1 NOK
Hej!Mam pytanie czy ktos moze wie cos na temat tego ile maksymalnie czeka sie na miejsce w przedszkolu?Mieszkam w OSLO formularz o przedszkole wyslalam w styczniu tamtego roku bo uprzedzano mnie ze ...
witam, czy któras z mam była z dzieckiem u okulisty? mieszkam w Drammen ale mogę podjechać do Oslo lub gdzie te rejony w pobliżu, tylko potrzebuję infiormację gdzie prywatnie szybko mnie przyjmą?
Witam, czy ktoś z Was słyszał coś o przedszkolu na Fossveien w Lier, albo ma jakies doswiadczenia? Chce tam zapisac dziecko i jestem ciekawa opinii....
Witam serdecznie mamy wraz z pociechami. Jeśli siedzicie z maluchami od 1 do 5 lat w domu a miały byście ochotę dwa razy w tygodniu we wtorki i w czwartki od 10 do 14 przyjść z maluchami do otwartego ...
Dziewczyny mozecie polecic jakies fajne baseny ?
Hej, mamusie mam pytanie. Jestem w 34 tygodniu ciąży i będę rodzic w Tønsbergu. Ma któraś z was jakieś doświadczenia jeżeli chodzi o ten szpital, może któraś tam rodziła? Pozdrawiam
Hej szukam wszystkich przyszłych Mam 2014 z Drammen lub okolic moj termin jest na Czerwiec chętnie poznam kolejne przyszłe mamusie które tak jak ja przeprawiają się przez ciąże i jej uroki może ...
witam szukam mam w okolicy kristiansand chetnych na spacery ewentualnie spotkania przy kawce mam 2,5 letnia corcie ktorej sie troszke nudzi wiec zapraszam!
Witam, jak w temacie szukam pediatry nie znachora.... najlepiej Polaka ale jak ktoś zna dobre pediatrę z okolic Oslo w stronę Gjovik prosił bym o jakieś dane kontaktowe... U nas to lekarze ...
Witam wszystkich. Znalazłam na stronie NAV takie stwierdzenie: "Jeżeli drugie z rodziców dziecka nie pracuje w kraju rodzinnym i nie pobiera zasiłku dla bezrobotnych – jesteś uprawniony/a do ...
Oddam uzywany materac dzieciecy stan dobry wymiary 110cm na 55 cm zdjecie moge wyslac na maila
Hej mam takie pytanie co potrzebne jest zeby urodzic dziecko w norwegi?? chodzi mi jakie badania i papiery trzeba miec zeby zostac przyjetym na oddzial? mam numer personalny w norwegi
Witam wszystkich mam kilka pytań: 1, Mój mąż pracuje w Norwegii na stałe. Jeśli przyjadę do niego na łączenie rodzin będąc już w zaawansowanej ciąży to należy nam się jednorazowe becikowe? 2, Czy ...
Mam do Was pytanie, moze ktoś z was się orientuje. Podjęłam prace jako Extrahjelp. teraz zaszłam w ciąże. czy moge skorzystać ze zwolnienia lekarskiego? czy mnie to nie dotyczy? pozdrawiam was!
hej . Sa tu jakies mamy z pociechami?
Szukam opiekunki do 3 letniej dziewczynki (grzeczna, bezproblemowa słodzinka). Nie mogę dużo płacić, bo sama w tym czasie niewiele zarabiam, dlatego proszę o e-mail z propozycją ceny. ...
Witam Jestem od niedawna w Norwegii a od 1 lutego będę mieszkać w Myrvoll. Chętnie poznam mamy z tych okolic a mój syn (obecnie 22 miesięczny) pozna nowych kolegów i koleżanki Pozdrawiam ...
Witam wszystkich. Mam mnóstwo pytań dotyczących rozłąkowego na dziecko i inne. 1, Mój mąż mieszka i pracuje w Norwegii, ma umowę na stałe , planujemy pierwsze dziecko. Jeżeli urodzę w Polsce to ...
Orientuje sie ktos jak to wyglada ze zlozeniem wniosku o karte podatkowa majac kilku pracodawcow? jak wyglada podzielenie tego i czy trzeba cos dodatkowo zlozyc w skate? slyszalam ze trzeba okresic ...
Juz niedlugo poczuje magicne uczucie jak to byc mama Czy jest moze jeszcze jakas dziewczyna ktora jest w podobnej sytuacji?
Witam czy poszukuje ktos moze opiekunki do dziecka ?
Hej zapraszam do polubienia strony www.facebook.com/CasperMyBabyBoy Fotorelacja z bycia w ciazy i bycia mama w Norwegii. Chce podzielic sie z Wami wspomnieniami z jej poczatku, odczuciami ...
Portfel na gotowke czyli do przechowywania "kapitalu", stworzony ze skory proletariusza kurde nawet niezly pomysl
Poszukuje opiekunki !!! Mile widziane doświadczenie !!!Więcej informacji na priv!!! Jorpeland,Tau
Witam. Orientuje się któraś z Was czy w okolicach Sandviki, Bearum Verk są prowadzone jakieś warsztaty taneczne, rysunkowe (itp) dla 5latków? Bardzo prosiłabym o informację Ewentualnie biorę ...
witam, tak jak w temacie - chciałabym poznać jakaś samotna matkę mieszkająca w Norwegii, by wymienić ''doświadczenia''. - wychowuje 5 miesięcznego synka - i nie ukrywam ze byłoby ...
