Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Nawet 20% rabatu

Kalendarz 2026

Zam贸w
Autopromocja

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(3786 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
cyganka napisa艂:
Hilton napisa艂:
Kowalski, dlaczego teraz dales do awatara obrazek z podrecznika do psychologii??

Og贸lnie chodzi o to co widzisz,przewaznie widza kielich, a sa to dwie twarze zwrocone do siebie.

A ja patrz臋 we wszystkie strony 艣wiata, ale jako艣 nie widz臋 偶adnych twarzy? Jest jaki艣 inny opr贸cz m膮dro艣ci spos贸b na to, zeby si臋 dopatrze膰 ?

...sercem
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Post贸w
Darek ...
(ulv72)
Maniak
cyganeczko nie twarze jako takie...a jedynie ich profile zerknij jeszcze raz, zobaczysz
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
ulv72 napisa艂:
cyganeczko nie twarze jako takie...a jedynie ich profile zerknij jeszcze raz, zobaczysz

No powiedzmy ,偶e co艣 ju偶 widz臋..............
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
cyganka napisa艂:
Hilton napisa艂:
Kowalski, dlaczego teraz dales do awatara obrazek z podrecznika do psychologii??

Og贸lnie chodzi o to co widzisz,przewaznie widza kielich, a sa to dwie twarze zwrocone do siebie.

A ja patrz臋 we wszystkie strony 艣wiata, ale jako艣 nie widz臋 偶adnych twarzy? Jest jaki艣 inny opr贸cz m膮dro艣ci spos贸b na to, zeby si臋 dopatrze膰 ?

a Ksiezyc, ktory masz: ma sie ku pelni, czy ku nowiu???
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Kowalski10 napisa艂:
cyganka napisa艂:
Hilton napisa艂:

Nadchodzi, nadchodzi pe艂nia......... Tak d艂ugo to trwalo, bo musialam sprawdzi膰
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
cyganka napisa艂:
Kowalski10 napisa艂:
cyganka napisa艂:
Hilton napisa艂:

Nadchodzi, nadchodzi pe艂nia......... Tak d艂ugo to trwalo, bo musialam sprawdzi膰

Ja tez w miedzyczasie sprawdzilem, zeby mnie ktos nie zaskoczyl
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisa艂:
Kowalski10 napisa艂:
Hilton napisa艂:

Kazdy widzi to co chce... A Ty nie badz taka madra, bo to jest i kielich i dwie twarze

Chcia艂es przez to dac znac ze zapraszasz na impreze z alkoholem??

Noo, cos w tym kierunku...
Chcialem przez to powiedziec, ze w ten weekend nie moge
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Post贸w

(Zuzu)
Maniak
jakby nie by艂o wszyscy si臋 rozpisuj膮 na temat. ehhh Czy wy postawili艣cie sobie za cel posiadanie najwi臋kszej liczby post贸w na forum?!? Wys艂anie wiadomo艣ci na priv jest a偶 tak skomplikowane czy ch臋膰 pokazania (s)SI臉 jest bardziej "kul"???

Mam pytanko czy kto艣 mo偶e podrzuci膰 kr贸tkie info na temat stok贸w w okolicach telemark, bo to co znajduje na necie jako艣 mi ma艂o m贸wi.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Zuzu napisa艂:
jakby nie by艂o wszyscy si臋 rozpisuj膮 na temat. ehhh Czy wy postawili艣cie sobie za cel posiadanie najwi臋kszej liczby post贸w na forum?!? Wys艂anie wiadomo艣ci na priv jest a偶 tak skomplikowane czy ch臋膰 pokazania (s)SI臉 jest bardziej "kul"???

Mam pytanko czy kto艣 mo偶e podrzuci膰 kr贸tkie info na temat stok贸w w okolicach telemark, bo to co znajduje na necie jako艣 mi ma艂o m贸wi.

nie wiem jak inni, ale mnie przeraza, ze to juz prawie 400 postow
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Zuzu napisa艂:

Zuzu, ja jak najbardziej d膮ze do tego zeby miec duzo post贸w. Jestem na forum juz rok i gdybym nie skasowala swojego profilu 3 razy, to mialabym tych post贸w ponad 1500. tak wiec jak widzisz zalezy mi na tym bardzo

Nie jest twoj膮 spraw膮 kto, kiedy i z kim bedzie wysy艂a艂 wiadomosci na priva, a kto chce pisac na forum.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok