1 NOK
Hmmm...skoro chorwacja to za zimno, co powiecie na karaiby w lutym...gdzie tam wowczas ok 30 st min jets ?? Na takim katamaranie czyz nie fajnie byloby pozwiadzac MArtynike, St.lucie, ...
szukam kogoś kto organizuje wyprawy na dorsza
grzegorz terepet
11-11-2013 20:51
przychodzi Polack do pubu w Londynie Polack: kieliszek łyski, szklankę mleka i ogórek kiszony na widelcu Barman: a na deser sernik, czy makowiec?
Witam po raz pierwszy zostaje w norwegi na zime i jestem bardzo zainteresowany wyjazdem do Hemsedal na kilka dni Pytanie moje kieruje do ludzi ktorzy byli lub ewentualnie miwszkaja w okolicy i ...
Witam wszystkich, w tygodniu praca a w weekend czasem warto wyskoczyc na ryby, z brzegu juz za duzo przynet stracilem przez zaczepy, a do lodki nie mam dostepu, ale moze jest ktos kto pokazał by ...
mieszkam w hvittingfoss ,okolice konsberg,holmestrand szukam chętnych do pogrania i śpiewania poezji .gram na gitarze i śpiewam . chętnych proszę o kontakt telefoniczny 96884958 krzysztof
Moga byc rowniez partnerki. Bieganie samemu juz mi sie powolutku nudzi, trasy mam obiegane. Biegi raczej wydolnosciowe 10-20 km, ze srednim tempem 5.30-6.30/km. Jesli ktos jest chetny, to zapraszam.
Igor Igor
21-10-2013 09:18
mam prośbę jeśli ktoś chodzi na zajęcia z Zumby, hop dance lub jakiekolwiek inne związane z tańcem w OSLO proszę o podanie linków telefonów adresów zima idzie czas najwyższy zorganizować sobie ...
moze ktos z was tworzy bizuterie lub chcialby tym sie zajac ?
Witam wszystkich Kocharzy ! Planuję transport konia z Polski i szukam osoby do wpółdzierżawy, konik to 8 letni wałach, w obejsciu bardzo grzeczny, choć pod sodłem potrzebuje osoby o ...
Dzień dobry wszystkim, Jak w temacie, szukam graczy, system dowolny, najlepiej z okolic Tonsberga. Grywam też w planszówki, a chętnie poznam bitewniaki. Proszę o kontakt na maila ...
Do oddania dla malucha (w zamian za paczkę chusteczek nawilżanych) 1) kaszka ryżowa BOBOVITA o smaku malinowym (ważna do 02.10.2014) 2) kaszka ryżowa BOBOVITA o smaku owoców leśnych (ważna do ...
czy ktoś z Oslo wybiera sie do Londynu 15 października na mecz Anglia Polska ???? Właśnie zakupiłem bilet i chętnie dołączył bym to jakieś grupy pozdr
ANIA M....
27-09-2013 23:59
Witam szukam ludzi do zespolu gram na perkusji okolice tromso ,sommaroy.
jestem wokalistką z długim stażem, pracowałam w Polsce z wieloma zespołami jednak stety bądź niestety przywiało mnie do Norwegii- dokładnie do Bergen. Szukam ludzi chętnych do stworzenia czegoś ...
Jak znaleźliście pracę w Norwegi ? szukaliście przez internet ? wyjechaliście w ciemno i szukaliście ? czy może jakieś znajomości ;d ? Z góry dzięki za odpowiedzi
Henryk Sikorski
24-09-2013 23:00
Szukam na stornie MojaNorwergia pracy, problem jest w tym że gdy wchodzę w stronę Pracy i jest tam np. Poszukujemy Spawacza i pod spodem są opisane jakieś informacje typu . ,, Przyjmiemy spawacza ...
Witam szukam pokoju od zaraz...teren Oslo, kontakt 96848813
Witam mam 26 lat. Poszukuje pracy przy sprzątaniu domków, biur, hoteli oraz jako opiekunka do dzieci.. nie boję się ciężkiej pracy. Posługuje sie językiem angielskim, norweski niestety jeszcze ...
Witam, jestesmy grupka chlopakow i dziewczyn w wieku 28-34, ktorzy grywaja sobie w siatkowke we wtorki o 21 w Askerhallen. Mysle, ze gramy dosc dobrze, chlopacy scinaja mocno, a i dziewczyny nie ...
Hej, czy ktoś z Was chodzi na jakiś kurs tańca i mógłby polecić szkołę w Bergen i lub okolicach ? Konkretnie chodzi mi o salsę, mambo, dancehall, reegaeton. Może ktoś coś wie, słyszał i może ...
witam wszystkich poszukuje nurasów z Mo og Romsdal najlepiej z okolic kristiansundu ale moze byc dalej pozdrawiam i zapraszam na pocztę lub skype.
Witam, mam niezłego fioła na punkcie tego sportu i ciekaw jestem czy tu w Norwegii jest więcej taki osób. Z kumplem mamy plan kiedyś wystartować w norweskiej serii driftingowej. Jednym słowem czy ...
Klub strzelecki w Oslo www.osloskytesenter.no/ Szukam osob zainteresowanych tematem, nauka strzelania, zawody i wiadomo, zawsze fajniej w pare osob postrzelac do butelek Najblizszy kurs 26 ...
Witam obiło mi sie uszy ze niebawem mają otworzyc Ambasade w Bergen ... Nie wiem czy to pewnie informacja i tez nic nie znalazlam w necie... Czy ktos cos moze o tym słyszał ???
Zapraszam do współpracy, poszukuję dziewczyn, które chciałyby zapozować przed obiektywem na terenie Oslo W Oslo będę do końca lipca, zainteresowane proszę pisać na priv Pozdrawiam Adrian
Kinga R
04-09-2013 08:57
Jak Wam sie podoba? www.boska.pl/newsy/4628/Najbrzydsze-buty...susowe-i-ohydne.html
Witam wszystkich! Niedawno przeprowadziłam się do Oslo i badam w jakim stopniu możliwe będzie kontynuowanie mojego dzieła z Polski. W Krakowie ( i reszcie Polski) zajmuję się szeroko pojętym ...
Witam Szukam osoby, która zajmuje się szkoleniem psów. Oczywiście z certyfikatem i po polsku A może jest ktoś chętny z Oslo na wspólne spacery z czworonogami?
Witam. Oriętuje się ktoś czy i gdzie prowadzone są zajęcia zumby ? Słyszałam że gdzieś się odbywają ale nie znam żadnych konkretów .
Hej, poszukuje partnera/partnerki do pogrania w tenisa ziemnego w Jessheim. Mamy tu parę kortów, mam dwie rakiety parę piłek zapraszam
w związku z panującymi w tym tygodniu upałami na trasie Polsza Norwegia i jednocześnie skumulowanymi powrotami rodaków samochodami z urlopów proponuję napisać im piosenkę, aby sobie mogli nucić w ...
chwalcie się gdzie byliście, co widzieliście oto fotka pokazująca największą na świecie świątynię zbudowaną z cegły Bazylika konkatedralna Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny w Gdańsku ...
Na początek trochę luxusu z Chin www.tvn24.pl/kultura-styl,8/nowa-swiatyn...-swiecie,286079.html
Witam , szukam zainteresowany na wspólne wypady offraodowe.
Witam Czy droga przez lodowiec na Galdhøpiggen jest bardzo zaludniona? czy faktycznie nie wpuszczają tam nikogo bez przewodnika? Był ktoś tam? możecie podzielić się wrażeniami?
Oddam 33 stk. miesiecznikow akwarystycznych z lat 2004-2005: Nasze Akwarium oraz Magazyn Akwarium. Tønsberg
Witam, kupiłem VW t4 z 99 roku zarejestrowany jest na 3 osoby ma 5 drzwi z szybami czyli 4 boczne i jedne z tyłu. Chciałbym za siedzeniem kierowcy zamontować dodatkowe siedzenie 3-kę, oczywiście z ...
Witam! Poszukuje basisty/basistki do kapeli. www.atone.no. Wiecej informacji na prv. Pozdrawiam Nicram
Witam. Wie może ktos gdzie można pokopać w piłe w Oslo lub okolicach ??
od 11go do 16go lipca. Zapłacę i jeszcze przywiozę coś z Polski. Tylko rowery muszą byc wyposażone w sakwy.
Witam. Chciałbym Was zachęcić do gry w menagera piłkarskiego online Pmanager.org... Czym wyróżnia się w śród innych? Przede wszystkim bezpłatna konkurencja... Płatne dodatki w żaden sposób ...
Szukamy znajomych w komunie Hedmark na wycieczki rowerowe, wspólne wypady nad wodę, czy wspólne imprezy, szukam ludzi w wieku 17-35. Ja mam 23 lata a moja dziewczyna 18. proszę o kontakt i zapraszam ...
!!! KRZYSZTOF DIABLO WŁODARCZYK vs. RACHIM CZACHKIJEW !!! TYLKO w serwisie boksstream24.pl do obejrzenia w jakości HD cała gala „NO RETREAT, NO SURREND”KOMPLETNIEZADARMO!!! Jeśli chcesz obejrzeć ...
Witam! Tak jak w tytule, czy wybiera sie ktos moze z bergen? Pozdr
Witam, niestety nie udało mi się wygooglować jakiegoś sensownego polskiego forum poświęconego ASG w Norwegii, stąd też tak jak w tytule poszukuję chętnych osób się postrzelać na zasadach ASG na ...
Na poczatek mlodziency z Uk : soundcloud.com/disclosuremusic
Witam mam pytanko, czy gdzieś w Oslo można wypożyczyć motocykl ?
Wakacje pod żaglami - Grecja 2013 Zapraszam na niekomercyjny rejs w Grecji planujemy pozeglowac po Cykladach, odwiedzic Krete i Gavdos (najdalej na poludnie wysuniety kawalek Europy ) oraz ...
Witam Chcialbym zaprosic kogos do bieganka w okolicach Sandnes Jestem tutaj od niedawna i sam za bardzo nie znam wszystkich sciezek do biegania . Biegam sobie rekreacyjnie dla zdrowia poniewaz ...
Witam Generalnie szukam żeglarzy Czy w Norwegii da się wynająć małą łódkę żaglową "na godziny"? Powiedzmy biorę rano, oddaję wieczorem. Mam straszne ciśnienie na pożeglowanie sobie, ...
"Zgoła odmiennie jest natomiast w Norwegii, gdzie śmiało można powiedzieć, że kraj futbolem stoi i jest zwariowany na punkcie piłkinożnej. Szkoda, że jako kibice Lecha Poznań trafiliśmy na ...
Szukam osoby, ktora oglaby mi opiaskowac kilka czesci, w Vestfold. Ja co prawda kompresor mam, ale niestety wyglada na to, ze za slaby.
Żołnierze z 5. dywizji pancernej SS Wiking korzystają z uroków lata i sielanki polskiej wsi gdzieś na wschód od Warszawy, lipiec 1944. Pantera o numerze 501 została zniszczona 26 lipca 1944 w ...