1 NOK
sport.onet.pl/imprezy/vancouver-2010/bie...75358,wiadomosc.html
Chciałabym zatańczyc z Zuzu, tylko, ze On jest w Norwegii, a ja tutaj
Chętnie wymienie sie grami na ps3 Obecnie posiadam: Uncharted2 Assassins Creed II inFamous GTA IV Dantes INFERNO X-MEN WOLVERINE I kto mi powie ze nie mam fiola na punkcie gier
przypuszczam ze cos ciekawszego... poezja w muzyce i poezja na kartce... Bujno rośnie, odludnie kwiat stepowy ginie; I wzrok daleko, późno błądzi po równinie; A w niezbędnej zgryzocie jeśli ...
Naprawdę warto przeczytać adrenalina.onet.pl/inne/zwykly-turysta-p...4164651,artykul.html
))) dzięki za pozdro. a kalendarz się nie wyświetla..
witam szukam chetnych do hokeja,okolice sandviki i nie tylko pozdro
prawda jest taka,że walczysz ........masz nadzieje ,że wygrasz ale po co?życie bez jest takie nijakie płaskie w czarno białych kolorach a nie w 3D jak go do siebie zaprosze........
Szukamy następców. Zgłaszam propozycję Pozdrawiam
witajcie!! sezon czas zaczac a zatem wybieram sie w niedziele na ww miejscowke posmigac na desce i szukam chetnych bo jak wiadomo w grupie weselej!! moge zabac ze soba jeszcze 3 osoby do auta. ...
Dla tych co lobią połączenie Metalu z folkiem irlandzkim. Zespół pochodzi ze Szwajcarii. Ich muzyka to celtycki pagan-folk metal z wpływami melodic death metal. ...
szukam informacji czy firma ADECO pośrednicząca w załatwieniu pracy jest godna zaufania obecnie mają kilka ofert w zakładach drobiarskich na terenie norwegii może ktoś kożysta z ich usług lub ma ...
Zapraszam wszystkie osoby majce psy w Norwegii do wymiany doswiadczen! Wychowanie, tresura, kursy, weterynarze, przewoz do/z Polski, itd, itd. Moj pies: alaskan husky, Milka, obecnie 4 miesiace ...
Hej, jestem tu nowa i szukam bratniej duszy. Maluje amatorsko olejem, rysuje a ostatno lepie z ceramiki i szukam kogos o podobnych zainteresowaniach. Pare obrazow udalo mi sie sprzedac na finn.no ale ...
Witam wszystkich którzy interesują się muzyką typu Rock oraz Metal. Gdzie i kiedy można wybierać się na jakieś koncerty lub inne imprezy (kluby cokolwiek) żeby się miło kulturalnie zabawić
www.nrk.no/nett-tv/asx.aspx?param=A8D495...&browser=Mozilla Film dokumentalny o przelowionych oceanach..
Zapominamy co to nasz kraj,zapominamy czym byl nasz raj,oprzytomnijcie kto nie ma w sobie choc kropli patryjotyzmu ..............
Witam w ten piękny biały poranek,już w Polsce....Ukryty w dłoniach śnieg to nie śnieg - Wypływa cieniutką strużką. Już go nie zmienię w gwiazdeczki, wiem, Nie jestem śniegową wróżką.
czesc. JA jeszcze polecam zjazdy np.tyrolke albo podchodzenie na linie fajna sprawa polecam i witam wsród swoich Aleksja. Oby takich pozytywnie zarazonych ludzików wiecej trzymaj tak dalej
TAK SOBIE SIEDZIAŁEM I TO NAPISALEM . Oto marzenie o domku małym co to ziściło się po życiu całym. Żył sobie chłop taki ni uczciwy ni bogaty, ot poprostu zwykły taki. Wiele latek ...
Wybrałem brązowy bo nie było czarnego. Chcę się z wami pożegnać.W te listopadową noc.No nie mogłem tak bez. Zyczę wszystkim forumowiczom wszyst,najlepszego,znalezienia tego czego szukacie. Ja już ...
Witam ma ktos ochote isc dzis na kregle do Sandnes??jak cos to pisac na gg 5154060
Bjørn Eidsvåg Rund neste sving Bekymra eg trurdet va tanken at eg sko vær lykkelig nå - alt rundt meg funke - alt e på stell været e fint, økonomien god og helså e ok og her går eg og e ...
