Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jazda na skuterze - Norwegia

Czytali temat:
Solomun . Radosław Rutkowski Wiesiek Naruk Karolina Ziemba Marcin Chojecki Małgorzata Sasin Łukasz Nakonieczny (3445 niezalogowanych)
5 Postów

(Motylekpa)
Wiking
Witam.Pewnie juz byl poruszony ten temat ale chcialam sie dowiedziec jak to jest w Norwegi z jazda na skuterze 50 czy musze miec jakis kurs,dokument? Dodam ze nie nie mam prawka i skonczone 25 lat. Bardzo prosze o pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Motylekpa napisał:
Witam.Pewnie juz byl poruszony ten temat ale chcialam sie dowiedziec jak to jest w Norwegi z jazda na skuterze 50 czy musze miec jakis kurs,dokument? Dodam ze nie nie mam prawka i skonczone 25 lat. Bardzo prosze o pomoc.---
www.vegvesen.no/Forerkort/Om+forerkort/H...Moped+%28klasse+M%29
---
I wszystko w Tym temacie ....
Inne dyskusje z tym związane , to tylko luźne gdybanie ...
---
---
Niemniej jak masz taką możliwość , to ZRÓB SOBIE PRAWKO NA MOTOR W POLSCE ...
Tańsze szybsze i więcej uprawnień w Norge ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Motylekpa)
Wiking
Dokladnie to gdybanie bo myslalam ze mozna jezdzic bez niczego i w zeszlym roku jezdzilam a w tym sie dowiedzialam ze nie mozna Ale tez nie jestem pewna jak to jest bo kazdy mowi co innego.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Motylekpa napisał:Dokladnie to gdybanie bo myslalam ze mozna jezdzic bez niczego i w zeszlym roku jezdzilam a w tym sie dowiedzialam ze nie mozna Ale tez nie jestem pewna jak to jest bo kazdy mowi co innego.
...DLATEGO , POWINNO STOSOWAĆ SIĘ , DO AKTUALNEGO PRAWA ...
---
Wszak podałem odpowiednią stronę , gdzie wszystko jest napisane jasno i zgodnie z prawem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Motylekpa)
Wiking
No tak ale nie wszyscy sa tacy madrzy na poczatku jak przyjada do Norwegi a prawo sie zmienia...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Motylekpa napisał:No tak ale nie wszyscy sa tacy madrzy na poczatku jak przyjada do Norwegi a prawo sie zmienia...
ALEŻ OCZYWIŚCIE ... , ŻE SIĘ ZMIENIA ... Z DNIA NA DZIEŃ ... Z GODZINY NA GODZINĘ ...
---
Aż spracowany Nieróbstwem Człowiek , nie nadąży za tymi galopującymi zmianami ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Motylekpa)
Wiking
Ciekawa masz prace...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Motylekpa napisał:
Witam.Pewnie juz byl poruszony ten temat ale chcialam sie dowiedziec jak to jest w Norwegi z jazda na skuterze 50 czy musze miec jakis kurs,dokument? Dodam ze nie nie mam prawka i skonczone 25 lat. Bardzo prosze o pomoc.

najtaniej wyszłoby zrobić prawnienia na bat,masz wszelkie predyspozycje ku temu
...... a ile zdrowie na tym skorzysta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Motylekpa)
Wiking
Pewnie juz masz to wiesz jak jest spoko nie skozystam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj