1 NOK
Witam wszystkich! Czy ktoś z Was interesuje sie teatrem, aktorstwem lub tez uczestrzal do szkoły aktorskiej? Bede starała sie dostać do szkoły aktorskiej w Łodzi i potrzebuje kogoś kto pomógł by mi ...
Witam może ktoś probowal plukac zloto ?
www.oslomaraton.no/en witam wszystkich biegaczy i tych, którzy zaczynają, Mam zamiar wziąć udział w biegu na 10 km lub w pol maratonie, w zależności od kondycji narazie jest kiepska. Jeśli ...
Hej Poprzeglądałem co nieco forum i widzę że podobnych wątków nie brakuje. Mam jednak pytanko dotyczące muzycznych grup z Norwegii. Jeśli znacie jakąś dobrą kapele lub kawałek bardzo proszę o ...
Witajcie, Czy macie doświadczenia z jogą w Oslo? Szczególnie interesuje mnie Vinyasa, Kundalini oraz joga gongów. Które miejsca polecacie ? Dzięki. Pozdrawiam.
Hejo tak jak w temacie Trasa autem Ski > Kristiansand, co warto zobaczy ? Polecacie ciekawe miejsca na tej trasie od krajobrazów po budowle itp. p.s. poproszę tylko bez zbędnych wypowiedzi ...
Ktoś chętny pobiegać ?
szukam muzyków którzy by bardzo chcieli zacząć od nowa. własny lub kogoś utwór(cover). bez znaczenia jaki instrument. chce aby stworzyć coś z niczego, aby wolne chwile które mamy nie były ...
Bardzo proszę o wypełnienie ankiety o najciekawszych zakątkach Norwegii www.ankietka.pl/ankieta/142009/najciekaw...atki-w-norwegii.html
Witam Szukam osob mających doswiadczenie w wedkowaniu w Ostfold. Szczegolnie w trojkacie Moss, Askim, Halden. Interesuja mnie pozwolenia i licencje obowiazujace w tym rejonie, ciekawe miejscowki, ...
Witam Mam pytanko... czy może ktoś się orientuje gdzie w okolicach Oslo można pojeździć samochodem 4x4, jakiś tor offroad-wy...
youtu.be/s_Wmy4AH50A
"Dziecinada. Tyle mogę napisać o decyzji Justyny Kowalczyk o wycofaniu się z Tour de Ski, bo organizator dał jej za dużo biegów stylem dowolnym, a za mało klasycznym" - zaczyna Zarzeczny ...
Czy opłaca się brać auto z Polski, czy kupić coś na miejscu. Dziękuję za konkretne info z góry.
Jan Chmiel
26-03-2014 16:00
Witam może interesuje kogos kosmos w kuchni .........pracuje ktoś w Norge przy czyms podobnym ,może stosuje elementy k.m . w restauracji ......poszukuje osob pozytywnie zakręconych w tym temacie ...
mariusz mario
25-03-2014 20:54
Okazja! JEDYNY TAKI GOLF IV TDI 1999 r. (model 2000) zakupiony od niedowidzącego 91-letniego oficera SS w stanie spoczynku (żona adwokat, syn pilot, córka lekarz), 94 tys. przebiegu, gdyż było to ...
witam!szukam chętnych do gry w piłkę nożną w Honefoss.każda niedziela godz,16.chętni niech piszą,powiem co i jak.
Perkusista poszukuje muzykow do wspolnego grania. Styl: pop, rock, chetnie klimaty okolo-jazzowe. Dysponuje wlasna pracownia i sprzetem. Oslo i okolice. Kreatywne i zainteresowane osoby prosze ...
Witam szukam zainteresowanych osob ktore chcialby by wziasc udziall w tej imprezie trasa Lillehammer Oslo jak to mowia w grupie razniej.
Marcin Sawczuk-Szymkiewicz
14-03-2014 08:28
jeżeli macie ochotę pośmigać na rowerku w okolicach Sandvika, Nesoya to chętnie kogoś zabiorę czekam na odważnych bądź odważne
Rozpowszechniać, udostępniać, rozpowiadać, reklamować!!!! POLONIA OSLO - Drużyna siatkarska, grająca w trzeciej lidze w regionie wschodnim ogłasza!!! Wszystkich chętnych lubiących siatkówkę ...
Czy ktoś z forumowiczów wie może coś o obiektach wymienionych w tytule. Interesują mnie głownie te znajdujące się w rejonie Rogaland, ale jeśli są jakieś godne uwagi w pozostałej część kraju, to też ...
Hej! Jestem od niedawna zafascynowana wspinaczka (poki co na sciance w Klatreverket w Oslo). Chetnie nawiaze kontakt z innymi bratninmi duszami Byloby tez milo zorganizowac jakis zjazd na ...
Witam, Moje pytanie dotyczy szkoły tańca towarzyskiego w Stavanger. Czy znacie takie szkoły? pozdrawiam,
Proszę o pw kogoś kto korzysta z siłowni w Lillestrøm
Siema jest ktoś z Oslo bądź z okolic kto interesuję się Hip hopem i tworzy coś sam szukam osób do współpracy żeby razem stworzyć jakieś prowizowyczne domowe studio a w nim bity vocale itp ...
