Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Adrian jaayymmm Hubsonq Adrian7 (5123 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Normalny cinkciarski chwyt teatralny z lat 80- 89...

Jak można przy Obcym wyjąć swój portwel jak niema przy tym OFICJALNEGO POLICJANTA LUB OCHRONY LOTNISKA...?
INNA SPRAWA ...że ten teatrzyk to psychologiczna scenka na TWOJĄ UCZCIWOŚĆ..!!!
TAK , TAK... bo gdybyś w trakcie tej scenki , gdy facet powrócił z poniesionym portfelem zwrócił mu uwagę by poszedł i oddał go temu co zgubił ...miałbyś do dzisiaj swoją forsę ...
A tak to wziąłeś również udział w tej "kradzieży" ...Takie życie niestety...za jaskrawe błędy się płaci....
Mało tego gdy tylko zobaczyłeś ,że coś wylatuje na posadzkę i w tym momencie byś tylko zawołał --zwrócił uwagę ,to Twój przygodny znajomy też by się ulotnił...
A tak ...
CO...
PSTRO JAJCO...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Pisząc otwarty miałem na myśli poszrzenie oferty od listopada,mnie na torp nie po drodze ,mam 25 km do Gardemoen.
Do mojego miasta w Polsce Torp otworzył połączenie teraz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Dokładka - sprwdziłem przed chwilą- informacja o o twarciu bezpośredniego połączenia z Wrocławiem, Łodzią
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kanakk napisał:
Dokładka - sprwdziłem przed chwilą- informacja o o twarciu bezpośredniego połączenia z Wrocławiem, Łodzią Norwegian zrezygnował z Wrocka to weszli Oni...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Latałem z gardemoen,moja Pani przyleciała do mnie raz na Rygge, a torpu nie znam zupełnie,najczęściej jeżdże autem i to przez Karlskrone, żeby nie pływać poskim promem , a nie daj Boże przed świętami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
podobny numer zrobili w moss przy terminalu na prom.... mój mąż był świadkiem zajścia. było to dwóch facetów gadajacych po polsku i okradli wtedy jakigoś chłopa... przykre to... ale dobrze że ktoś to opisał.... może stanie się to przestrogą dla innych... tych nieświadomych...pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
panladny napisał:
...a ty akurat powiniennes to rozumiec.
czy twoja znajoma nauczycielka,ktora uczy ciebie (i chyba nie tylko) ujawnia dochody z tych'lekcji' i odprowadza podatek?

chyba nie zalatwiles znajomej,robotki na czarno?

Wysokosc dochodu ktory osiaga nie podlega opodatkowaniu.

no prosze cie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
kami napisał:
panladny napisał:
czy twoja znajoma nauczycielka,ktora uczy ciebie (i chyba nie tylko) ujawnia dochody z tych'lekcji' i odprowadza podatek?

no prosze cie...

KAMI w jednym poscie pisalas o jawnosci dochodow i dostepie wszystkich do wszyskiego poczym pytalas sie na forum jak mozna utajnic swoje dane! Nie bardzo wiem teraz jestes za a w zasadzie przeciw? czy raczej chcesz zagladac wszyskim do dochodow ale wszystkim to wara od Twoich dochodow i Ciebie?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
kami napisał:
panladny napisał:

no prosze cie...

KAMI w jednym poscie pisalas o jawnosci dochodow i dostepie wszystkich do wszyskiego poczym pytalas sie na forum jak mozna utajnic swoje dane! Nie bardzo wiem teraz jestes za a w zasadzie przeciw? czy raczej chcesz zagladac wszyskim do dochodow ale wszystkim to wara od Twoich dochodow i Ciebie?????

Chyba węszysz aferę tam gdzie jej nie ma porostu zbeczałam te nieopodatkowana czesc dochodow
a przeciwko szarej strefie nie mam nic czasem sama ja wspieram wynajmując koleżankę do opieki nad synkiem i wątpię by ona płaciła podatek z tego a co do jawności dochodów to nie mam nic byle tu w norge i szczeze ci powiem ze nie bardzo mi sie podoba to ze po wpisaniu w google.pl mojego imienia i nazwiska wyskakuje mi jako pierwsza strona strona skatt z wszystkimi danymi Tu jeszce jest dosc bezpiecznie w no ale powoli i te cwaniaczki z pod ciemnej gwiazdy zaczynaja zjezdzac do norge a w pl duuuuzo płaca za takie wiadomosci mozesz napisac ze naoglądałam sie za duzo w11 ale poprostu wole dmuchac na zimne niz potem płakac gozkimi łzami
ale co do jednego masz racje odemnie i moich bliskich wara jak ktos skrzywdzi mnie lub kogos mi bliskiego to nie recze za siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
f f
(fredric)
Nowicjusz
Nie wiem czy pamiętacie ale na terminalu w Karlskronie był wielki napis ostrzegający do tego typu kradzieżach mających miejsce na terminalu i w pobliżu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok