1 NOK
jak wyzej mam wolne miejsce do Ystad moge zabrac chetnych wyjezdzam na urlop promem do Swinoujscia 2.04
www.kvinnheringen.no/nyhende/article5953835.ece
Witam serdecznie Mam pytanie czy może mi ktoś podpowiedzieć w kilku kwestiach? Mam strasznie ciężką sytuację i muszę podjąć decyzję albo wyjazd albo zaraz zostanę bez kasy. Pierwsze pytanie czy ...
Dziś Dzień Kobiet więc cycki w górę i odrzućcie z twarzy gradową chmurę. Niech żyje celulit i kurze łapki bo i tak jesteście fajne babki
Julita Więzowska
08-03-2012 15:24
Witam, jestem obywatelem Polski, nigdy w zyciu nie byłem w Norwegii, mam Fiata , ledwo się toczy, a ostatnio tzn. wczoraj dostałem fakturę za przejazd za bramki , szok, 520 zł do zapłaty, numer ...
Witam. Mam kilka pytan odnosnie Adecco Mianowicie chcialem sie dowiedziec na jakis zasadach praca przez nich wyglada i czy oplaca sie z nimi wspolpracowac ?? i potrzebuje e-maila do Katarzyny Mital ...
Oddam ramę łożka 180 cm + stelarz+ dwa cienkie materace. Bardzo pilne! Lokalizacja-Oslo. Więcej informacji na priv
polska żywność na niejadalnej soli? W ciągu kilkunastu lat trzy firmy: dwie z województwa kujawsko-pomorskiego i jedna z woj. wielkopolskiego mogły sprzedawać miesięcznie tysiące ton niejadalnej ...
witam mam pytanie jeden z moich kolegow zostal zwolniony i zlatwil sobie zasilek dla bezrobotnych czy podczas tego okresu moze leciec do polski a jezeli nie to jak ma to zrobic zeby nav go nie ...
Witam. Prośba jest skierowana do ludzi dobrej woli znających język norweski. Mam dosłownie 2-3 zdania do przetłumaczenia z norweskiego na polski. Bardzo mi na tym zależy! Zainteresowanych proszę o ...
Witam Poszukuje pokoju w Stavanger od połowy kwietnia lub wcześniej. Proszę o informacje. Z góry dziękuje
hej pomozcie gosc co mieszka z nami ,pije juz 10 dni nic do niego niedociera zona w ciazy ma termin za kilka dni,,,z pracy wlasnie wylecial..smrod brud,,,,,,,,,boje sie ze moze sie przek.......gdzie ...
andrzej dorula
07-03-2012 11:00
Witam.Zapraszamy chetnych prezenterow do grani au nas na radiu.Rekrutacj ana stronie radia www.radio-holland.pl zapraszam
zapłacę za pomoc w znalezieniu pracy, posiadam wieloletnie doświadczenie w pracy na produkcji w UK, przy sprzątaniu oraz praca sezonowa,posiadam samochód osobowy, cała Norwegia,Łukasz 30lat, tel +48 ...
Witam,szukam kontaktu z osoba ktora zna dobrze norweski i w zamian za gratyfikacje moze pomoc zalatwic sprawe w urzedzie,u lekarza czy tez w innej instytucji.
Marek Marecki
05-03-2012 20:45
a dlaczego nie wysyłać zdjęcia????
Witam, może ktoś wie jak wygląda sprawa użytkowania samochodu zarejestrowanego na moja firmę w Polsce, tutaj w Norwegii? Przebywam tutaj gdyż moja żona pracuje a ja rozglądam się za jakimś zajęciem. ...
Witam chce kupic autko w Norwegii tylko zabardzo nie wiem jaki czy pchac sie w terenowy czy moze jakis osobowy np audi quattro i czy nadaje sie diesel na norweskie zimy zeby nie stalo potem 6 ...
Witam.Mam pytanie na temat wynajmu pokoju. Jeden z norwegow oferuje mi wynajecie malutkiego pokoju o metrazu 4,40m2. jak myslicie czy ta oferta wynajmu jest zgodna z prawem? Slyszalem ,ze musi byc ...
witam mam pytanie bo złożyłem wnioski do NAV-u o zasiłek opiekuńczy i zasiłek rodzinny.Po złożeniu wniosków w NAV-ie i wysłaniu dokumentów do Polski dostałem pismo że abym mógł dostać zasiłek to ...
witam. szukam mieszkania najlepiej dwa pokoje , lazienka. i kuchnia. najlepiej okolice nesbru i sandviki moze tez byc oslo. wraz z zona spodziewamy sie dziecka i szukamy swojego kata. moj nr ...
Witam ma pytanie czy ktos robil przeszcep dziasel w norwegii i jakie to sa koszta i czy nav wraca za te operacje 50 % kosztow, dzieki za pomoc
W dwadzieścia minut 3200 litrów piwa.. www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.8020253
Dziadu polski co chodzisz po Rogaland z karteczką z norweskim napisem gdzie podajesz się za polskiego studenta żebrzącego na życie i dalsze studia miej serce i litość dla rodaków a wpisz tam ...
Witam, jestem uczniem liceum w Świnoujściu. Moim zadaniem jest opisanie stanowiska Norwegii jako członka ONZ w sprawie programu atomowego Korei Północnej. Pytanie zostało postawione w kontekście ...
Czy ktos z szanownych motomaniakow lub moderatorow wie, czy w Norwegii (czyt. okolice Oslo) odbywa sie otwarcie sezonu motocyklowego? ewentualnie czy odbywaja sie gdzies spotkania Polakow jezdzacych ...
Witam mam pytanie czy jechał ktoś może w ostatnich dniach drogą nr 16 z Oslo do bergen. Chodzi mi konkretnie o odcinek na płaskowyżu czy jest przejezdny bez przeszkód czy jest mocno oblodzony. ...
Robert Wesołowski
02-03-2012 22:41
malina .
02-03-2012 20:00
witam wszytskich serdecznie. Od Kwietnia będe w Norwegii.I będę szukac pracy?czy ciężko znaleść prace?Np na jakiś produkcjach na pakowaniu itd???hmm albo do opieki nad ...
Witam mam pytanie czy jechał ktoś może w ostatnich dniach drogą nr 16 z Oslo do bergen. Chodzi mi konkretnie o odcinek na płaskowyżu czy jest przejezdny bez przeszkód czy jest mocno oblodzony. ...
Witajcie mam pytanie odnośnie prawa jazdy w NO.Mój kolega został był pod wpływem alkoholu i został złapany przez policje zabrali mu prawo jazdy na 2 lata.Moje pytanie brzmi czy będzie musiał z ...
Witam! Czy ktoś odpowie mi jak to jest z urlopem tacierzyńskim na zasiłku dla bezrobotnych? Złożyłem w grudniu dokumenty o urlop tacierzyński z odroczeniem do lutego, kwietnia, maja i grudnia. W ...
Czy ktoś korzystał z usług pana Jarka Bieleckiego, miał swoje ogłoszenie na MN ale jakoś je wcięło? jakieś opinie?
Witam,czy ktos mi moze wytlumaczyc zasady zwrotu podatku za rok poprzedni,tzn jestem w Norwegi od stycznia 2011 bedzie to moje pierwsze rozliczenie podatkowe z tego co wiem urzad podatkowy przysyla ...
Mam problem ponieważ mam na sobie kilkanaście tatuaży i chciałbym w jakiś sposób je usunąć, to nie są jakies kicze zrobione maszynka z długopisa, są po profesjonalnych tatułatorach. Chcem usunąć ...
POLAKOW...Zwłaszcza w Norwegii. Niestety odnosze takie wrazenie po wizycie na tym portalu. Przejzalam kilka wpisow od ludzi szukajacych cennych i pilnych informacji na tym portalu, dotyczacych ...
Witam szukam jakiejkolwiek pracy 27 lat dla mnie i dziewczyny 24 lata.Praca niekoniecznie dla nas obu. Posiadam prawo jazdy kat.b.c.d kurs na przewóz rzeczy, wózki widłowe ks. sanepidu, niekarany. ...
Studencki weekend majowy 2012 w imprezowej i słonecznej Chorwacji ! Croatia Party Camp 2012 czyli majówka dla setek imprezowych studentów! Organizatorzy największych majówek i wakacji ...
Karolina kowalska
01-03-2012 13:38
kucharz z wieloletnim doswiadczeniem podejmie prace na terenie Norwegii,obecne miejsce pracy Guernsey,kontakt - gerard62@wp.pl
Jeżeli człowiek będąc w Norge na zasiłku wylatuje na jakis czas do PL i tego nie zgłasza to jest możliwość że NAV to sprawdzi jakoś?
Witam Mam do sprzedania Mercedesa Vito na chodzie w stanie dobrym. Jego przebieg to 270 tys. km. Auto 5 drzwiowe z miejscem na 5 osób. Zarejestrowany w Polsce(na polskich rejestracjach). OC ...
Transport paczek/przesyłek i zwierząt domowych Polska - Norwegia - polska. Wyjazd 10-III-2012 do Norwegi mam wolne miejsce Wyjazd 14-III-2012 do Polski mam wolne miejsce Kontakt: +48 ...
sprzedam omke250...bergen...
[video type=youtube][/video]
Mam pytanko, otóż szukam pracy w Norwegi będąc jeszcze w Polsce, kilkakrotnie dostałam odpowiedź, że niestety nie mieszkam w NO. Czy podając w CV norweski adres, oni to jakoś sprawdzają. Wiadomo, ...
czy ktoś miałby namiary na firmy dla spawaczy
Jeśli istnieja jeszcze miłe, sympatyczne, lubiące romantyków panie z ciepłymi serduszkami.... Czekamy! 2 miłych facetów przed 30stką marzy o spędzeniu nie jednego wieczorka w towarzystwie miłych ...
powiedzcie prosze , czy tylko mnie dziwi zachowanie Rutkowskiego czy poprostu sie czepiam faceta ?????!!!! przygladam sie i przygladam i nie widze aureoli swietego nad jego zrytym lbem no ...
potrzebuje przywieźć sobie paczkę do Norge, szukam kogoś kto w najbliższym czasie robi kurs w okolice Wrocka i z powrotem. Nawet około Świąt Wielkiej Nocy!
witam gdzie w okolicy trondheim można pobuszować po elektro złomowisku, wzmacniacze, głośniki, itp
witam serdecznie jeżeli ktoś ma do wynajecia duży garaż,w bergen lub okolicach bardzo prosze dać znać,szukałem na finn ba ale bez skutku może ktoś coś słyszał nie jest to pilne,dziekuje za odpowiedzi.
..niewiele czy nie wiele ?????razem czy osobno ????????
Szkoda tych rodzicow Ale to porwanie moglo by byc na zlecenie.
Witam gdzie tu mozna jechac na ryby ... okolice oslo lillestrom ?
Witam , mam takie pytanie czy wie ktos czy w oslo jest jakis sklep polski z polska żywnoscia , a moze jakis inny ale ktory ma polska żywnośc ? od A do Z
witam, zna ktoś rozkład jazdy autobusów z miasteczka moss na lotnisko rygge? rozkład był na przystanku ale został zerwany. Bardzo proszę o jakieś info. pozdrawiam
Dla osób ,którym jeszcze szumi w głowie po karnawałowych zabawach i które w żaden sposób nie mogą zapomnieć tych wspaniałych roztańczonych chwil ,wklejam w ramach przypomnienia oraz ramach zadumy ...
mają rozmach sk.......ny - cytując jakiegoś polskiego aktora z jakiejś tam komedii. to jest dylemat na BUGATTI VEYRON,a za mało a typowym nie bedzie sie jak hołota wozic. -chciałbym tak. ale tak ...
Jak w temacie,szkoda slow kurestwo sie szerzywoohoo: