1 NOK
Witam. Wie ktos moze czy jesli mam zaleglosci kredytowe w Polsce , moga byc problemy z uzyskaniem kredytu w Norwegii ?
Witam świetnie to wygląda,małe dziecko no i sex laska www.mojanorwegia.pl/
WITAM.MAM PROŚBĘ I PYTANIE CZY KTOŚ ZNA,LUB WIE GDZIE MOŻNA ZNALEŻĆ AKTUALNĄ STACJĘ LPG W OKOLICACH KOPENHAGII. Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC.
CASTING DO FILMU ! - zgloszenia przyjmujemy do 16 lutego 2012 ! Szukamy osob chetny do wystapienia w nowym sezonie norweskiego serialu komediowego «Helt perfekt» z Thomas Giertsen w roli glownej. ...
Witam, sprawa jest bardzo poważna chociaż niedostrzegana przez media, z wyjątkiem TVN UWAGA, który wyemitował trzy programy na ten temat. W efekcie partyjnych rozgrywek może dojść do bezpowrotnego ...
Witam Pisze do Państwa z zapytaniem, czy znają Państwo jakieś firmy (Agencje) w Norwegii, które zajmują się organizacja imprez eventowych, masowych itd. ?? Pozdrawiam
Byliśmy wychowywani w sposób, który psychologom śni się zazwyczaj w koszmarach zawodowych, czyli patologiczny. Na szczęście, nasi starzy nie wiedzieli, że są patologicznymi rodzicami. My nie ...
pozdrawiam. szukam pracy w adecco.jakis namiar na pracownika nailepiej polaka kadrowca lub kogos kompetentnego najlepiej z oslo.
Idę do pracy. Które buty mam wybrać? Które czapkę mam kupić?
Chcialabym sie dowiedziec, czy moze ktos chodzil na kurs jezyka norweskiego do Folkeuniversitet w Lillestrøm i jak ten kurs ocenia. Ja od 20 lutego zaczynam kurs na 1 poziomie. Jest moze ktos, kto w ...
Dzisiaj przekroczylem prędkość o 25 kilometrów na 80tce , policjantka wypisała mi mandat i oddała dokumenty a następnie anulowała mi mandat i zabrała prawo jazdy tłumacząc że mieszkam w norwegii trzy ...
Hejka, Potrzebuję się dostać do Wrocławia ( docelowo Ludwikowice Kłodzkie). Nie mam pojęcia jak się do tego zabrać bo co chwila mam jakieś rozjazdy.. Najlepiej chyba polecieć do Berlina SXF, ...
Witam. Moze ktos ma namiary na niedrogo hotel , motel lub cos na jedna noc. Chcemy w wakacje troche pozwiedzac ale warto chyb by bylo przenocowac. Nie potrzebujemy super warunkow , ale cos o ...
Dzien Dobry! Szukam Polskiego psychooga w Stavanger. Nie moglam znalesc nic na forum, wiec jakby owego Polskiego psychologa nie byo w Stavanger, prosze o polecenie mi dobrej Norweskiej poradni ...
Chciałbym zmienić pracę a że w umowie mam 3 miesięczny okres wypowiedzenia budzi to wiele komplikacji,dlatego też zastanawiam się nad porzuceniem pracy z dnia na dzień. I tu pytanie do znawców ...
Hej, kręcę reportaż/film dokumentalny o życiu polaków w Norwegii. Szukam osób które chciałby się podzielić swoimi spostrzeżeniami pokazać jak mieszkają i jak imprezują. Interesują mnie również osoby ...
Wiekszosc Polakow zagranica woli pracowac na czarno, a przynajmniej 3/4 z nich. Szukam dziewczyn do sprzatania, no i owszem sporo sie zglosilo ale wiekszosc z nich chciala pracowac na czarno. Nawet ...
OSTRZEGAM WSZYSTKICH TYCH ,KTÓRZY ZNAJĄ LUB POZNAJĄ ARTURA SZCZOTĘ BY NIE POŻYCZALI MU KASY, GOŚĆ JEST TAKI ,ŻE NIGDY NIE ODDAJE, WSZYSTKICH ROBI W WAŁA I OKŁAMUJĘ JAK MOŻE. TRZEBA TEŻ UWAŻAĆ NA ...
Witam i pozdrawiam wszystkich. Mam pytanko czy jest możliwość sprzedania samochodu z kredytem a dokładniej ja mam samochód VW Sharan 2004 1.9 TDI 116 KM 162000 km przebiegu którego mam na kredyt z ...
witam;] kupię buty narciarskie oraz narty ;] prosze o kontakt kuba199018@onet.pl lub gg 11395563
Może ktoś wie jak jest z dniami wolnymi w Norwegii na ślub dziecka?.... Jeśli jest coś takiego i nikt w firmie mnie o tym nie poinformował to czy za ślub w roku2010 i 2011 mogę odebrać to wolne w ...
Witam szukam mechanika samochodowego w okolicach klofty albo Jesheim
MAM MEGA PROŚBĘ KLIKNIJCIE LUBIĘ TO !! POMÓŻCIE DZIEWCZYNIE WYGRAĆ KONKURS www.facebook.com/photo.php?fbid=10150678441106518&set=a.10150678439476518.456717.366235086517&type=1&theater
Anna marta dowiasch
15-02-2012 20:28
Cz ktoś z was wie może jak można dostać sie z Oslo Gardermoen do ambasady polskiej??
