1 NOK
Witam wszystkich forumowiczow Mam nadzieje. ze i tu znajduja sie ludzie podobni do mnie . ktorych fascynuje parapsychologia i wszystko co paranormalne zapraszam do wymiany wiedzy . doswiadczen ...
Życie to dotykanie tego, co w nas najdelikatniejsze, najskrytsze, na drugiego nieznanego, zranionego, by dać odkryć duszę całą niewinną , zasznurować nie swoją pustkę, przemienić w ogromną tęsknotę ...
Zespół Behemoth nakręcił nowy teledysk. Lider grupy, Nergal jest bardzo podekscytowany finalnym efektem. Swój nowy klip Behemoth nakręcił do utworu „Alas The Lord Is Upon Me”, pochodzącego z ...
Nowości z polskiej sceny muzycznej, zaprzaszam do dyskusji i zamieszczania nowości Winylowa edycja "Tylko dla dorosłych" Album ukazał się właśnie na dwóch winylowych krążkach w ...
Utworzyłam ten wątek z myślą o wspaniałych naszych połowach pozostawionych na dłużej lub tez krócej w oczekiwaniu na nasz powrót. Korzystając z tak pięknej okazji jaką jest Noc Świętojańska - ...
Witam, czy ktoś z polaków uprawia ten sport w Norwegii?
Dawid ;)
19-06-2010 17:36
Witajcie! Kto chętny na darmowy kurs gry na gitarze proszę o wstępne wpisy na forum. Kurs ruszy w okolicach maja w Oslo. Całkowicie bezpłatnie. Jedynym wymogiem bedzie posiadanie własnego ...
Brian "Head" Welch ( Korn ) - świadectwo nawrócenia A oto jego solowy album "Save me from myself" wydany już po nawróceniu (01) L.o.v.e (02) Flush (03) ...
Witam Serdecznie!!! Na wstępie zaznaczam że to forum dla mnie to wielkie niepruzumienie,ale chętnie podziele się informacjami na temat filmowamia lustrzankami, fotografuje parę lat, lustrzanka ...
Wszystkich zainteresowanych zapraszam na forum, no i oczywiście do gry. Co niedziela na Holmestrand, albo w mniej zaludnionym miejscu- Dikemark lub Heggedal przy jeziorku. Ja jestem otwarty na ...
Jak blisko nam do małpy? Cywilizacja, kultura, moralność, uczucia wyższe - cóż to jest? Czy jest to jedyna rzecz odróżniająca nas od zwierząt? Czy może, zwierzęcy sposób na przetrwanie ...
...nadejscie wiosny mozemy rozpoznac,na wiele sposobow m.in: - kwitnace kasztany - zwiekszona intensywnosc kolorow i zapachow - ciepla bryza,poludniowego wiatru od czasu zamieszkiwania w ...
Koleżanki i koledzy posiadam wakuometry słupkowe firmy (carbtune) urzadzenie do synchronizacji gaznikow mozna zsynchronizowac cztery jak i dwa gazniki. Jak by ktos potrzebował pomocy to zapraszam.
"Thanks Jimi Festival " Norwegia i cały świat! "Thanks Jimi Festival " - wspólne wykonanie "Hey Joe" Jimi Hendrixa z gitarzystami z różnych państw na całym świecie ( ...
Trailer powie wszystko
Jak w temacie, może ktoś chętny, kto cierpi na nadmiar czasu momentami i ma w planach zobaczć coś więcej niż sklep Kiwi za rogiem. Może znajdzie się ktoś taki do wpólnych podróży po Norwegii; może ...
Normalnie szopka
Smajkus ma pomyslos .... .... moze ktos ma ochotos na rowerowos wyprawos ?? polaczonos z np .. malos piknikos ??? czyli ... .....mozna by sie zebrac i gdzies wyruszyc ?? co wy na to ? co o ...
chyląc kark ku brunatnej ziemi rodzę sploty myśli czysty zapach wiosny wiejska wiosna wieś nic
hmmm... nie wiedziałem gdzie to zbytnio napisać. Zainspirowany wątkiem z jednego artykułu chciałem podjąć temat pijanych Norweżek. Ile razy jestem na imprezie nie mogę wyjść z podziwy jak mocno się ...
czy ktoś się wspina-szuka grupy, bądź partnera do wspinania??
Nie wiem co się dzieje z portalem MojaNorwegia, od jakiegoś już czasu wchodząc na stronę szlak mnie trafia dlatego że na wczytanie każdej ze stron trzeba czekać ok 1-2min, czyżby serwer był tak ...
O psach juz czytalam, a jak wyglada sprawa z kotami? Przepisy sa takie same jak dla psow?
czesc czy moze ktos z was jezdzi w bergen i okolicach na takim sprzecie?? chetnie poznam kogos na wspolne wypady:}
Kto jeszcze kocha ten instrument i poswieca mu czas, pieniadze itd.?
Sethur Asher
16-03-2010 16:23
chetnie bym zmontowal kapelke i pogral nawet dla przyjemnosci w Bergen lub okolicy....mile widziany bas gitara i voc...no i ja za bebnami
Witajcie! Jak w temacie Zapraszam po gotowe obrazki...
Drodzy Forumowicze, Zapewne każdy z Was słyszał o sławetnym Norway Cup w Oslo.To świetna impreza propagująca piłkę nożną i integrację między narodami. Piłkę nożną ale nie tylko w męskim wydaniu. W ...
Cze wszystkim czy gra ktos w hokeja jezeli tak czy moge dostac namiary gdzie i kiedy ?? Dzieki
WITAM. CZY JEST KTOS W STANIE WYJASNIC MI- ? JAK I CZY W OGOLE MOGE PRZEDLUZYC POZWOLENIE NA DAGPENGER. POZWOLENIE WYGASLO MIESIAC TEMU. ZASILEK DOSTAJE NADAL.
Witam, Czy ktoś z Państwa zna szczegóły odnośnie podróżowania z psem? Chodzi mi o to, że zwierzę ma już wszystkie wymagane dokumenty i badania, ale nie wiem jak to wygląda od strony transportu. ...
Aneta 09
18-02-2010 23:32
Witam. Czy może ktoś z Was orientuje się jakie są przepisy odnośnie posiadania psów w Norwegii? W jakiej wysokości i komu trzeba płacić podatki? W jaki sposób zapisać się do NKK? Z góry dziękuję za ...
Aneta 09
17-02-2010 23:52
Chcialbym sie dowiedziec czy ktos w ogole to uprawia w Norwegii i jakie sa szanse dostania sie albo ma ktos jakies znajomosci,kontakt z klubme badz trenerem??
witam serdecznie !! zastanawiam się nad zakupem łodzi z przeznaczeniem na wędkarstwo morskie oraz turystykę w okolicach wybrzeży fredrikstad/Engelsviken ... Ponieważ utrzymanie takiej łodzi w ...
Gra wynaleziona (w internecie) przez miłośnika zwierząt Dino www.gry.jeja.pl/1689,rzut-kotem.html Tutaj dzielimy się wynikami. Można pisać nie na temat, byle nie za dużo
Media na całym świecie piszą, że Avatar jest przełomem w kinie na miarę wprowadzenia w latach 20. dźwięku. Sam Cameron uważa, że jest to film lepszy od samego Titanic
Hejka mam dzisiaj dobry humor i założyłam ten watek aby sie pośmiać i takie tam Chciałabym abyście mi powiedzieli jakie były wasze największe wpadki łóżkowe My kiedyś wracając z moim chłopakiem z ...
Witam. Ewelina pracowała w Polsce jako ratownik GOPR. Podczas ćwiczeń uległa wypadkowi. Nie pozwólmy Jej zatracić wiary w LUDZI. POMAGAŁA INNYM A TERAZ SAMA POTRZEBUJE POMOCY ...
kto sie pisze posmigac na łyżwach w oslo S??
www.dziennik.pl/swiat/article501772/Zoba...le_nad_Norwegia.html
Andrew Wat
10-12-2009 11:55
Cześć wszystkim!!!! Mam takie pytanko : Czy wie ktoś może gdzie w Norwegii znajduje się jakaś szkoła tańca Towarzyskiego,Hip - Hop,Dancehall itp. ???? Poprostu chciała bym sie w koncu spełniac ...
Serdecznie zapraszam wszystkich na moją nową stronę www.gerlach-art.com poświęconą mojej twórczości. Znajdziecie Państwo tu galerie malarstwa, grafiki, rysunku i pasteli (w przyszłości także ...
1.jesli masz jakies zainteresowania,natychmiast przerwij czytanie.to temat nie dla ciebie! 2.jesli wrecz przeciwnie,nic cie nie interesuje,tym bardziej! opusc ten post i nigdy tu nie wracaj! (a ...
Może ktoś wie czy w Oslo jest sklep z podzespołami(częściami) elektronicznymi? Ewentualnie prosił bym o podanie jakiś namiarów na serwisy RTV w okolicach Sandvika.pozdrawiam.
Wybaczcie,że wyjeżdżam ponownie z tym samym tematem( proszę nie krzyczeć ) ale może znajdzie się tu ktoś, kto będzie mógł mi podpowiedzieć. Od jakiegoś czasu maluję tu dla Norków i zdaje się ,że ...