Hej! Poszukuje partnera w Rogoland dla swojej suczki, ma ktos moze jakies propozycje???
witam pilnie poszukuję mieszkania 1-2 pokojowego w Oslo. Jestem samotną matką z 7-letnim synkiem. Proszę o kontakt na pv
Witam, jestem instruktorką jogi, myślałam o zorganizowaniu zajęć po polsku w Trondheim lub okolicy (Malvik, Vikhammer, Hommelvik ewentualnie Stjørdal lub Selbu). Czy byłby ktoś zainteresowany? ...
sebastian w
10-02-2014 19:15
Cześć, Szukam informacji o atrakcjach turystycznych w okolicach Lofotów. Chcę w tym roku zabrać tam syna. Jak zawsze wędrujemy z plecakami więc szukam miejsc, do których ewentualnie moglibyśmy ...
Witam Ekscentryczny podróżnik wyruszył ponad rok temu w ekstremalna podróż dookoła świata. Deklaruje, że nie przeznaczy centa na noclegi - jak na razie od opuszczenia Europy idzie po jego ...
lu j
06-02-2014 17:39
dzony xxx
03-02-2014 18:33
Zdrowaś, zdrowaś próba nowego forum. Witam Wszystkich. Czy ktos sie intersuje filmem?
agnieszka o.
02-02-2014 00:35
marta xxxx
31-01-2014 21:29
zaczal sie sezon, ciekaw jestem ilu z Was lata po sniegu. Czy jest ktos kto jest zainteresowany kupnem ski pass na ten sezon? pzdr
grzesiek czas
28-01-2014 16:24
Islandzki sąd zdecydował: drogi nie będzie, bo to może zdenerwować elfy --- Na Islandii w Elfy wierzy 80% Społeczeństwa ...! Elfy, mityczny lud Islandii po raz kolejny przypomniał o swoim ...
Poszukiwany perkusista, nie musisz grac, super, wazne bys gral rowno. Projekt muzyczny jaki chcemy stowrzyc to glownie coverband. Mamy: wokale, klawisze, gitary i bas, potrebny tylko perkusista. ...
Mirek Waszut
24-01-2014 19:58
Witam , poszukuje tancerza szczegoly na priv
Z mężem rozpoczynamy przygode z wędkarstwem muchowym. i szukamy ciekawych łowisk w rejonie vestvold i buskerud. Ma ktos sprawdzone łowiska, godne polecenia. Byli byśmy bardzo wdzięczni za pomoc i ...
Polecam,dla facetów,tyyylko i wyłącznie!!! Kobiety,babeczki,piczki nie od gapiać!!!
pati muzia
18-01-2014 22:29
Hej. Interesuje sie dietetyka. Nie jem miesa i uwielbiam gotowac,poznawac nowosci kulinarne. Chetnie utworzylabym grupe zainteresowanych wspolnym gotowaniem
Taka ciekawostka odnosnie klubow pilkarskich w Polsce. Zasluzony klub zalozony po II WS przez komunistow ma takze "innych" kibicow poza czerwonymi: ...
Czy ktoś z Was uczęszcza na zajęcia z salsy? Napiszcie proszę co jak i gdzie?
Zdaję sobię sprawę, że wątek piłkarski jest już na forum ale trochę podupadł, dlatego pozwoliłem sobie założyć nowy ...... mam około 6 osobową ekipę ( czasem więcej osób przychodzi czasem tylko 5 ...
Okolo pol roku temu zakupilam sobie ja male cudne i sliczne myszoskoczki w tutejszym sklepie zoo...Jak poinformowala mnie pani sprzedajaca...mialy byc dwa chlopaki...o wlasnie, mialy byc. Otoz w ...
Uwielbiam gotować, jedyne czego nie lubie i nie potrafię to ciasta. jeśli macie jakies ciekawe przepisy, wszelkie pomysły związane z gotowaniem dajcie znać
Łapie ktos dorsze w drammen, svelviku czy sande? Może jest ktoś chętny na wspólną wyprawę? Jeśli łapiecie to na co i gdzie? Ja byłem ostatnio na wyspie rjerkoya ale nie było większych efektów, co ...
Witam! Chciałabym nauczyć się grać na gitarze, wiec jeśli muzyka to Twoja pasja prosze o kontakt. Najlepiej okolice Holter, Nannestad
Nie bardzo wiedzialam w jakim dziale zamiescic moje pytanie, a poniewaz znalazlam "grupy zainteresown", to uznalam, ze to wlasciwe miejsce chociaz chyba nie do konca... Zauwazylam od ...
Witam. Poszukuję drużyny z którą mógłbym pograć w koszykówkę, będę wdzięczny za wskazówki. Pozdrawiam.
Czesc! Szukam perkusisty do kapeli ROCKowej. Nie chodzi tu o zadne covery czy hałture ! Gramy tylko swoje kawalki ! Narazie mamy 2 gitary + bas no i potrzebny palker!! Gramy 2x w tyg w ...
Od jesieni 2013 ruszają pogańskie spotkania na terenie Oslo. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych pogaństwem nordyckim (Asatru, Forn Sidr), Wicca (tradycyjną lub eklektyczną), szamanizmem, ...
Moi przyjaciele z bardzo popularnego koszalińsko-słupskiego w latach 90 deat-metalowego zespołu BETRAYER wznowili działalnosc,czego efektem jest mój w tym udział jako drugiego gitarzysty )) ...