Pięknego dnia Wszystkim...............
Dawno temu miałam podobny problem ze swoim psem . Pani weterynarz powiedziała mi że takie przymilanie , skakanie , wchodzenie bez pozwolenia na kolana to chęć zdominowania właściciela . Pies czuje ...
Uwielbiam,kiedyś to był hiciorrrr-
Hei iks.Jeg vente på deg.Bære si fra til meg nor.De bli de same som i fior
Wilku to . .. jakis maly blad sie na forum wcisnal... . - tworzy nowe tematy ... . czy cos ... w kazdym razie ... nie ... to nie jest Smajka watek .. . . a i czy cos mozna zrobic z Reklama ...
A jaką to nazwę posiada ta firma ubezpieczeniowa???. A gdzie ta firma jest zarejestrowana???. Bo jak znam życie "szybko i wygodnie" to mnie się z czym innym kojarzy...... Albo np.też ...
Dlaczego odpowiadajac w danym wątku, zamiast kontynuacji pojawia sie zupełnie nowy wątek? Czy admini moga to zbadac i naprawic?
Ja bardzo chciałabym nauczyc sie robic zdjecia. Obecnie fotografuje za pomoca aparatu w telefonie ale chetnie poćwicze na twoim sprzecie.
A może zebrała by się grupa do Pain(t)Ball'a. Sola oferuje wyśmienite warunki do zabawy, bunkry i umocnienia przy akompaniamencie fal rozbijających się o skały. Ktoś chętny?
Dobrej nocy wszystkim
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem.
www.youtube.com/watch?v=elwveqy4RnQ&feature=related Fachurro to dla Ciebie i jeszcze male niesmiale publiczne
na dzień dobry jutro może bedzie lepiejjjjjjjjjjjj
a może jest kilka osób chętnych pograć w piłkę nożną w okolicach lunde gvarv bø
Zapraszam LINK DO RELACJI
Poznam osoby które lubią polować pod wodą,okolice Oslo,ale nie koniecznie.
Witam wszystkich użytkownikow forum !! Od przystąpienia Polski do UE minęło już 6lat...wtedy pojawił się temat zbiorowej emigracji zarobkowej Polaków na zachód. Czas biegnie ,lata lecą, temat już ...
Czy ktos ma moze ochote na dluzsze wycieczki rowerowe po "Oslomarka'ch" ?
Creed - Full Circle z 2009 roku, jak dla mnie to najlepsza plyta tego bandu, urywa dupsko ten dol w brzmieniu Mark'a Tremonti no i ciesze sie, ze Scott Stapp wrocil, jego wokal w Creedzie jest ...
Witam wszystkich właśnie się zalogowałem i szukam pracy jako kierowca autobusu znam podstawy języka norweskiego czy ktoś coś słyszał lub wie:
vocal'ista albo trębacz poszukiwany, okolice Bergen, mamy sale, dwa dni w tygodniu próby. do obczajenia w ju tubie proszę bardzo, nie najlepsza jakość bo na aparat nagrywane, poza tym dawno ...
Witam jaka waszym zdaniem najlepsza jest strona www dotycząca gier LOTTO ? Jeśli chodzi o szybkie i rzetelne informowanie to ja na przykład ostatnio znalazłem aktualne wyniki na stronie ...
witam czy w polsce ktos zajmowal sie tak dyscyplina sportu?? a moze by chcial kontynlowac tu ?? trenowalem 4 lata kickboxing w tym K1 i MMa. w 2008 roku na mistrzostwach polski zdobylem 3 miejsce. ...
Witam. Nie wiem czy ktoś już zakładał podobny watek ale szukam chętnych dziewczyn z Sandnes które chciały by wspólnie chodzić na kurs aerobiku...wiadomo w grupie raźniej Tak przy okazji może ktoś ...
Witam. Chciałbym pracować w Norwegii, bo to piękny kraj. Wraz ze mną przybyłaby do niej również moja pasja czyli wiosłowanie ( granie na gitarze). Zatem jeśli ktoś chciałby posłuchać moich nagrań to ...