1 NOK
witam moze ktos wie kto wyplywa w morze ok Bergen na rybki..mam na mysli platne wyprawy..dzieki za info
Hej, ktoś chętny do Flåm? Jedno z najpiękniejszych miejsc w Norge.: visitflam.no Planuje wyjazd w piątek 8 sierpnia po pracy. Mieszkam w Asker. Byłoby raźniej w nieformalnej grupie
Antek Norsk
04-08-2014 23:09
szukam kogos co leci jedzie z polski do oslo zostawilem klucze i karte od domu waga 100g wielkos 5cm na 7cm oczywiscie odplatnie nr93945944
full casco
04-08-2014 22:55
Episkopat Polski skierował do wiernych specjalne orędzie, w którym zaapelował o trzeźwość. Biskupi zwracają uwagę, że w kraju jest prawie milion uzależnionych od alkoholu, a kilka milionów pije ...
full casco
03-08-2014 12:34
Moi drodzy kupiłam sobie w rodzinnym kraju TV Toshiba ten niby ful wypas z przeglądarką internetową itp. do tego odtwarzacz wszystkich płyt i coś co zwą tuner. szczęście uleciała kiedy przywiozłam ...
www.facebook.com/pages/Fabrikk-33-FK-OSLO/116131125125454 Klub nazywa sie Fabrikk 33 FK OSLO
Hej Jestem tutaj nowy ale zabralem ze soba narty i zamierzam od tej niedzieli jezdzic w Góry na trekking jak i na narty Jezlei ktos ma ochote sie wybrac to zapraszam na narty bedziemy jezdzic do ...
z ktorej platformy odjezdza rygge ekspressen z bus terminala oslo w kierunku lotniska rygge?
Jak w temacie. Czy sa jacys chetni z Moss i okolic na rowerowanie?
to się Pany mają ... Tendencja spadkowa w liczbie aktywnych generałów panuje od lat. Jeszcze w połowie lat 80. było ich prawie 200, w 2009 r. już 140, w ubiegłym roku 90, a obecnie jest ich 84. ...
Znajdę tutaj kogoś zainteresowanego ogólnie pojętym sportem samochodowym ? Mechaniką ? Inżynierią ? Technikami jazdy itp ?
Ktoś chętny na chodzenie po górach ? Jakieś pomysły?
Hej hej...kto lata na zachodzie Norwegii? mam sprzet juz tutaj to teraz nic tylko trzeba zaczac latac samej troche lyso nelezycie juzmoze do jakis klubow?
Jacek Skuła
14-07-2014 15:34
Witam, szukam osob chetnych do gry w pilke nozna. Gramy w Skreii, miejscowosc miedzy Minnesund a Gjovik. Dzisiaj pierwszy meczyk.Jak dotad jest nas kilka osob.Zainteresowanych prosze o kontakt na ...
nawija ktos rapy w okolicach Oslo?
Oslo i okolice, kto chce na bezdroza po krzkach i sztrach penetrowac nowe sciezki?, Ja zapraszam moze sie przylaczysz?, przewaznie jestem po stronie Skullerud, Boller pozdro
witam mam pytanie moze ktos wie gdzie jest jakis szrot w okolicy arendalu albo gdzi emozna kupic opony i czesci do auta
full casco
06-07-2014 11:16
Hey hey. Pytanie : Czy ktoś ma i zechciałby wypożyczyć mi rower na 4-5 dni (za przyzwoitą cenę ) ??? Przyjezdzam na 5 dni poskakac po fiordach ale w miedzyczasie chcialam pojezdzic po okolicy. Bede ...
- Miałam zagrać Hankę, w którą później wcieliła się Krystyna Królówna. Tuż przed zdjęciami dostałam z produkcji telefon z pytaniem, czy zgadzam się na rolę Jagny. Zdziwiona zapytałam, skąd ta zmiana. ...
Witam! Wraz z zespolem szukamy sali prob w Oslo, jest kilka propozycji ale koszty jak dla nas za duze i szukamy kogos do podzialu. Za wynajem trzeba zaplacic ok 230 nok za m2. Przy powiedzmy sali ...
Cześć, Czy ktoś w okolicach Asker(Ew. Oslo) nie miałby ochoty trochę pograć razem? Jestem Gitarzystą i szukam kogoś z kim mógłbym trochę pograć, dobrze gdyby miał też jakieś warunki do grania ...
Jest tu jaks grupa fajnych ludzi co spodyka sie w Oslo centrum kanjpy/klubu na mecze i nie tylko? Rafal
witam w sobote lub niedziele organizujemy mecz pilki noznej szukamy osob do grania oraz kibicow najprawdopodobniej mecz odbedzie sie na grunelokka szczegoly podam troszke pozniej w razie ...
Witam, szukam osoby (osób)z okolic Bergen, które miały by ochotę na weekendowe wypady rowerowe.
Halo czy ktos sie orientuje czy gdzies w Norge ( okolice Oslo itp ) organizowana bedzie wystawa kotów? ( nie tylko norweskich ,,najchetniej wszystkich ras) ? Pozdrawiam
Witam. Czy jest ktos z Oslo lub okolic, kto mialby ochote razem ze mna uczeszczac na zajecia sportow walki w ktoryms z tutejszych klubow?Mnie interesuje glownie boks i bjj i jeszcze nie zaczalem ...
Witam. Szukam osobę zainteresowaną trekkingiem mieszkającą w Norwegii która miałaby ochotę wybrać sie na kilkudniowy trekking (z noclegiem w namiocie lub schronisku). Z drobna pomocą typu odebranie ...
Hej, szukam kogos kto ma nietuzinkowe pomysły i chciałby/chciałaby napisać książkę, wspomóc w jej napisaniu. Jeśli ktoś ma jakieś ciekawe pomysły lub już sam to przerabiał będę wdzięczna za pomoc ...
Witam wszystkich motocyklistów! wiem....tu sami prawdziwi faceci ..ale mam pytanie do was....czy może jest ktoś z Oslo kto ma do pożyczenia przyczepkę aby przewieżć motor do Polski? Przyczepka jest ...
Mirek .
15-06-2014 21:26
Witam Jest ktoś z Egersund z zamiłowaniem do wędkowania ? Chciałbym się jakoś podczepić - może znacie jakieś dobre miejscówki?
Szukam lidzi lub ekipy zeby sobie pograc w piłke nozna oslo albo okolice
Bartek Haratyk
09-06-2014 18:20
Czy tu naprawdę nie ma żadnych żeglarzy, czy po prostu się nie ujawniają? Kręci was to?
Witam...poszukuje muzykow z okolic stavanger. Sam gram na gitarze i instrumentach perkusyjnych, spiewam. Posiadam wlasne studio i wiele instrumentow, ale powoli nudzi mnie granie Samemu. Z tad ...
Wybiera się ktoś może na wspomnianą w tytule impreze? Miałem już okazję być dwukrotnie, ale nadal mnie ciągnie... Szczególnie z okolic Stavanger jeśli przejawia ktoś podobne chęci to można połączyć ...
Witam serdecznie. Mam ogromną prośbe do mężczyzn zamieszkałych w Norwegii. Przeprowadzam badania do pracy magisterskiej i bardzo potrzebuję danych do analizy statystycznej. Wiem, że koszt 10 ...
Znajdzie sie ktos chetny do gry ?
Bartek Haratyk
21-05-2014 18:40
Poszukuję kosztorysanta robót budowlanych, do zrobienia na cito dwa kosztorysy. Zainteresowani proszeni o pisanie na priv.
Ewa Dębowska
21-05-2014 11:10
Witam. Szukamy chętnych osób do grania w piłke w Oslo lub okolicach, ewentualnie potrzebujemy podpowiedzi gdzie pograc, gdzie są boiska najlepiej ze sztuczną nawierzchnią, nie dawno przyjechaliśmy i ...
Witam, jak w tytule- poszukuję biegowych wariatów/wariatki na wspólne treningi w okolicach Klepp. Jeśli takowy/takowa istnieje w okolicach Klepp i ma ochotę na wspólne pielęgnowanie pasji to ...
Poszukuje z Oslo i okolic fanatyków zdjęć, filmów video, itd.... . Info na priv poproszę
Kacperczi
17-05-2014 12:07
Witam wszystkich Tak jak w tytule, poszukuję modelki, lub zwyczajnie chętnej dziewczyny do pozowania w zdjęciach. Chodzi o fotografię analogową, czarnobiałą, której przykłady mozna znaleźć tutaj: ...
Hej Jak w tytule, szukam rowerowych tras ( także wielokilometrowych ) przez norweskie bezdroża... W grę wchodzi cały obszar Norwegii chociaż obecnie najbardziej interesuje mnie Rogaland, czyli ...
cześć, żeglowałem w Norwegii. Teraz do niej wracam. Na 2 miesiące. Będę żeglować z Bergen na północ, aż na Lofoty i powrót. Które miejsca polecacie, aby do nich zawitać? Dość istotne; ...
szukamy chłopaka , który chciałby (i potraf) poruszać się na WIECZORZE PANIEŃSKIM ! impreza w Gjovik 31.05. !!! odp proszę do mnie
Mateusz Zglinicki
14-05-2014 14:19
Witam, mógłby ktoś krok po kroku napisac jak np. sprawdzić stan konta. (online). Jestem newbie, kartę dostalem z tydzień temu, dzięki Rodacy
Ktos chetny na karaoke w piatek, w drammen? Swietna zabawa, a pozniej imprezka Chetnych prosze o kontakt Lub tez zapraszam wszystkich do Unique o 20. w kazdy piatek
Jak w tytule pomiędzy Son a Drobak. Mam Łódź. Dziękuję
Squash Dal Lettohalen, szukam osoby prezentującej dobry poziom gry do wspólnych treningów i sparingów
tak jak w temacie, okolice Stavanger, jak macie coś innego do oddania dajcie znać, chętnie wezmę, kupię małe akwarium , filtry, ale zależy mi na roślinach.....
Witam , trafiłem na necie na taka stronke www.inatur.no/ gdzie mozna kupic licencje na łowienie za około 50nok za 2 dni łownienia w prawie każdej gminie Norweskiej , nigdy tego nie widzialem i nie ...
Link dla zainteresowanych. www.mn.uio.no/astro/english/research/new.../rosseland-2014.html
Witam poszukuje osób które z chęcią by po grały w piłkę lub się ustawiają na spotkania w okolicach enebakk ski lub oslo od strony eneebak bo z chęcią bym coś pokopał mam 2 osoby jak coś czekam na ...
Robert Skrzypczak
01-05-2014 14:26