1 NOK
HEj mam prozbe,szukam pracy jako kierowca w norwegi juz od 4 miesiacy, moze znacie firme gdzie potrzebuja z jezykiem angielskim, wszedzie gdzie skladalem CV chca speak norge
Siemka, mam 22 lata. Jestem z Krakowa. Byłbym zainteresowany jakąkolwiek pracą w Norwegii. Wiadomo, w Polsce jest jak jest...a nie tak jak powinno być. Jestem zdecydowany na wyjazd na dłuższą metę. ...
Poproszę o jakieś wskazówki namiary gdzie na ryby się w wybrać w weekend , przeprowadziłem się Oslo i nie mam pojęcia gdzie się wybrać może macie jakieś namiary na fajne jeziorko szczupakowe itd ...
Mam na imie Dominik,własnie dostałem kontrakt w Norwegii,i poszukuję pokój do wynajęcia. Pokój może znajdować się max 20km od Oslo. Jeśli ktoś z was chciałby wynająć proszę o odpowiedzi.(dodam ...
Witam,mam 26 lat,poszukuję pracy jako pomocnik budowlany ,cieśla (rok doświadczenia w U.S.A), także jako malarz (pracowałem w Norwegii). Posiadam prawo jazdy oraz własny samochód. Mam również kartę ...
Witam czy może ktoś wie w jakich godzinach jest czynny fotograf w Sogne z góry dziekuje
Szukam taniego transportu do molde lub tronheim.Pociąg lub autobus.Czy ktoś ma jakąś wiedzę lub info.Eryk
Witam, zgubiłam prawo jazdy, najprawdopodobnie w ikei w Oslo Slependen. może ktoś znalazl? Nagroda!!!!!!!!! prawo jazdy na nazwisko Pecherzewska.nr tel. 45005185.
Witam mam do oddania za darmo łódkę 3 metrowa, jedyne co trzeba z nią zrobić to delikatnie załatać gdyż jest dziura w podłodze bo zerwała się i uderzyła o skały... Jeśli jest ktoś komu chce się ...
Polacy żal mi was. Chłopak chce znaleźć pracę a wy z zazdrości nie umiecie mu pomóc i takie świństwa piszecie. Brak słów.....Powodzenia Ci życzę ,może ktoś bardziej życzliwszy znajdzie się i ci ...
Okazja. Ostatnie cztery działki budowlane każda o pow. 3100 m2 , w miejscowości Drogusza Gm. Bielawy Pow. Łowicki Woj. Łódzkie, bezpośrednio przy trasie wojewódzkiej nr 703 Łowicz - Łęczyca. Działki ...
Zapraszamy na Wakacje Studenckie – Summer Break Island Pag 2012 ! Epic Tours & Collegium Mondial Travel zapraszają na największy studencki wyjazd tego lata !!! Jedź z nami i baw się w ...
Jazda przemytnika pod prąd nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.8206639. Chyba, że komuś Norwegia się nie spodobała i chciał szybko wracać..
Jon Doe
18-06-2012 21:29
Witam serdecznie. We wtorek moja mama wysłała do mnie list z Polski, niestety jest to list ekonomiczny. Kochani, moje pytanie dosyć banalne, lecz jak długo czeka się w Norwegii na taką przesyłkę? ...
Justyna x
18-06-2012 18:46
jak ktos chce zarobic troszke nok. ja chetnie zaplace w zamian oczekuje pomocy w nauce j. norweskiego moze nawet nie mowic po polsku chetnych prosze pisac na pw. PS. TO DO BALWANOW CO CHCA BYC NA ...
Oferuję przewóz mniejszych lub większych przesylek... POLSKA - NORWEGIA - POLSKA *****STAŁE KURSY***** Odbiór przesylek z Allegro... Posiadam ubezpieczenie na transport OC-Przewoźnika... ...
Zastanawiam sie co robia inne osoby na tym "forum". Wlasnie sprawdzilem, ze obecnie jest 160 osob z tego blisko 40 zarejestrowanych. A "publikuje" moze 10-15. W tym nowi z prosba ...
