1 NOK
Witam czy ma ktos moze na sprzedaz silnik do Audi A3 1.6 1998 rok jezeli ktos ma informacje o silniku prosze o kontakt nr tel 98765975
A po co komu kask?.. www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10058783
Jon Doe
07-07-2012 14:41
Witam! Wraz z koleżanka pod koniec lipca wybieramy się na dwa miesiace do Oslo w tej chwili jesteśmy na etapie szukania w miarę taniego noclegu, słyszałyśmy że dobrą opcją jest akademik, czy mógł ...
Mam pytanie. Czy pracodawca w Norwegii ma prawo odprowadzać podatek z mojej pensji jeżeli nie posiadam umowy o pracę. Umówiliśmy się na stawkę godzinową, pracodawca poprosił mnie o kartę podatkową ...
Witam. Czy można na tym portalu wstawić zdjęcie tak,żeby widzieli je tylko moi znajomi?Bo szukałem w opcjach i nie wiem jak to zrobić. Z góry dziękuję za pomoc.
helen :)
06-07-2012 22:00
jasta102 napisał: nie wstydź się przeżyjemy i to dobre dobre
hej jechal ktos ze stron oslo w strone geirangerfjord i ma moze jakies ciekawe miejsca do zaproponowania do zwiedzenia, warte obejrzenia ktore sa na trasie, przy trasie lub niedaleko trasy? dodam ...
hej Czy mógłby mi ktoś to przetłumaczyć de underrettes om at de er anmeldt i ovennevnte sak. for deres vedkommende er forholdet henlagt. i tilfelle nye opplysninger innkommer, eller det kommer ...
Radosław Paliwoda
06-07-2012 17:43
Witam, razem z kolega w przyszłym tygodniu udajemy się do Norwegii w okolice Oslo, jedziemy samochodem wiec możemy wziąć więcej rzeczy. Chciałem zapytać czy nie potrzebują Państwo czegoś z Polski ...
brzy dal
06-07-2012 08:01
witam polakow mieszkajacych w norwegi moj byly maz zmarl i tam jest pochowany do zdobycia renty po nim dla dziecka jest mi potrzebny numer norweski podobno musze tam poleciec i go mu zalorzyc czy ...
agnieszka wendowska
05-07-2012 22:27
I co tu teraz zrobić? Jest duży wizerunkowy problem. Jak wybrnąć z tej trudnej sytuacji?Zastanawia się cała Tuskania. No bo, jak to ? Ta pisowska ,zapluta podżegaczka, która wystąpiła w filmie ...
zaczynam sie martwic...
witam myśle o załozeniu w norge firmy meble na wymiar czy to ma sen? i racje bytu? orientuje sie ktos
www.internetzona.pl/2012/07/05/acta-odrz...j-unii-europejskiej/
kryss d
05-07-2012 19:44
Witam, mam pytanie czy moze ktos mial stycznosc z firma Toma Grupen , a konkretnie jej dzialem obslugujacym kantyny Albatross. mam propozycje zmiany pracy i przejscia do tej firmy , ale przyznam sie ...
Witam mam na imie Kacper mam 21 lat i jak w temacie szukam jakiej kolwiek pracy nieboje sie podjac ciezka prace fizyczna pracowalem na budowach od 16 roku zycia w firmie taty posiadam uprawniania na ...
Wyjeżdżam z Voss 13 lub 14 lipca do Krakowa własnym samochodem na dwa tygodnie. Mam wolne miejsce. Chętnych na wyjazd proszę o kontakt. 46231080
Witam! Dostałem do Polski fakturę do zapłaty jednak pojęcia nie mam o co chodzi. Czy może ktoś z Was spotkał się już z czymś takim? Z góry dzięki Sorry za duży rozmiar zaraz dodam poprawnie
Damian Romanow
04-07-2012 20:34
Hej Mam na imię Karolina i jestem tu nowa. Szukam pracy w Norwegii ( pewnie jak wielu z was) ale czytałam o segmentach domków do sprzątania. Czy może mi ktoś wytłumaczyć na czym to polega. Wiem ...
