1 NOK
Czy ktoś się może orientuje w temacie komisów z tel.komórkowymi, czy polacy takie prowadzą?
znajdzie się tu ktoś chętny aby wybrać się czasem na ściankę, czasem w skały, trochę się zmęczyć i wymacać magnezją? mile widziane osoby, które wiedzą już o co chodzi i z własnym szpejem
Witam. Zastanawiam się jeszcze czy startować w tegorocznym wyścigu.To już 25 sierpnia więc czasu niewiele. Ktoś startował w poprzednich latach? Macie jakieś cenne uwagi praktyczne dotyczące ...
Mam ochote zapisac sie na hiphop, street dance albo cos podobnego. Tanczylam troche kiedys ale nie mam nic przeciwko zapisaniu sie na poziom podstawowy.. Tylko samej to tak troche niefajnie i ciezko ...
szukam nauczyciela gry na saksofonie, gram od 6 miesięcy, właśnie się przeprowadziłem do Oslo i chciałbym kontynuować naukę
A.M. Plata ...
14-03-2012 09:56
Jak widac fiola na punkcie nurkowania procz mnie nie ma nikogo tu.
jak w temacie.okolice Oslo
Iza _
09-03-2012 10:31
Kurs mnie oczywiście nie interesuje , ale po co tyle szumu , popyt i cena pewnie same to zweryfikują przy okazji oglądnąłem trochę fotek , oczywiście okiem fotoamatora . Z jednym się tylko nie ...
Witam wszystkich forumowiczów na MN to mój 1szy post na tym forum a tylko dlatego że w nadchodzącym roku ze znajomymi planuje tygodniowy lub dłuższą eskapadę na własną rękę w celu pozwiedzania a ...
Studio Kvadrat - Fotografene zaprasza na kurs osoby zainteresowane fotografią, które pragną pogłębić swoją wiedzę na ten temat. Kurs przeznaczony jest dla osób, które dopiero zaczynają swoją przygodę ...
Dzisiaj chlopaki graja o 18.00. Jedyne co potrzebujesz co zabawy to rower! szczegoly tutja www.facebook.com/events/305099636211387/
omadryn250...bergen
siemka mam pytanie ile kosztuje omka250 w bergen
Siema wszystkim ,po dlugiej przerwie .Mam male pytanko, czy ktos smigal z was juz na torze w NO rudskogen ,jakie ceny i wogule cos na temat , z gory dziekuje za jakiekolwiek info . zamierzam ...
piotr nowak nowakowski
17-02-2012 17:38
Witam, poszukuje kogos z Fredrikstad kto moglby nauczyc mnie gry na gitarze akustycznej. Gitare posiadam ale umiejetnosci niestety nie pozdraiwm
Czesc Zapraszam na wspolne cwicznie na silowni chodze do EVOfittnes na sjolyst (skoyen) moj trening jest typowym treningiem kulturystycznym. chetnie pocwiczyłbym z jakims kompanem badz kompanka ...
Witam, Takiego tematu chyba jeszcze tutaj nie było Właśnie przyjechałam do Oslo i chciałabym kontynuować naukę jazdy konnej, niestety kompletnie nie znam tutejszych możliwości. Może ktoś z ...
Czy sa tu może jakieś zloty samochodowe w okolicach Stavanger . Nie mówie o paleniu gumy ale o spotkaniach motoryzacyjnym , gdzie można pochwalić się swoimi autkami
Witam, czy znajdę na forum użytkowników grających, bawiących się w asg (airsoftgun)? ogarnąłbym sobie jakieś sprzęcicho i wrócił do gry
A G
31-01-2012 21:50
Ogłoszenie grzecznościowe.Oddam dwa bilety do kina Coloseum,Oslo na godzinę 21,29.01.2012.Mission Impossible,Ghost Protocol.Telefon 46241535.
Hej wybiera sie ktos moze w tym czasie z Oslo, na ta imprezke? wiecej info w linku http://www.visitrauland.com/Aktoer/Vierli-SWAG-Terrengpark/Aktuelt/Er-du-klar-Swag-Slopestyle-Vierli
hej szukam kogos z kim mozna bylo by pograc moze byc druzyna do ktorej mozna by bylo sie dostac na treningi mam 24 lata gram od 12 roku zycia choc przez ostatnie 2 lata znacznie mniej gdyz ...
Nie długo zacznie się nowy sezon. Szukam osób które jeżdzą na nartach z dziećmi w wieku 13 lat. I mieszkają w Oslo område .
Olaa Jooooot
11-01-2012 22:05
Czy znajdę tu osoby interesujące się pszczelarstwem?
Cześć, W tym sezonie zamierzam sie nauczyć jazdy na snowboardzie na stokach w Voss. Jestem z Fonnes (60km na północ od Bergen), więc jeśli ktoś kogo mam po drodze chciałby sie tam wybrać to niech ...