Potrzebujesz dojazdu na jedno z lotnisk ? Zadzwoń 98025251 lub napisz
moze ktos wie gdzie mozna szukac pracy na barkach które pływaja po norweskich rzekach?
jak w temacie szukam pokoju lub małego mieszkania do wynajęcia w Drammen najlepiej od sierpnia lub wrzesnia tel. 92536724 Rafał.
czy feriepenge sa wliczane do rocznego dochodu bo chodzi mi o topskatt
Makaryna kowalska
17-06-2012 14:42
Witam wszystkich forumowiczów Pytanko Aktualnie jestem na zasiłku z Nav i przy wysyłaniu melding kort odznacza się odpowiedzi Tak lub Nie.... moim pytaniem jest gdy dostałem feriepengen od ...
koddi kodczak
17-06-2012 13:36
Hej,gdzies w Norwegii znajduje sie glaz ktory wazy 70 ton ale jest tak ustawiony ze jedna osoba moze go rozbujac,wie cos ktos na ten temat,bylabym wdzieczna za wiadomosc gdzie to jest
wstrzymano mi wyplate zasilku dla bezrobotnych piec miesiecy przed terminem.kierownik nav-u stwierdzil ze to juz final i jest mu przykro.samowolnie zmienil sobie znaczenie decyzji,ktora wczesniej ...
Witam, potrzebuje kupić/pożyczyć rower w Oslo na czas mojego pobytu ok. miesiąca. tel. 46268519 Ola
Potrzebuje ksiegowej mówiacej po polsku w FØRDE
Witam, poszukuję polecanych, tanich schronisk w Oslo, Bergen i Trondheim. Mogą być grupowe sale, ważne aby max do 200 koron za noc. Proszę o polecanie i opinie. Pozdrawiam.
Chcesz miec wakacje za darmo - zrob jak Wieslaw: www.dagbladet.no/2012/06/15/nyheter/uten...bat/cruise/22108822/ Streszczenie: Wieslaw mil poplynac z Norwegii do Hirtshals ale wsiadl na ...
witam forumowiczow, czy ktos sie orientuje jak w norge uregulowac prawnie sprawy zwiazane z prawem do konta bankowego, nieruchomosci, ziemi i pojazdow(auto, motor). Nie mamy slubu tylko samboer, ale ...
Witam wszystkich W najblizszych miesiącach chciałabym przyleciec do Norwegi. Zaczynam skladac juz Cv w sprawie pracy i czekam na odzew. Jednak może ktoś z was wie czy gdzieś nie potrzebują, ...
poznam miła dziewczyne wiedzaco czego chce od życie poprostu normalną dziewczyne przelotne romanse mnie nie interesuja pozdrawiam
okazuje sie, ze Polacy to dobre ludzie..i w potrzebie pomoga...i zycie uratuja... " Norwegia poszukuje tajemniczego bohatera z Polski. Uratował mężczyznę z tonącego auta i zniknął. ...
Witam Mam 23 lata jestem studentem ze Śląska. W połowie lipca planuję wyjazd do pracy do Norwegii do końca września. Objazdówka w poszukiwaniu pracy, malowanie domów, pracę w ogródku etc. Jeśli ...
Witam. Mam pytanie odnośnie cła. Chce sprowadzić z polski motocykl przez firmę transportową ogłaszającą się na tym forum. Wszystko ładnie pięknie, terminy dograne, dzwonie żeby dopiąć wszystko i ...
Witam wszystkich MAm takie male pytanie ...otoz od kilku juz lat mieszkam zagranica i ostatnio wpadlo mi do glowy zeby moze przeprowadzic sie do Norwegii....bylam na wycieczce i mi sie spodobalo ...
paweł zagórski
13-06-2012 22:03
Za niedługo jadę do NO i nie wiem co zabrac tam na wakacje jadę na długo.Biorę rower(bmx),mp3,ciuchy,piłkę.Co mogę jeszcze wziąsc dodam że jadę samochodem.
Czy ktoś ma jakieś namiary na jakąkolwiek pracę? Mieszkam od jakiegoś czasu w Stavanger. Podejmę się każdej pracy. Bardzo mi na tym zależy.
poznam fajana dziewczyne;]
POszukujesz dojazdu na jedno z lotnisk ? zawiozę w każdy dzień ,zadzwoń 98025251
Leci może ktos 19 czerwca z Rygge do Krakowa?