Witam, jak w tyt, odkupię ubranka dziecięce od 0- 2 lat moj num tel 40591559 Oslo i okolice Agnieszka
Agnieszka Fornal
08-01-2014 13:38
Witam wszystkie mamy i nie tylko! Długo się zastanawiałam czy napisać post, czy dalej szukać bez skutku odpowiedzi na moje pytania.. Mianowicie chodzi o to, że jestem 23 letnią mamą 13 ...
Poszukuje dziewczyny, ktora czasami (popoludniami, weekendami) moglaby mi pomoc w opiece nad 2latkiem, najchetniej z Drøbak. Czasami trzeba odebrac go z przedszkola o godz. 16.20. Prosze o ...
Zainspirowana zostałam do założenia nowej grupy na facebooku dla Polskich Mam w całej Norwegii przez założenie ponad rok temu grupy dla Polskich Mam w Bergen (Hordaland), która dość dobrze ...
Poszukuje mam z Moss na spacery. Mam 2miesięczną córeczke
Gdzie w Oslo jest jakis duzy fajny plac zabaw, gdzie przebywaja mamuski? Szukamy towarzystwa do zabaw
Jak do tej pory nie wypowiedziała się, żadna osoba która może coś powiedzieć na temat tej instytucji z własnego doświadczenia, także proszę piszcie co wam się przytrafiło i z jakich powodów dzieci ...
Zaopiekuje sie twoim dzieckiem w noc sylwestrowa Mieszkam wraz z mezem i 11sto letnia corka w Revetal-u Wiecej informacji udziele na priv
Czy ktoś wie jak wygląda sprawa z porodem w terminie, czy jest płatny jeżeli posiadam ubezpieczenie z Holandii?
Mam pytanie... może ktoś załatwiał takie sprawy... Od niedawna mieszkamy całą rodzinką w Norwegii. Mamy niepełnosprawne dziecko z tego powodu mąż pracuje a ja zajmuję się dzieckiem w domu. Czy jest ...
czesc wszystkim czy wiecie jak wyglada formularz o zasilek rodzinny ??moze jakis link?
Justyna Matujza
15-12-2013 10:58
Witam Mamusie. Chcialabym sie dowiedziec, czy ktoras z Was zdecydowala sie rodzic w Polsce, zyjac w Norwegii. Dowiedzialam sie dzisiaj, dzwoniac do NFZ ze musze wystapic o formularz E112 w ...
Drogie mamy czy znacie jakies ciekawe sklepy dla maluchow poza barn hus i baby shop takze w svinesund. Glownie interesuja mnie sklepy z foltelikami samochodowymi.
Witam was drogie mamy. Mam pytanie,chcialabym zapisac mojego synka 3 letniego na zajecia sportowe ale nie orjentuje sie czy wogole w Oslo jest cos takiego.. Do przedszkola jeszcze nie jest przyjety ...
Witam Od jakiego wieku mogę zapisać dziecko do przedszkola w Nor? Z góry dziekuje za odp. Pozdrawiam
Milo by bylo poznac i spotkac sie na kaece lun na jakims miejscu zabaw dla dzieci
Oddam kilka ładnych i niezniszczonych ubrań ciążowych w rozmiarze s .
Witam. szukam Niani w Oslo dla 2,5 letniego chpca. Moze to byc osoba opiekujaca sie innym dzieckiem. praca od konca czerwca lub poczatku lipca. warunki do uzgodnienia mieszkam niopodal parku ...
odkupie niedrogo dobry rower na dojazdy do pracy stavanger sadnes
POTRZEBUJE BEBILON 1 NASZE MIALO DOJECHAC DZIS ALE NIESTETY BEDZIE DOPIERO W NASTEPNYM TYGODNIU Z GORY DZIEKUJE I PROSZE O SZYBKA WIADOMOSC
Pilnie szukam niani dla 3 letniej córeczki na 2,6 i 9 grudnia . Opieka u mnie w domu 6-7 godzin dziennie miedzy 8 a 15. Chetne panie prosze o wiadomość z numerem telefonu.
Do oddania mam 4 pudelka herbatki na laktacje 'bocianek', podklady poporodowe Bella, 3 butelki AVENT (2 duze + 1 mala), pampersy new born 1. Oddaje bo zalega mi w szafie.
Hej Mam do Was pytanie, na początku listopada urodziłam dziecko tu w Norwegii i chciałabym bardzo na święta jechać z nim do Pl, niestety wizytę paszportową mam dopiero 9.12 i z informacji uzyskanych ...
piotr es
21-11-2013 18:09
witam czy któraś z mam wie ile obecnie czeka się na becikowe???
Hej! Na wstepie, nie jestem kobieta, a tylko chce sie dowiedziec paru rzeczy. Mianowicie, moja Zonka jest ze mna w ciazy, pracuje w Polsce na umowe na czas nieokreslony. Czy ktos z Was wie, czy na ...
Hej czy jest tutaj ktoś z Hammerfest i / lub okolic kto wie jak wygląda w tamtejszym szpitalu poród ? - Poród jak poród sam w sobie mi nie dziwny ale Opinie mają nie najlepszą ! Co prawda ...
Witam. Bardzo proszę o poradę mamusie, które były (lub są) w podobnej sytuacji do mojej. Otóż mój mąż od roku pracuje w Norwegii. Ma tam stałą pracę, niezłe zarobki, wynajmuje całkiem spore ...
Hej. Tydzień temu przeprowadziłam się z 4 latnią córką do Norwegi. Córka potrzbuje koleżanek / kolegów a ja jakiś nowych znajomości Chętnie spotkam sie z mamą lub tatą i dzieciaczkiem na spacerze ...
An Kwiat
13-11-2013 10:35