Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Krzysztof Jaskolski Patrycja Sroka Karol D diegoo13 konrad1990 Pawel Zwykly Frank Frank Rafal1505 Marcin Jasiński Piotr 2012 (11300 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Andre ved mark napisał:
a marianek taki bystry , taki hoho taki pewny był że swoje rozliczenia oddaje w dobre ręce a diety nie odliczał a to jest dużo kapusty za pięć lat ...bardzo dużo

hehe
przekazałem ją do NAV zebys miał z czego zasiłek pobierac
Taki marianek fajny jest, a co (?)

Ty nie pierdol, tylko napisz cos związanego z tematem....
I owszem dałem ciała, ufając norkowi (nie powinienem),bo to zli ludzie ale coż począć......
Pracuje nad tym, zeby to wyciagnąc (zaległosci) ze skattu, bo podobno jest jakis myk : )
Wiec jesli ogarniasz ocb, to nie mądrakuj tylko doradz "biednemu" ziomkowi : ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
syberian21 napisał:
heh,jestem w nrwegi dopiero 3 miesiace i zaczynam przygode,wiesz norwegia to wedlug moich wczesniejszych informacji RAJ hehe,ale dopiero teraz widze jak to wszystko wygladaale narazie mi sie tu podoba

to trwa tak z rok, moze półtora....
"raj" to poznasz jak bedziesz ...... grzeczny : ))
A jak nie to do piekła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
marianek73 napisał:

hehe
przekazałem ją do NAV zebys miał z czego zasiłek pobierac
Taki marianek fajny jest, a co (?)

Ty nie pierdol, tylko napisz cos związanego z tematem....
I owszem dałem ciała, ufając norkowi (nie powinienem),bo to zli ludzie ale coż począć......
Pracuje nad tym, zeby to wyciagnąc (zaległosci) ze skattu, bo podobno jest jakis myk : )
Wiec jesli ogarniasz ocb, to nie mądrakuj tylko doradz "biednemu" ziomkowi : ))[/quote]

nie grozi mi zasiłek maryjanku . było lepiej przekazać na biednych

ale tak do tematu co by wspomóc biednego ziomka to można wypełnić KLAGE PÅ LIKNINGEN podobno to jest na formularzu RF 1117 na sttronie altinn.no
tak wynika z moich informacji bo nigdy tego nie mósiałem robić jako że ufam samemu sobie przy rozliczeniu . podobno można odwołać się do trzech lat wstecz
lykke til
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
no widzisz........
jesli uda sie uratowac te 3 lata, to obiecuje ci bogaty weekend w hotelu, który sam wybierzesz w Polandii : )
Spróbuje to jakos odkręcic.....
kurwa jego mac, oni sami powinni mi to uwzglednic, wiedza na jakich zasadach sie rozliczam i na jakich tu jestem
DUZY rosnij Andy : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Andre ved mark napisał:
a marianek taki bystry , taki hoho taki pewny był że swoje rozliczenia oddaje w dobre ręce a diety nie odliczał a to jest dużo kapusty za pięć lat ...bardzo dużo
ale to chyba mozna jakos cofnac?? chociaz o rok?? wyprostowac rozliczenie z ubieglego roku na przyklad.... czy niee?? poszperam w necie i jesli jest taka mozliwosc to znajde
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok