĄĆ NIANIE! CZY KTOŚ WIE ILE SIĘ TERAZ PŁACI ZA GODZINĘ LUB ZA DZIEŃ (8H DZIENNIE) DZIĘKUJE CZEKAM NA WIADOMOŚCI
Śląsk Wrocław mistrzem Polski co o tym sądzicie
Wasze opinie.Czy norwegia i norwegowie narod zakochany w USA i Wielkiej Brytanii to narod ktory sadzi ze tylko norwegia sie liczy i ze tylko ona jest najlepsza a my polacy to 3 swiat.Czy moze ????? ...
Witam Jestem tu nowy, niedawno sie zalogowałem. Za 3 tygodnie jade ze znajomym do norwegii samochodem z przyczepą w poszukiwaniu roboty. Własnie chciałem żeby to był poczatek czerwca żeby sniegi ...
Witam mam maly kłopot i pytanie z tym związane czy ktoś może jest ubezpieczony w ubezpieczalni o nazwie "storebrand" .Moje pytanie dotyczy co daje mi ubezpieczenie w tej firmie czy moge ...
czyli co gdzie kiedy na co i czy trzeba wykupić jakieś zezwolenie ,chętnie bym się z kimś wybrał na rybki
nie chodze na ryby. może byłem trzy lub cztery razy. znam pare miejsc. chłopaki najczęściej jeżdzą na molo w porsgrunn. w skien to nawet nie wiem gdzie.
Witam, potrzebuje opini na temat lekarzy Joanna Maria Ciesla i Burski Krzysztof. Uczeszczalm do Johannon na Pilastredet Park.Konowal a nie lekarz,na ostaniej wizycie zabila mnie swoim ...
sprzedam bilet lotniczy na 09.05 ze stavanger do krakowa cena 500 nok+zmianą nazwiska mob.99897421
Ile czasu można poruszać się po Norwegi samochodem na Polskich blachach słyszałem od nie ktorych osób że rok od zatrudnienia legalnego w Norwegi ,od innych że od otrzymania od razu pracy nie można ...
Witam, Chciałbym zaprezentować nową, ciekawą propozycję dla wszystkich, którzy lubią albo chcieliby spróbować zarabiać pieniądze na rynku finansowym. Okazuje się, że jest to możliwe bez wychodzenia ...
Pilnie szukam noclegu w Oslo bądź okolicy dla dwóch osób (para) od 22 do 25 maja. Proszę o pomoc!!!! Z góry serdecznie dziękuję.
www.aftenposten.no/nyheter/oslo/Onsker-a...29.html#.T6KXcug5JIp a w tym.... zbieranie smieci,odsniezanie,koszenie trawnikow itp. oraz za tym wyeliminowanie danych satnowisk pracy i ogromne ...
Krzysztof Najmrodzki
05-05-2012 18:09
a tutaj rządzi kilka starych buraków
demotywatory.pl/3788818/Myslisz-ze-oni
poszukuje jedej osoby > kobiety o nieprzecietnej urodzie! Była widziana dzis w Asker na E 18 w strone Drmn ca 15.30! Mały samochodzik, typu : opel combo,ford transit(mini) czerwony! Z tyłu miał ...
jako,ze widomosci sportowych tu jak na lekarstwo i admin zamulił, to ja pozwole sobie na info..... Po jednostronnym pojedynku, warszawska Legia rozjechała chorzowski Ruch 3:0 ! Był to finał ...
Witam, czy aby uzyskać prawo do urlopu wypoczynkowego w pełnym jego wymiarze muszę mieć przepracowany cały rok kalendarzowy?? Jak jest z tym urlopem? Czy może w pierwszym roku pracy urlop jet ...
witam wszystkich mam pytanko odnośnie Kjorebok. Jeśli używam prywatne auto do pracy czy pracodawca ma obowiązek zwrócic mi za kilometry? dodam ze praca oczywiście legalna. pozdrawiam
Witam serdecznie pierwszy raz jestem na forum i mam pytanko Jestem w Norwegii od 3 lat i nigdy nie chorowalam, nie korzystalam ze zwolnien lekarskich, tydzien temu przeszlam operacje usuniecia ciazy ...
Przyjechłem do Norwegi z kolegą jakiś tydzień temu ściągnoł mnie Polak do pracy w legalnej firmie Norweskiej dostaliśmy umowy ciuchy pozwolenia na budowe złożyliśmy w skattekort o wydanie nowych kart ...
Witam , jak w temacie chciałem się dowiedzieć co do okresu wypowiedzenia z pracy w Norwegi , jestem zatrudniony w Norweskiej firmie na stale ale mam okazje przejść do innej firmy która oferuje mi ...
Tak rozgladalam sie po necie zainspirowana "nalotem" obcych agentow z konkurencyjnych forumow. Widze, ze na jednym z nich - forum-norwegia.pl Adminem jest kobieta, ktora uczy badz ...
Witam wszystkich. Jestem tu krótko ale szukam znajomości okoice Trondheim i Vikhammer.Pozdrawiam. .
dobra niechce mi się już. Idę spać, do jutra :*
pilnuje porządku i spójności tematów
Każde dobre forum powinno mieć moderatora który
moderatora jak jeść bo sami widzicie co się dzieje
buractwo go równa z ziemią i spamuje jakimś gównem
a tutaj jeśli ktoś pyta o pracę, warunki itp
to istnieją hyde parki gdzie można pisac i pisać
chcecie pisac o dupie marynie ?
to wręcz istny raj bo można pisać o czym się chce
a brak moderatora to dla buraków z postami >500
nikt się nie czepia
Każdy się cieszy bo przecież jest ruch