1 NOK
Hej Szukam chętnych do wspólnego rozwoju albo po prostu zabawy ogniem. Ja macham Poi-kami, mieszkam w aurskog-høland. Od razu uprzedzam że nie zachwycam poziomem moich umiejętności dlatego ...
Jeśli na forum są jacyś kibice Polskich klubów/klubu niech się wpiszą kto komu kibicuje z Polskich zespołów itp.
Wszystkich chętnych do pokopania piłki gorąco namawiam do przyjścia. Godzina 18, sobota 18 sierpnia.Kilkanaście osób już zadeklarowało chęć grania, a im więcej osób tym lepiej. Proszę o kontakt na ...
Marek T
26-08-2012 13:34
Mój syn lat 12 rozpoczął naukę w Oslo. Poszukuję kontaktu z rodzicami chłopców 11-13lat zamieszkałymi w Oslo. Chętnie powędrujemy po okolicznych górach, pogramy w piłkę nożną (ojcowie i synowie?, ...
Poszukiwani aktywni nurkowie Oslo i okolice,najchętniej tych co pływają i mają czas nurkować również w tygodniu,polowanie też mile widziane .Tel. 96693647.
Cześć, szukam w oslo dziewczyn do zdjęć - jeśli są jakieś zainteresowane na sesje zapraszam na priv. Będe w oslo do 27 sieprnia i zdjęcia raczej tylko w niedziele oczywiście jeśli nie będzie ...
Adrian Moskal
19-08-2012 21:38
Witam, czy organizowane są mecze piłki nożnej w okolicy Bergen?Pozdrawiam.
Zapraszam wszystkich kochających muzykę elektroniczną do odwiedzin mojej strony na facebook. Znajdziecie tam moje najnowsze produkcje muzyczne, które mam nadzieję poprawią wam humor gdyby był ...
Witam wszystkim Miłośników Norwegii ! Jestem zapaloną fotografką i biorę udział w konkursie na facebook'u, do wygrania jest wejściówka na warsztaty fotograficzne z Katarzyną Widmańską (o ...
Hej, mam na imie Julia , mam 16 lat i szukam rowiesnikow chetnych do wspolnego tenisa, klatringu , wspinacek linowych
Witam Za niedługo wybieram się do Moss, są tam jacyś fotomaniacy i zdradzą ciekawe miejscówki do fotografowania? Ewentualnie jeśli ktoś byłby zainteresowany sesją to zapraszam przed swój ...
A ja tak przewrotnie, od jakiegoś czasu skończyły mi się pomysły na menu obiadowe, proszę więc drogich forumowiczów o przepisy. Proste i smaczne -szczególnie cenione. Moim daniem popisowym są ...
Witam. Pomagam w organizowaniu kursów na prawo jazdy na Ukrainie na wszystkie kategorie. Zapewniam sprawy formalne i urzędowe tj. meldunek, szkołę jazdy, egzamin, odbiór dokumentu itd. oraz ...
Prawo Jazdy Miedzynarodowe + Narodowe bez egzaminu na podstawie NPJ konwencji ONZ wazne w UE i 200 krajach swiata info na prawko@hotamil.co.uk lub tel: 0044 757 033 8633 www.aaa-prawko.pl
Witam.Szukam chętne osoby przebywające na terenie miasta Forde lub okolic do gry w siatkówke plażową,piłke nożna lub ewentualnie wspólne wypady w góry.Mój nr.GG: 40220606.Pozdrawiam
Witam mam takie pytanko, czy jest w Oslo jakaś szkoła walk gdzie instruktorem jest Polak? Albo ewentualnie chodzi tam jakis ziomuś bo chcę potrenować ale niestety z językiem lipa pozdrawiam
Witam. Oklejamy auta, bawimy się w stylizację. Wyklejamy reklamami. Wydruki na ploterze również wykonujemy, tu na miejscu w Norwegii. Wielu Polaków ma w Norwegii grube fury i chciałoby je ...
Witam wszystkich! 29 Czerwca odbędzie się otwarcie parku linowego, jednego z największych w Skandynawii. Infrastruktura powstaje na terenie kompleksu sportowo-rekreacyjnego w Tryvann, który ...
Chcecie nauczyć się języka obcego? Skorzystajcie z magazynów dla uczących się języków obcych Wydawnictwa Językowego GOLLA! Dostępne są tytuły dla osób o różnym poziomie zaawansowania. Przy każdym ...
Zapraszam Państwa do zapoznania się z ofertą książek w języku norweskim. Proponowane książki stanowią największy zbiór pozycji w Polsce, proponowany bo bardzo atrakcyjnych cenach. Wszystkich ...
Jak w tytule. allegro.pl/jawa-cz-350-i2431555369.html
witam jestem freelancerem posiadam duze dowiwadczenie w oklejaniu pojazdow w UK i wspopracje z angielskimi firmami,rowniez w innych krajach europy, jestem zainteresowany wspolpraca lub zleceniami ...
Jak w temacie Totalny Clubbing-House, Electro, Tech itd. Zapraszam do posluchania moich mixtapes: soundcloud.com/dj-de-lux Pzdr. Dj De lux
sprzedam ten instrument nie wiem jak sie nazywa i za ile
Siemanko wszystkim! Czy gra ktos w siatkowke plazowa w okolicach Sandviki? Jak nie to mozna by bylo cos zorganizowac Pozdrawiam.
Hey Wybiera się ktoś?
Cześć szukam Polskiego klubu piłkarskiego w okolicach Oslo jesli by ktos mial jakis kontakt do osob zajmujacych sie tym klubem bardzo bym prosił o jakis kontakt Dzieki Pozdro
Ktoś tworzy rękodzieło? Może warto się tym podzielić ze światem ? Zorganizować jakieś spotkanie i zastanowić się czy można by tu coś na tym zarobić
WITAM SĄ OSOBY CHĘTNE DO GRY W ŚIATE , KOSZA LUB PIŁE ?OKOLICE EIDSVOLL JAK TAK PISAĆ NA GG 99 05 986:]
Witam ! Czy są jakieś osoby zainteresowane plenerem fotograficznym w Bergen ?
Witam, zamierzam wystartować 22 września na dystansie 42 km. Czy ktoś ma podobne plany, lub biegał kiedyś na tej trasie, lub na innych maratonach w Norwegii. Pozdrawiam z Wrocławia.
Witajcie. Mam takie zapytanie dla tych którzy w tym temacie siedzą. Jak wygląda tutaj liga norweska? Na ile niższych lig jest podzielona? W jakim terminie rozgrywane są sezony? Znalazłem kilka ...
Kto się wybiera?? bergencalling.no/konsertprogram/slayer-mastodon-gojira/
Chciałbyś aby Twoje dziecko spędzało kreatywnie czas na zabawie połączonej z nauka, zaprasza na zajęcia z rysunku, malarstwa, kompozycji plastycznej . Na zajęciach dzieci poznają również podstawowe ...
chce wyjechac pod koniec czerwca na rybki zawsze lowie z lodki na morzu/ fiordzie macie jakies miejscowki gdze sie mozna pzrespac kilka nocy- oczywiscie odplatnie i gdzie lowic? prosze o odp na ...
zwracam się do wszystkich z apelem o pomoc w napisaniu nowego hymnu Najjaśniejszej Pomrocznej ponieważ Mazurek Dąbrowskiego jest za trudny - tylko 1 na 10 Polaków zna więcej niż jedną zwrotkę ...
Witam Wszystkich chętnych żeby sobie pokopać zapraszam w każdą sobotę na 16 do Vågsbygd, więcej informacji na www.facebook.com/FcPolonez
Wie ktos po ile jest gram dobrego palenia ?
dla właściciela łodzi idealna zabawka bergen.olx.no/item_page.php?Id=372633593&ts=1336582696
Hej mieszkam w Sandvice, jestem wokalistką (alt), poszukuję perkusisty i klawiszowca do zespołu rock/owego, chcemy grać covery ale też swoje utwory, fajnie jeśli masz instrument i jesteś z okolic ...
"...what You gonna do....? what You gonna choose...? reality...? or dream....? what You gonna break...? reject Yourself... again, and again... t h i n k.... t h i n k d e e p l y my ...
Witam. Tworze podklady muzyczne w w kazdej kategorii , najczesciej jest to jednak Hip Hop i jego powszechna odmiana Crunk. Sam także śpiewam . Zainteresowanych bitami , lub jakąkolwiek inna ...
Hej Wszystkim Od jakiegos czasu mam gitare klasyczna i w koncu chcialabym zaczac na niej grac Problem w tym ze nie wiem jak sie do tego zabrac....Posiadam ksiazki-ale tam niestety bardzo ...
Powiem tak,od niedawna ogladam prawie wszystkie mozliwe mecze,ktore typuję i nie ma dla mnie znaczenia czy gra w niej jakis nazelowany laluś .Tu chodzi o piłkę w grze,o dobre akcje ,,,,,,,,pozatym ...
Oglądając wczorajszy mecz ,mogę stwierdzić,że nie był najgorszy jakie do tej pory widzialam Jednak jestem rozczarowana wynikiem remisowym,bo tak na dobra sprawę Napoli nie wykorzystało wielu ...
Czy ktoś orientuje czy są takie w Oslo lub okolicy? nie chodzi mi o knajpy gdzie grają rock tylko imprezy gdzie się tańczy.
Witam wszystkich mam pytanie czy ktos sie orientuje co to za ryba? z gory dzieki za odpowiedzi
JAKUB SOBOL
27-04-2012 20:06
zmianynaziemi.pl/wiadomosc/norweskie-min...-dzieci-sa-panstwowe
Witam,czy jest tutaj ktoś kto posiada łódkę w Oslo lub okolicach?Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda sprawa z cumowaniem,parkowaniem łódki,opłaty,rejestracja,ceny,w sumie wszystko na ten temat Z ...
mirek rumianek
26-04-2012 20:08
szukam twardo muzykow do wspolnego grania w kapeli blues-rock-metalowej,wszystkich zainteresowanych z okregu Oslo zapraszam na wstepnego gadulca,trzeba sie sprezyc i znalezc miejsce i czas na granie.
Drodzy Rodzice, rozpoczynamy zapisy dzieci chętnych do udziału w zajęciach muzyczno-plastycznych. Zapraszamy na spotkanie: we wtorek 1 maja 2012 o godz. 17:00 w Kvernevik Bydelshus ul. ...
Co sądzicie o tym plakacie ?
brzy dal
22-04-2012 17:25
no wlasnie czy sa tu tacy ktorzy interesuja sie ta piekna dyscyplina sportu? czy macie gdzie trenowac? i najwazniejsze - co tanczycie i jak dlugo? polscy tancerze w norwegii - łączmy się!
Witam, jesteśmy dwoma dziewczynami grającymi dość dobrze w siatkówkę Szukamy albo grupy, która gra sobie regularnie bądź zainteresowanych osób do wynajęcia sali, najlepiej w okolicy Asker, ale może ...
szukam osób które są chętne pograć wspólnie lub stworzyć zespół , preferuje szeroko rozumianą muzykę rockową zapraszam na priv