Czesc , poszukuje osob aby zaczepic sie do grania w pilke na powietrzu lub hali (okolice Oslo, Bærum)
Witam serdecznie. Czy ktoś z was wie może gdzie w lillestrøm można pograć w squasha? Jeśli tak to może ktoś jest zainteresowany grą?
Tak jak w tytule potrzebuje informacji na temat lodowisk w oslo i okolicach? Z góry dziekuje
Ktos chce sie nauczyc? Nuda zimowa dopada? Chwilowy brak pracy? Nigdy nie jest za pozno na nowe hobby! Zapraszam na prywatne lekcje prowadzone przez profesjonalistke pracujaca w norweskiej szkole ...
XX Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w Oslo!!! Dołącz do nas i zaproś znajomych WOSP 2012 www.n-portal.no/news/gallery/40/wosp-oslo-2012 Szczegóły całej imprezy na : ...
Witam Wszystkich czytających.Mam takie pytanie do osób ,które łowią dorsze,a mianowicie o jakiej porze dnia, lub nocy, ale może dnia najlepiej biorą.U mnie tak około 19,jest najlepsza pora na łowienie
czyli co robicie dla ciała i ducha podzielmy się, polecajmy, pytajmy o sport,odżywianie,diety, urodę itp. Zaczynam wątek od bieganie i stretching.Jeszcze całkiem niedawno na sama myśl o ...
Witam wszystkich, szukamy z kumplem fajnych serwerów Cunter Strike w no. w miarę małymi pingami.
Tim Po
30-11-2011 15:25
Witam ponownie Nie spodziewam sie odzewu ale zaryzykuje. Wyjazd: Tux - 5.11 do 12.11 max - mozna wrocic wczesniej Bylem 2009 - bylo swietnie. til. info: ...
Witam, szukam chętnych do gry w piłkę w Oslo. Miejsce dowolne, byle w granicach miasta mniej więcej. Ewentualnie jeżeli ktoś szuka niezłego "kopacza" do turnieju, ligi zapraszam na priv. ...
Witam, mieszkam w Sandefjordzie i interesuje mnie gra w siatkówkę (ewentualnie ręczną lub kosza). Gra dla relaksu po godzinach. Zna ktoś zorganizowaną grupę w mieście lub w okolicy? Pozdrawiam
poszukuję ludzi trenujących KRAV MAGĘ
Dorota K..
08-11-2011 21:17
Klub Zdobywców zaprasza na wystawę pt. "Polacy w Norwegii". Zdjęcia będzie można obejrzeć w Kunstpassasjen - przejściu podziemnym stacji metra Jernbanetorget w dniach od 15. października ...
Hej wszystkim. Szukam kogos do gry w tenisa w Okolicach T.heim.
Witam szukam siłowni w Vinterbru lub okolicach gdzie najbliżej???? bo nuda w tej miescinie są tu jakies koleżanki z Polski )
Janusz Miłosek
16-10-2011 21:32
Witam wszystkich , chciałem nawiazac kontakt z hodowcami gołebi w norwegi , moj nr tel 46585249.
To nie odwracalne. Planeta Nibiru, zwana też planetą X zmierza ku naszemu układowi słonecznemu. O planecie już wiadomo od 1978 roku kiedy poraz pierwszy ją odkryto. Do dnia dzisiejszego nieliczni o ...
Kinga Kukla
08-10-2011 18:13
witam! poszukujemy vokalisty lub trębacza, załączam próbkę muzyki: okolice Bergen. pozdrawiam
xxx xxxx
06-10-2011 15:08
Witam mam pytanko czy ktos sie orientuje jakie konsekwencje niesie jazda motocyklem bez prawka w Norge ? Wiem jak jest w kraju i interesuje mnie czy to jest tylko kwestia mandatu i w jakiej kwocie? ...
Zapraszam do grupy www.mojanorwegia.pl/forum/view/252/amech..._piszcie.html#132397
Marek S
27-09-2011 15:15
witam szukam map bathymetrycznych norweskich fiordów i jezior ,jest ktoś w stanie mi pomóc ???
Witam. Poszukuje ludzi ktorzy maja tego typu sprzet i sa zainteresowani organizacja jakis wypraw (turystycznych i offroad). Jak by sie pare osob zebralo mozna zaplanowac jakies ciekawe trasy czy cos ...
Cześć Retier...nie ma takiego emotikonka...który chciałabym Ci pokazać... wiesz...no wiesz...taki palec do góry.....i...i.....i taniec...który jest muzyką...poezją...to dla Ciebie... I tak ...
Witam. Ktos się orientuje czy salony ze sprzetem audio w Oslo posiadają sale odsłuchowe? Jak wygląda sprawa z wypożyczeniem sprzętu do domu? Szukałem informacji na stronach internetowych tych ...