Szukam pracy.DYSPOZYCYJNOŚĆ, NIEKARALNOŚĆ, PUNKTUALNOŚĆ Witam serdecznie. Mam na imię Malwina. Wykształcenie: Wyższe. Potrzebuję pracy na okres wakacji. Mogę sprzątać mieszkania, domki, biura, ...
Witam,mam 2jke malych dzieci-coreczka 3miesiace i synek 18m-cy, nie moge sama z nimi leciec,opiekun do starszego dziecka zrezygnowal z lotu a ja nie wiem co robic. Kto moglby mi pomoc przewiesc ...
Marzena Folmyler
03-07-2012 10:24
Mam do wynajęcia mieszkanie pokój, kuchnia z salonem na Toyen blisko centrum , oczywiście w Oslo. Położone blisko metra, sieci sklepów i parku botanicznego. Cena za miesiąc 10 500 NOK. Może być na ...
Witam! Mam nadzieję że piszę w dobrym dziale Wybieram się ze znajomymi w podróż z Polski samochodem przez Szwecję, Danię do Norwegii. Termin to koniec lipca i początek sierpnia. Zastanawiam się ...
Anna Chmielarska
02-07-2012 18:23
witam i pozdrawiam,,, jak wpisać ogłoszenie o wspólną podróż aby po wejściu w ten dzial było wyświetlone od razu bez wpisywania wstępnie miejscowości
Witam, Znacie jakieś dobre boiska do koszykówki w Lorenskog? Pogoda się robi...
Witam! Jest ktoś, kto wybiera się na mecz Sląska do Czarnogóry?
allegro.pl/show_item.php?item=2444209394
brzy dal
30-06-2012 16:19
za pare miesiecy przeprowadzam sie do Norwegii do męża może moglibyście mi przybliżyć życie codzienne jakie jest tam,jak daliście sobie radę z dziećmi(jak macie) ze szkoła ich,językiem.pozdrawiam
jade do polski samochodem i moge zabrac dwie osoby na prom do szwecjii do karlskrona-gdynia.prom odplywa o 20:00 21-07 w sobote , powrot planuje w sierpni ok 12 . chetnych prosze o kontakt tel . ...
Witam. czy ktos moze mial sytuacje zeby wlasciciel mieszkania wchodzil pod nieobecnosc najemny do domu?Nie dosc ze wlascicielka wydzwaniala do mnie dlaczego ona nie wie o moich wakacjach to potem ...
Sprzedam BMW X5 2001r. 3,0 diesel . Polskie tablice . Kontakt 96701159 Lodingen. Okazja
hast kuk-nie wiem jak się to pisze (w słowniku też nie ma hihi) ale znaczy tyle co -koński kutas,i jest najcięższym wulgaryzmem jaki słyszałem tutaj. Jest niezwykle rzadko używany,znam tylko jedną ...
Opisze po krótce. Robimy z kolegami sobie czesto ciekawe wycieczki zagraniczne. Tym razem padlo na Norwegie. Cel turystyczno zarobkowy. Ja + 2 kolegow samochod, przyczepa, namiot. Zabieramy ze ...
Witam. Czy jest możliwość sprzedaży auta na polskich tablicach w Norwegii???Jakie są procedury i opłaty. Z góry dziękuje za info.
Czy ktos sie orientuje na temat kursow jezyka Norweskiego w okolicach Horten lub Tonsberg??? Musze zaczac uczyc sie Norweskiego poniewaz angielski juz nie wystarcza-z gorki dziekuje
Witam!! Potrzebuję zabrać szczeniaka (z hodowli w Polsce) do Norwegii. Chciałabym poznać zasady takiego transportu, od początku do końca.Wiem, że muszę kupić klatkę do samolotu ale co muszę załatwić ...
Jak ktos ma to dajcie znac dzieki
[file] Chcecie nauczyć się języka obcego? Skorzystajcie z magazynów dla uczących się języków obcych Wydawnictwa Językowego GOLLA! Dostępne są tytuły dla osób o różnym poziomie zaawansowania. Przy ...
Cześć mam takie pytanie ? Czy ktoś może orientuje się i mógłby mi doradzić jak najtaniej dostać się z lotniska Oslo-Rygge do Centrum Oslo. Jest to odległość ok 60km, żaden bus nie wchodzi w gre, bo z ...
