1 NOK
Cześć Retier...nie ma takiego emotikonka...który chciałabym Ci pokazać... wiesz...no wiesz...taki palec do góry.....i...i.....i taniec...który jest muzyką...poezją...to dla Ciebie... I tak ...
Witam. Ktos się orientuje czy salony ze sprzetem audio w Oslo posiadają sale odsłuchowe? Jak wygląda sprawa z wypożyczeniem sprzętu do domu? Szukałem informacji na stronach internetowych tych ...
Czesc , poszukuje miejsca osob aby zaczepic sie do grania w pilke na powietrzu lub hali moze byc liga
Witam szukam ludzi lubiących wędkować z okolic Oslo posiadam łódkę może ktoś chętny kontakt ze mną 96726667 Pozdrawiam
Gabi B.
10-09-2011 22:56
Witam, poszukuje norweskich stron internetowych będących galeriami biżuterii handmade. Chodzi mi o portale w stylu: www.pakamera.pl www.bazaar.pl lub amerykańska strona: www.etsy.com ...
Jesli ma ktos ochote posmigac po godz pracy to dajcie znac. Pzdr. Marcin
mam na pozbyciu gitarę akustyczną skyway w stanie dobrym zainteresowanych proszę o kontakt
Drodzy Forumowicze, bardzo serdecznie chcielibyśmy zaprosić was wszystkich na nowe kursy salsy kubańskiej prowadzone w szkole MaleconDans! Kursy rozpoczynają się 12 września 2011 roku ...
Witam Planuje sobie kupic rower w Norwegii co myslicie o tej propozycji ?? Bros Speedster SLX bikebrothers.no/index.php?page=shop.prod...emart&Itemid=175 POzdrawiam Mam nadzieje ...
tatoo to fajna sprawa jesli ktoś to lubi, ja zaczołem od jednego malutkiego pare lat temu, wciągneło mnie i teraz mam prawie całą ręke pokryta tym narkotykiem najważniejsze to oddać sie w ręce ...
Wątek poświęcony fotografii i filmowaniu. Coś o sprzęcie, technice wykonywania fotografii, obróbce cyfrowej. Pomocna dłoń - porady, triki itp. Pojechałem dzisiaj popstrykać trochę fotek dość ...
Kobietki jeśli macie ochote zadbać o siebie to piszcie do mnie jestem kosmetyczka moge udzielac rad dotyczace cery jak i robie panzokcie u stop i rak
WITAM. chce sie dowiedziec czy znajde na forum aktywnych pletwonurkow? od jesieni bedziemy w miare regularnie nurkowac na Mjøsie(lub w innych miejscach), chetni na wspolnego nura? info David tel. ...
Może ktoś wie coś na temat norweskich grup rekonstrukcyjnych, najlepiej z okresu drugiej wojny światowej, lub innych. Jak już jesteśmy w tym temacie to może jeszcze zapytam się o cluby/fora ...
Czy to mozliwe, ze Egipcjanie czy Majowie budowali tak majestatyczne budowle? Atlandyda, Trojkat Bermudzki, piszcie co myslicie, wasze domysly, spekulacje, informacje itp
Juz 1 marca w Gamle Logen odbedzie sie jubileuszowy koncert z okazji 200-lecia urodzin Fryderyka Chopina!
Witam! Czy wśród Polaków mieszkających w Norwegii są jacyś fani szeroko pojętej kultury japońskiej i co za tym idzie Anime? Jeśli tak to czy może gdzieś na terenie oslo są jakieś polskie kluby ...
Czy któraś z forumowiczek pogrywa w siatkówkę? Poszukujemy chętnych do gry pań, chcielibyśmy stworzyć zespól do gry w miksach. Ciągle brakuje nam dziewczyn, które zdecydowałyby się z nami grać. ...
jestem w Norwegii od czerwca, na swieta znajomi i rodzinka sie rozjechala, a ja zostalam prawie sama. Jak ktos ma ochote na kawe i ploty (dziewczyny) to ja sie pisze
Czesc! Kupilem rolki ale obecnie mieszkam na Nordstrandzie i bardzo ciezko sie tu jezdzi. Wlasnie wrocilem z przejazdzki i jestem caly poobijany. Szukam dobrych miejsc do posmigania w Oslo oraz ...
Mickiewicz napisal: Kto miłości nie zna, ten żyje szczęśliwy, i noc ma spokojną, i dzień nietęskliwy. I chyba mial racje
Witam wszystkich bywalców forum . Mam kilka pytań i bardzo prosiłbym, o pomoc radą, podzieleniem się doświadczeniami itd. Niebawem wraz, z przyjaciółką planujemy przemknąć przez Europę ...
Helloł Czy ktoś może sie orientować w norweskiej nazwie tych "bucików"? A najlepiej gdyby wskazał, gdzie to można kupić. W zamian wstawię piosenkę z dedykacją
hejka. wybieram sie z kolega do Assen na moto gp. wyscigi 25.06.2011 wyjezdzamy a raczej wyplywamy promem o 7rano z kristiandsands do hirtshalds (przyplywa ok 9.15) .plyniemy fiordline(cena ...
...zapal świeczkę za tych których zabrał los,zapal światło w oknie...
hej jutro w poniedzialek gramy w pilke nozna w Oslo spotykamy sie o 18 30 na boisku do ktorego podaje link na google maps mapy.google.pl/maps?f=q&source=s_q&a...bp=11,298.73,,0,3.37 ...
Witam! Mam pytanie do wszystkich do kochają football. Nie chcielibyście aby powstał Polski klub piłkarski coś w stylu Polonia Oslo w siatkówkę? Początki pewnie zawszę są trudne ale jak widać po ...
Dami Hr
13-05-2011 23:23
czy ktoś wie czy takie co je w Norge /??, bo ja by chciał się nauczyć
Witam Poszukuje chetnej/chetnego na scianke wspinaczkowa w trondheim...
Witam! Poszukujemy do programu maturzysty z Oslo, który wozi się imprezowym autobusem. Jeżeli ktoś zna taką osobę bardzo proszę o przesłanie kontaktu. Pięknie dziękuje!!!
Moze na poczatek warto byłoby, spodkac sie rekreacyjnie na jakim boisku, zobaczyc czy sa chetni i wtedy mozna myslec. Ja sie pisze z chcecia na cos takiego. pozdr
27.04 z Krakowa do Stavanger.Cena 1000kr ze zmiana nazwiska.Kontakt 46379228 lub 0048183315260
Mieczyslaw Jarosz
21-04-2011 11:46
bilet Krakow-Stavanger sroda 27.04 cena 1000 kr z przebukowaniem.Kontakt 46379228 lub +48183315260
Chetnie przeszkolilbym kilka osob zeby, bylo z kim skakac w Irlandii,jestem licencjonowanym instruktorem... i chetnie wyszkole 4-5 osob, po kosztach oczywiscie ,zadnej komercji(tu usmiech w strone ...
witam!! szukamy chetnych do biegania. moze tez uda nam sie przygotowac do maratonu/polmaratonu w oslo www.oslomaraton.no/
Witam!! widze po wpisach na forum ze jest wielu chetnych chcacych pograc w "noge" czy kosza ale troche ciezko nam sie zorganizowac. proponuje zatem zapisac sie do sieci fitness klubow ...
Gdyby ktoś był zainteresowany zdjęciami z takich miejsc jak: # Oslo, Heddal # Lysebotn, Stavanger, Preikostelen i droga do Bergen # Bergen # Naerifjord i Snovegen # Flamsbana, Góry ...
Siemanko, Poszukuje chetnych do wypadow weekendowych na narty do Kongsberga / Svarstad lub gdzies dalej. Jestem z Tonsberga i mam samochod na 5 osob, takze transport jest, tylko nie mam z kim ...
Witam Poniżej link do niewielkiej strony z informacjami z Bergen. Na stronie podane są informacje o tym gdzie można wyjść z dzieckiem. Gdzie znaleźć zajęcia dla dzieci, czy skorzystać z wakacji. ...
Tomasz ...............
06-04-2011 19:01
chcialbym sie dolaczyc i pograc w pilke jeslli kopie ktos w okolicach sandnes
Witam wszystkich! Czy wie ktoś co znaczy norweski skrót " u. a. " Znam wiele skrótów ale tego diabła nie! W razie potrzeby pomogę w odszyfrowaniu innych znaczeń czy zwrotów norweskich
Witam jak w tytule , szukam pasjonatów fotografi w Begren i chetnych do pozowania lub wizażu jesli ktos chetny to zaprasza na priv pozdrawiam
koniec z dyndającym aparatem shop.4textreme.pl/product_info.php?cPath=15&products_id=44
Poszukuje osoby w Oslo, ktora moglaby mnie nauczyc grac na gitarze klasycznej.
witam, Postanowialem zalozyc watek poswiecony wedkowaniu i turystyce wodnej. Mysle ,ze fajnie byloby podzielic sie wiadomosciami dotyczacymi fajnych miejsc gdzie mozna spedzic milo czas oraz ...
"Na zakręcie" Krystyna Janda W wykonaniu Ell e,mnie się bardzo podoba,może i Wam przypadnie do gustu.
Napewno wielu z was zna zespól Coma. Ostatnio szukałem jakichś nietypowych wykonań albo remixow tej kapeli. Przyznam, że w zasadzie nie ma remixow tego zespołu w sieci. Może by to nie brzmiało zbyt ...
Chętnie pośmigam na nartach w okolicach Bergen ale brakuje mi kompanów. Jeśli ktoś ma czas i lubi białe szaleństwo to chetnie zapraszam.
Uwielbiam tą Jego gitarkę....
ile ten paintball kosztuje i na ile osob. nigdy sie w to nei bawilem ale mozna sprobowac.
Tez chcialem zazyczyc, tylko ze wrecz nie wiem gdzie. Tyle tu tych watkow - jeden na drugim, jeden przez drugiego. Za dnia zadzwonilem do mamy, zadzwonilem do siostr, do zony oczywiscie, sms do bylej ...
To dla Wszystkich Kobitek,o których zapomnieli faceci.....