Monika Kr€pa
13-06-2012 15:54
Witam jestem kosmetyczka zajmuje sie Stylizacja paznokci Pedicure Tipsy Zelowanie paznokci Manicure Manicure hybrydowy Zageszcaniem rzes metoda 1:1 i kepki Masaz twarzy plus maski ...
Witam.Mam do sprzedania passata 1.9 TDI 90 km.Przebieg to 317000 Malowany w tamtym roku,wymienione turbo,rozrząd,wahacze.Sprzedaje gdyż zakupiłem nowy samochód.Cenna to 24000 koron.Cenna do ...
alexkawa napisał: godziny pracy 12/20. dniowka 450 nok hehe ten koles mnie rozjebal...hehehe.. 8h za 450 kr...hahaha....zeby mu ch#ja skrzywilo w litere L za takie ogloszenie...co za ...
Zaopiekujemy sie dziecmi u nas w domu. Posiadamy duze doswiadczenie i oferujemy aktywnie spedzony czas zarowno w domu ( czytanie bajek, rysowanie, spiewanie piosenek itp) jak i na swiezym powietrzu ( ...
Witam, Mam takie pytanie jakimi liniami bez przesiadek latać do Krakowa , Katowic? Lata ktoś z Was do tych miast w PL ? Proszę o jakąś odpowiedź
Barbara Picher
11-06-2012 21:30
Mam problem z ponowną instalacją programu (Mamut DaTax Faktura), wyskakuje mi okienko, że program Windows nie może odnaleźć pliku, jest ktoś co miał podobny problem lub może mi coś doradzić??. ...
Jeśli potrzebujesz pomocy polskiego adwokata w Norwegii, zajrzyjj proszę na stronę: www.eos-advokat.no Porady prawne i reprezentację przed sądami w Norwegii i w Polsce oferuje polski radca prawny ...
Witam obecnie jestem w Bergen Mam do sprzedania mazdę 626 combi którą chcę odsprzedać za niewielkie pieniądze Auto jest na polskich blachach więc nie mogę za nie chcieć wiele Typowy samochodzik do ...
Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy w Norwegi jest instytucja będąca odpowiednikiem polskiego BIK-u? Jeżeli tak, to gdzie można zgłaszać wnioski o wydanie zaświadczenia z tej instytucji. Dziękuję ...
kryss d
10-06-2012 22:19
Czy ktoś sprawdzał rezerwacje na samolot po 5.05.2010? Wszystkie anulowane, a na stronie WIZZAIR nie ma żadnych lotów po tej dacie - wszystkie odwołane. Zero możliwości kontaktu telefonicznego! Może ...
Witam . szukam stałego odbioru opon używanych w norwegii !! steffeek@wp.pl
ŁUKASZ KUKASZ
10-06-2012 21:07
Witam,Moj maz zaczol pracowac od paru dni w Norwegi. I moje pytanie dotyczy podatku czy to prawda ze pracowawca bedzie odtracac 50% podatku dopuki maz nie zalatwi karty podatkowej w Norwegii? Kurcze ...
Cześć. Jestem Wojtek i od jakiegoś czasu mieszkam w Haugesund. Niedawno zauważyłem, że po mieście przechadza się wielu starszych mężczyzn w towarzystwie o kilka razy od nich młodszych Tajek. ...
Poszukuję pilnie transportu w najblizszych dniach z okolic Gdańska ,kontakt pod nr,99891644.pozdrawiam
Mieszkam w Kragero w Nor (dojade do Oslo gdyy była taka potrzeba) i potrzebuje dostac sie do Pl okolice śląska! Może ktoś akurat sie wybiera i ma miejsce dla mnie i dla 2 psów (chihuahua, po 3 kg ...
Witam serdecznie Ogłoszenie to kieruje do ludzi podzielających moja pasje do piłki nożnej,bądz tez ludzi żądnych wrażeń i chcących uczestniczyć w niezwykłym i być może nie do powtórzenia za naszego ...
witam poszukuję wynająć łódkę na ryby proszę o pomoc czy ktoś wie gdzie i od kogo. Ale tylko w Rogaland. pozdrawiam i z góry dziękuję