Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Poszukuje - Norwegia

Czytali temat:
Michal Łoslo Justyna Kaha (404 niezalogowanych)
9 Postów
Michal Łoslo
(Rybanie)
Wiking
Witam, przepraszam. że nie w temacie, ale poszukuje Marka Głowackiego wiek ok. 55 lat (wygląda na dużo więcej, zniszczony alkoholem) wzrost ok. 165 cm. Nadużywa alkoholu (zwyczajny pijak). Wyprowadził się nie płacąc za mieszkanie i na dodatek ukradł mi pieniądze(staram się nie trzymać pieniędzy w domu, ale akurat kolega mi oddal i nie zdążyłem wpłacić). jego numer Tel. 465-73-479. PS nie proponował bym komukolwiek wynajmować mu pokoju, płaci za pierwszy miesiąc a później jest problem z odzyskaniem pieniędzy, no i nie ma skrupułów, jak mu zabraknie na wóde, to okradnie nawet własnych współlokatorów. Jeśli ktoś może wie, gdzie mieszka, lub gdzie pracuje (w co raczej wątpie bo wyrzucali go z każdej pracy po ok. tygodniu za pijaństwo). Prosił bym o informacje na e-maila Rybanie@wp.pl. Dziękuje wszystkim za pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
takich ludzi niestety jest wiecej co nie placa za mieszkanie i jeszcze okradaja innych...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Tuptusiowata napisał:
takich ludzi niestety jest wiecej co nie placa za mieszkanie i jeszcze okradaja innych...
Tego sie nie zmieni taki jest ten swiat.

Moze jakis depozyt uzgodnic do wplacenia u wlasciciela mieszkania?
No nie chcialabym trafic na taka zlodziejke.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Fakt, depozyt to jakis pomysł na takich ludzi. Lecz oni pewnie szukaja takiego wynajmu bez depozytu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
"Podłość ludzka nie zna granic. ! " slynne slowa Bozeny Dykiel czesto sie spelniaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Piotr Nowicki
(odgrom)
Wiking
A ja akurat mam odwrotne doswiadczenie. Umowilem sie przez internet z wlascicielem mieszkania ze wynajme od niego pokoj. Wcale nie najtanszy. Przylecialem 5-04-2012 do Trondheim i pisze do klienta ze jestem na miejscu. Brak odpowiedzi. Dobrze ze mam troche grosza to przenocowalem do 11 w hotelu. Dzis sie odezwal i poprosil bym do niego przyjechal. Na miejscu okazalo sie ze pokoj ma ale sie rozmyslil. I tak zostalem w czarnej d. Siedze teraz w Mac Donald i kombinuje jak wylesc z tego g. Bez mieszkania nie moge zaczac kursu norweskiego a bez niego nie mam szans na prace. Ma ktos jakis pomysl?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
odgrom napisał:
Ma ktos jakis pomysl?
Agencja Nieruchomosci jakas?
Gazeta z ogloszeniami?
Noclegownia dla bezradnych?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
odgrom napisał:
A ja akurat mam odwrotne doswiadczenie. Umowilem sie przez internet z wlascicielem mieszkania ze wynajme od niego pokoj. Wcale nie najtanszy. Przylecialem 5-04-2012 do Trondheim i pisze do klienta ze jestem na miejscu. Brak odpowiedzi. Dobrze ze mam troche grosza to przenocowalem do 11 w hotelu. Dzis sie odezwal i poprosil bym do niego przyjechal. Na miejscu okazalo sie ze pokoj ma ale sie rozmyslil. I tak zostalem w czarnej d. Siedze teraz w Mac Donald i kombinuje jak wylesc z tego g. Bez mieszkania nie moge zaczac kursu norweskiego a bez niego nie mam szans na prace. Ma ktos jakis pomysl?
www.hybel.no/bolig-til-leie/annonser/tro...9r+s%C3%B8keresultat
mapa do reki i po adresach wycieczka albo telefon w dlon i naliczanie sekundowe...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
beauty napisał:
Agencja Nieruchomosci jakas?
utleiemegleren - depozyt depozzyt depozyt.....
beauty napisał:
Gazeta z ogloszeniami?
hybel.no 4vegger.no finn.no
www.trondheim.kommune.no/skjema/leiekommunalbolig/
beauty napisał:
Noclegownia dla bezradnych?
na szczescie chyba nie ma....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok