1 NOK
brak moderacji na tym forum warnów-banów jest przytłaczający sprawia że nic po za informacją na stronie głównej nie jest w stanie przyciągnąć uwagi. Natomiast po przeszukaniu tematów o pracy w NO ...
ostanio zauwazylam ze bardzo duzo ludzi mlodych chodzi w czerwonych spodniach bardzo mi sie podobaja ;] czy mozna je gdzies kupic??
Poszukuje pokoju lub jakiegoś lokum do wynajęcia dla dwóch osób okolice Drammen-Tranby-Asker nie palą nie piją!!!
Pytanie gdzie można przekimać bezpiecznie w samochodzie kilka nocek jestem w okolicach Drammen??? dzięki
Witam Małżeństwo bezdzietne poszukuje mieszkania z jedna sypialnia na terenie Kristiansand lub okolic tel.46221553
23 letni obywatel polski przewoził tylko 784 litry piwa. Pewnie do użytku własnego. www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.8110013 Bilans ostatnich trzech dni to 10,000 litrów piwa, 150,000 ...
ktora stworzyly moje dzialania w736.wrzuta.pl/audio/93BE0hXtA3A/norwa
Katarzyna Gajdosz
30-04-2012 10:31
www.facebook.com/FcPolonez
Wiem ze nie wypada ale coz jezeli sie ktos chetny to pisac
mam zamiar przyjechac z rodzina na tydzien i chciałbym pozwiedzac pare ciekawych miejsc moze ktos doradzic jakies wycieczki dzieki
Cześć :wiwat: Jestem Krzysiek i mieszkam w Oslo. Właśnie dziś postanowiłem dołączyć do grona fajnych ( jak czytam ) użytkowników. Mam nadzieję że dowiem się wielu ciekawych rzeczy. Poza tymi co ...
no to jedziemy > w związku z tym,ze paniom wyraznie sie nudzi (sadze tak po wpisach typu" nuuuda,szukam kolezanki, kolegi, wspólne spacerki ",etc....) postanowiłem zapytac > na co ...
Witam, potrzebuję się zatrzymać w Oslo na jedną noc, ponieważ przylatuję dzień wcześniej niż będę wynajmował pokój. Czy ktoś może polecić jakiś hotel albo hostel? Czy ktoś nocował w Asker? A może ...
zmianynaziemi.pl/wiadomosc/norweskie-min...-dzieci-sa-panstwowe jako ze mnei to zbulwersowalo prosze o komentarze bez przekleństw.MASAKRA
slk2006 napisał: poszukuję klubu sportowego ze sztukami walki wie moze gdzie mozna taki znalesc w Drammen lub Lier ? Wpisujesz w wyszukiwarke google " drammen mma" i jako piewszy ...
Witam..... Jestem kucharzem z dwudziestoletnią praktyką , specjalizuję się w kuchni Polskiej ,Greckiej ,Włoskiej. Mam praktykę wprowadzeniu , małej i dużej gastronomi i cateringu. ...
Witam. Potrzebuje konkretnej odpowiedzi , a najlepiej jakiegos przepisu w norweskim prawie, ktory mowi czy aby pracowac jako pedagogiskleder trzeba miec zdany Bergenstest czy to tylko zalezy od ...
Witam, wczoraj zamieściłem pytanie o następującej treści: Witam, w najbliższym czasie wybieram się do Norwegii i słyszałem, że w wielu sklepach są automaty do których wrzuca się butelki po ...
prosze o pomoc nie moge zrozumiec tego zdania czy moglby ktos przetlumaczyc je ,nie jestem gornolotnym orlem w Norweskim Her fører du opp inntektsgivende arbeid og/eller krysser av for likestilt ...
witam pilnie szukam pralki moze ktos ma na zbyciu albo chce sprzedac??
Witam, w najbliższym czasie wybieram się do Norwegii i słyszałem, że w wielu sklepach są automaty do których wrzuca się butelki po napojach, za każdą butelkę jest określona kwota pieniędzy a na ...
Witam, tak jak w ogłoszeniu : www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/uslugi/tr...kuje_transportu.html Byłabym wdzięczna również za info od strony osób które przewoziły materiały budowane do Norge. ...
siema mam pytanie jakim autobusem dostac sie z bussterminala z oslo do nesbru??? i z kad odjezdzaja takie autobusy??
Witam, Oferty pracy dla hydraulików i monterów wentylacji więcej szczegółów w linkach poniżej allwork.humanwayapp.com/o/RCNDE4 allwork.humanwayapp.com/o/3NY3DV lub na stronie ...
Jak w tytule. Ja musze zrezygnowac z lotu, a jesli ktos potrzebuje to moge odstapic. Odlot w te sobote czyli 28.04.2012 . Zainteresowani pisac prosze na priv.
hej czy wie ktos moze czy w fornebu znajduje sie jakis warsztat samochodowy gdzie pracuje polski mechanik
Sprzedam Chrysler Voyager 98r. 7 siedzen w skorze, hak. Super rodzinne autko Jestem 2-gim wlascicielem od 3 lat. Powod sprzedazy--- rok temu kupilem mazde5 rowniez z rozsuwanymi drzwiami. ...
Jesli w ogóle kiedys sie skonczy..... Tak mnie ostatnio naszło na wspomnienia o moich....marzeniach : ) Kiedy "poczułem troche władzy" po kilku latachciezkiej pracy w norge, pomyslałem, ...
witam bardzo serdecznie!!! chcę upiec ciasto tylko nie mogę dojść tych jednostek miary, czy może mi ktoś pomóc, z góry dziękuję na opakowaniu jest napisane: 1,5 dl vann 1 dl olje czyli mam to ...
Witam chcialem zapytac czy ktos z forumowiczow korzystał z uslug goscia o mailu oczko804. Pozdrawiam
Szukam dobrej stylistki paznokci metodą żelową. Najlepiej przedłużającej paznokcie na formie okolice Jessheim.
Witam Wszystkich wiem ze temat podatków i rozliczeń związanych z nimi jest nudny i przewijał się przez forum pewnie nie jeden raz ale jesli ktos moze mi poradzić i dac odp na pyt z gory wielkie ...
Witam na kogo stawiacie w tym szlagierze.
PILNIE SZUKAM POKOJU/MIEJSCA W POKOJU - najchętniej w CENTRUM OSLO – juz od 25go KWIETNIA wracamy do pracy w OSLO MOGĘ dzielić z kims POKÓJ/MIESZKANIE - JESLI CHCESZ ZEJŚĆ Z KOSZTÓW (ja tez chce) , ...
PILNIE SZUKAM/MY POKOJU/MIEJSCA W POKOJU - najchętniej w CENTRUM OSLO – juz od 25go KWIETNIA wracamy do pracy w OSLO MOGĘ dzielić z kims POKÓJ/MIESZKANIE - JESLI CHCESZ ZEJŚĆ Z KOSZTÓW (ja tez chce) ...
Hej. Kupiłam ostatnio mrożone mięso renifera. Może ktoś z Was przyrządzał już jakieś potrawy z tego mięska i podzieli się swymi kulinarnymi przepisami? Będę wdzięczna
PRZEMYSLAW pogorzelec
22-04-2012 11:05
POLACY WRACAJCIE RZĄD ROZDAJE ZIEMIE... PSL ma pomysł na ściągnięcie do Polski emigrantów. Chce im rozdawać ziemię za symboliczną złotówkę - donosi "Rzeczpospolita". Jak podaje gazeta, ...
Witam moje pyt. dotyczy tabeli 36. Czy jest to równoznaczne z 36% podatkiem czy wysokość podatku jest inna?
Mc-Express Transport Polska - Norwegia - Polska. Prowadzimy transport : Towarowo-osobowy , Zwierząt domowych , Paczki/Przesyłki. Wyjazd PL-N 28-III-2012 Wyjazd N-PL 1-IV-2012 ...
no wlasnie,jest ktos..?
mirek rumianek
21-04-2012 00:31
Yatsek napisał: Przychodzi Turek do psychiatry w Berlinie i żali się, że doskwiera mu chandra i depresja. Psychiatra na to: - Nasraj pan do worka, dodaj do tego drobno posiekane trzy cebule, ...
Witam potrzebuję cieśli z doświadczeniem w budowie dachów ścian zewnetrznych od zera stropów.pracaq leglna na terenie bergen.warunki, nie pijący punktualny i z doświadczeniem. kontak na email ...
banka på dørå ..postmann pat...fekk kje posten i boxen ...ei heile bodda i ein samlekonvolutt fra nåreg..te å me ein inkasso hmfrr...så går d nå leieboarne ikkje får ut fingen...kosta meg någen kr ...
witam. Jade do Polski z Haugesund 28.05 docelowo do warszawy. Tasa do ustalenia. Jade busem na pusto i mam 1 miejsce wolne. auto jest 3 osobowe wiec nie ma sie co sciskac moge komus cos ...
Norweska firma poszukuje ludzi do pracy prz cieciu w betonie jezeli jest ktos taki z doswiadczeniem prosze o kontakt kamilbor88@gmail.com
Jestem w norwegi jeden miesiac i szukam pracy. Jestem osoba ktora podejmnie sie kazdej pracy, poniewaz zadna praca nie hanbi. Jestem udciwy sumienny i wesolym chlopakiem w wieku 24 lat. Szukam pracy ...
dawid dawid
20-04-2012 13:33
www.nrk.no/kultur-og-underholdning/1.8083688
Witam moze ktos sie orientuje czy jest wogole cos takiego i ile wynosi dodatek za rozlake i tzw delegacje moj szef(norweg) powiedzial mi ze jest cos takiego i ze bede dostawal ale na razie cisza i ...
Witam, moze posiada ktos informacje jakie dokumenty nalezy zlozyc do Nav aby uzyskac refundacje w kosztach leczenia. Jestem po wizycie u stomatologa , posiadam kosztorys i zdjecia . Z informacji ...
jakis czas temu byl tu watek,odnosnie chorej magdy,komentarze sa zbyteczne,jesli ktos chce spelnic jej marzenie.... www.mammarzenie.org/marzyciel/8731,5,wyjazd-do-norwegii
Z góry zaznaczam iż tekst bardzo długi, wymagający poświęcenia kilku minut. Co jakiś czas powracam do tego tematu, ostatnim impulsem były dziwne dźwięki "z pod ziemi",słyszane w różnych ...
witam jedną nogą jestem w Norwegii (chcę jechać do męża i tam pozostać). mam dwójkę dzieci 5 letnich. mam pytanie czy któraś matka miała obawy? "Tyle się naczytałam o zabieraniu dzieci itp. że ...
kryss d
17-04-2012 17:14
www.mojanorwegia.pl/zycie_w_norwegii/inf...yli_o_bernevern.html
Grozi mu max 21lat lub jak sad uzna go za niepoczytalnego-szpital psychiatryczny... Proces sadowy jest emitowany w 17 sadach w kraju... bedzie trwal do22 czerwca... Breivik przywital wszystkich ...
Witam Chciałbym przyciemnić sobie szyby w samochodzie, jednak nie jestem do końca pewny, czy mogę zastosować folię na boczne, przednie szyby. Czy jest to zabronione tak jak w Polsce? Co prawda ...