Przychodzi facet do lekarza i mówi: - Panie doktorze bo moje jądro jest niebieskie. - A jest pan prywatnie czy na kasę chorych? - Na kasę chorych. - Obawiam się, iż będziemy musieli amputować. - ...
czy na dagpenger mozna przebywać w polsce?? czy jak? bo slyszalam ze sa dwa rodzaje perimiteringu jeden to ten ze trzeba mieszkac w norwegi a drugi to taki ze mozna przebywac na terenie polski...??
Dnia 14 września 2011 roku uczestniczyłem w kolizji drogowej Orkanger. Zatrzymano mi prawo jazdy do czasu wyjaśnienia sprawy. W czasie zatrzymania Policjanci mówili, że zatrzymuja prawo jazdy na ...
Damian .
13-02-2012 21:10
Aktywne Wakacje w Polsce dla dzieci i młodzieży przebywającej poza granicami kraju. http://www.swidnica.zhp.pl/index.php?kategoria=4&wyszukiwarka=
Ponizej wklejam tekst dotyczacy Bilmekanier oraz ogolnie o Fagbrev: Vi har fått denne informasjonen fra Statens vegvesen angående godkjenning av utenlandsk utdanning som bilmekaniker, teknisk ...
w tym temacie prosiłbym o wspomnienia ludzi w kontaktach z ambasadą lub konsulatem w norge ..
Hej. SZukam pracy jako malarz-piaskarz. Ma ktos moze jakies namiary na firmy lub stocznie potrzebujace pracowników?
Witam chciałabym się dowiedziec jak grać przyszła mi karta norsk tipping i kod pin i co dalej czy musze ją jakoś jeszcze zarejestrować , czy uaktywnic no i co dalej bardzo prosze o jakąś podpowiedz ...
Ewelina Dorula
11-02-2012 14:58
W Holandii postarali sie o swoje, a my .... www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-gwiazda-ho...y-polakow,nId,433530
Witam wszystkich. Szukam informacji o polonijnych gazetach w Norwegii, polonijnych organizacjach, wydarzeniach. Jakie strony www regularnie odwiedzacie? Czy interesuje was to co dzieje sie w ...
hej wiecie moze gdzie w akershus są stoki narciarskie?
nieaktualne
Witam! czy ktoś jest zorientowany czy mogę tutaj posiadać wiatrówkę legalną w Polsce (do 17g),nigdy nie zagłębiałem się w temat a fajno jest czasem rywalizować z kumplami,sport jak sport!
Witam serdecznie ! Zapisalam dziecko do przedszkola komunalnego i prywatnego. Jestesmy na liscie oczekujacych do przyjecia dziecka we wrzesniu. Czy macie moze informacje albo czy orientujecie sie ...
Witam mam problem mianowicie chce sobie kupić laptopa , ale niestety nie mam pieniedzy norweskich , mam tylko Polska kartę bankowa z pekao , czy mogę sobie w jakiś sposób poradzić z tym , nie wiem ...
Wie ktos moze czy w Kristiansand jest jakis klub tenis stolowego ?? Jak by ktos wiedzial to prosze dac znac.
Fiat doblo 2001 1,2 benzyna ,zadbany , przebieg 90000, cena 24000 koron , wiecej informacji 47449639 . Oslo i okolice
poszukuje montera tv sat. probujemy sami zalozyć ale nie dajemy rady zatem potrzebujemy fachowca.
Hej wszytskim, W najbliższym czasie będę wyjeżdżać do Norwegii do mojego lubego. Wszytsko pięknie ładnie, on ma umowę o pracę na fajnych warunkach, znalazł nam mieszkanie, także wszytsko na mój ...
witam. mam maly problem i czy ktos moze mi pomoc. moj maz jest na permiteringu czyli na tymczasowym bezrobotnym. bedzac w norwegi zglosil sie do nav i tam wypelnil wszystkie dokumenty. wypelniajac to ...
Jak oceniacie, ilu naszych może być aktualnie w NO? Czytałem jakieś artykuły i obilo mi się ok 300000, ale to był 2008-9 rok. Jak może być teraz?
hey Moje pytanie brzmi czy w Norwegi tez sa takie domy weselny gdzie potrzbuja kenerów ;> czy przewarznie wesela, odbywaja sie w jakis restaracjach, w hotelach jak to wyglada ma ktos pojecie, z ...
Cześć Zjechałem do kraju w sierpniu W lipcu miałem 2 mandaty za wycieraczką(te żółte) Nie zapłaciłem za nie Do polski przychodzą mi ponaglenia Z opowieści słyszałem żeby sobie nie zawracać tyłka,bo ...
Różnice w odbiorze temperatur + 20°C Grecy zakładają swetry (jeśli je tylko mogą znaleźć). + 15°C Jamajczycy włączają ogrzewanie (oczywiście jeśli je mają). + 10 C Amerykanie zaczynają się ...
WITAM.PROSZE MI POWIEDZIEC JAKI JEST KOSZT UBEZPIECZENIA I ROCZNEGO UTRZYMANIA SCOOTERA W NORGE.PLANUJE KUPIC COS TAKIEGO,ALE NIE WIEM CO I JAK.POZDRAWIAM.