Yatsek :)
26-06-2012 23:08
rygge-ekspressen.no/TaksterTicketfare/ta...e/en-US/Default.aspx
Witam serdecznie! Szukam Pracy!!! Mam 23 Lata. Z zawodu jestem Fryzjerem, pracującym w polsce. Mam wysokie osiągi w zawodzie, zajmuje sie również prowadzeniem szkoleń technicznych dla fryzjerów. ...
Mam pytanie odnośnie firmy Adecco. Czy ktoś z was był przez te firmę zatrudniony w Norwegii. Czy jest to firma wiarygodna, czy załatwiaja pracę np tam gdzie by sie chciało czy narzucaja tam gdzie ...
Witam! Czy może ktoś z forum jechał trasą z Ålesund do Stavanger? Google maps pokazuje mi że trasa obejmuje 6 promów i liczy ponad 600km. Czy ktoś się orientuje czy te promy są płatne??? Nigdzie ...
Patryk Stanko
25-06-2012 20:39
Zagubilam w samochodzie na Norweskich blachach przednia rejestracje. Nie mam pojecia co sie z nia stalo. Gdzie moge sie udac z tym problemem i co mnie czeka??? Dziekuje z gory za pomoc
Hubert Hubert
25-06-2012 19:21
moze smiesznie zabrzmi?!dla mnie ma znaczenie.. chcialem zapytac ile mozna maxymalnie pobrac na raz dziennie z bankomatow w norwegi pieniazkow z konta za pomoca karty debetowej/kredytowej? jesli ...
why ciekawe brutto, czy netto zobaczymy zresztą co hilton na taką stawkę powie
Witam, czy któraś z Pań zajmuje się przedłużaniem i zagęszczaniem rzęs metodą 1:1 gdyż pilnie potrzebujemy a nie możemy nikogo znaleźć. Proszę o kontakt
Katarzyna Gajdosz
24-06-2012 09:12
Żadnych komentarzy o miłośnikach wypraw na morza i oceany w plastikowej balii? Żadnego współczucia ani pogardy dla głupoty?
Zwracam się do wszystkich Polaków mieszkających w Norwegii aby poparli petycje którą chcę skierować do MSWiA w sprawie działalności naszego Konsulatu w Oslo. To co tam się dzieje nie może dalej ...
lata ktos na supermto w okolicach oslo lub drøbak ? w kazdy poniedzialek sa treningi na torze kartingowym ...ma ktos ochote?
Uważajcie, żeby jakiś żyd tak was nie pozdrowił wiadomosci.onet.pl/swiat/kolejne-kontrow...68672,wiadomosc.html ....Amerykanka fonetycznie zapisała wyrażenie "jak się masz" i użyła ...
nie wie ktos czy i jezeli juz to gdzie w oslo dostane tabake ?? najlepiej Gawith apricot dziekuje ! Dobranoc .
Czy ktoś ma rozeznanie gdzie mogą znajdować się szroty w Oslo i okolicy? Dokładniej rzecz biorąc chodziło by mi o rożne pierdoły do VOLVO. Z góry dziękuje za podpowiedzi. Pozdr.
Witam serdecznie, chciałam się dowiedzieć czy jeśli mój chłopak pracuje w Norwegii legalnie i jest ubezpieczony to czy ja rownież mogę kożystać z tego ubezpieczenia??
witam, Sprawdzilem cene biletu miesiecznego NSB relacja Oslo S - Oppegard (taka mnie interesuje) i koszt to ok 1000 koron i tu szybkie pytanie - czy to w jedna strone czy w dwie ? Nie jest to ...
Witam Mam pytanko odnośnie założenia sklepu z produktami Polskimi ( kiełbasa, chleb, mak, ciasto itd) Czy może mi ktoś podpowiedzieć jakie trzeba spełnić warunki. Gdzie udać sie pozałatwiać ...
Witam. Mam na zbyciu czarna , roczna wersalke rozkladana z Jysk-a. Cena 250 Kr. Odbior wlasny w Sandnes.