1 NOK
Czy orientujecie się, jak naliczają sykepenge w czasie ciąży.Czy z rzeczywistej wypłaty, z kwitów (lonnslip), czy też ile masz godzin na umowie?Pytam, bo na umowie mam zaledwie 4 godziny pracy a w ...
Poczytałem trochę postów Młodych Mam w Norwegii i doszedłem do powyższego wniosku. Tylko pozazdrościć czytając jak to Wy się nudzicie. Jak szukacie koleżanki na kawkę, spacerek,piwko i pogaduszki. ...
Witam, jestem studentką V roku położnictwa na UJ w Krakowie. W ramach pracy magisterskiej przeprowadzam badania dotyczące poziomu realizacji planu porodu w różnych krajach. Jeśli któraś z Pań ...
Witajcie drogie Mamy mam do sprzedania skoczka Fisher price, który okazał się świetną zabawka dla mojego Synka, lecz niestety wyrósł i jest już za duży! Skoczek był używany zaledwie 3 miesiace! ...
Oddam za darmo fotelik Be Safe Izi Sleep 0-13 kg. Okolice Hokksund. Kontakt na priv.
Witam
Drogie mamy podróżujące z maluchami mam pytanie, jak to jest z przewiezieniem wózka w ryanair. Synek skończył dwa latka czy dalej mogę zabrać wózek za darmo czy muszę zgłaszać nadbagaż ( na stronie ...
Witam. Rozglądam się za nianią dla mojego 2,5letniego synka. Może to być osoba mająca swoje dziecko. Opieka nad dzieckiem dopiero od połowy czerwca. Na dzień dzisiejszy jesteśmy jeszcze w Polsce, ...
Witam!!!! Byłabym zainteresowana wynajmem pokoju lub mieszkania w Oslo jednakże dopiero od czerwca, gdyż wtedy planujemy wyjechać do Norwegii. Przeprowadzamy się całą rodziną ja, mąż oraz synek ...
Witam mamy z okolic Sandnes ! Mam pytanie, czy ktoras z Was korzystala z uslug dentysty ? Chcialam isc z moja trzylatka na przeglad tylko zupelnie nie wiem do kogo mam isc, najlepiej gdyby to byl ...
ewelina turkowska
18-03-2012 20:11
Witam.Mam do sprzedania mleko nutramigen 2. Moje dziecko nie chce go juz pic wiec mi zostalo,data waznosci dobra.mam ok 9 puszek.Zainteresowanych prosze o kontakt na e maila ...
hej, Mamusie Mam pytanie, czy ktoras z mamus wraz ze swoim dzieciaczkiem nie wybiera sie czasem do Vigelandsparken? bo chetnie przylaczylabym sie z moim 18-miesiecznym synkiem pozdrawiam
Laktator Avent ISIS elektryczny plus torba z akcesoriami i butelka gratis 600kr Sterylizator Avent mikrofalowy 200kr ubranka 56-62 cena do ustalenia zdjecia na priv okolice Drammen
mam do sprzedania fotelik samochodowy britax eclipse (9-18KG), stan bardzo dobry, krotki opis: optymalna boczna ochrona przed bocznymi uderzeniami dzięki głębokim, wyściełanym ściankom ...
Witam wszystkie mamy.ja jestem tata od 18 miesiecy wspanialego synka Kubusia,mieszkam w anglii od 9 lat,chcialbym sie przeprowadzic do norwegii juz nie dlugo,mamy tam znajowych i bardzo nam sie ...
hej mam pytanie czy moze ktoras z mam wie czy gdzies w oslo jest polski pediatra? z gory dziekuje za jaka kolwiek wiadomosc
Witam! Dostaliśmy akt urodzenia i zastanawiam się czy nie ma błędu w rejestracji, ponieważ wypełniając formularz wpisałam pierwsze imię w rubrykę "fornavn" i drugie imię w rubrykę ...
Witam na FACEBOOKU, powstał nowy profil MAMY W NORWEGII, który da możliwość nawiązania kontaktów wśród mam mieszkających w Norwegii, a także dzielenie się informacjami prawnymi czy innymi związanymi ...
Hei ! Mieszkam w Oslo, i z checia poznalabym mlode mamy Mam 6 miesiecznego synka. Pozdrawiam serdecznie !
Marcin Sawczuk-Szymkiewicz
06-03-2012 10:02
Witam wszystkich! Mam 4 letniego syna, ktory bardzo chcialby sie z kims zaprzyjaznic. Moze jest w okolicy ktos, komu takze brakuje kompana do wspolnej zabawy? Mieszkamy w Sørumsand.
Kochane mamusie!!! Kazda z Nas jest dumna z naszych slicznych pociech wiec chwalmy sie Nimi nieskromnie zawsze i o kazdej porze dnia i nocy wstawiajac tu ich sliczne fotki bez wzgledu na ich wiek ...
ZABAWKA BYLA UZYWANA ALE NIE JEST ZNISZCZONA WOGOLE.
Cześć,jestem mamą 3 latka.Mieszkamy w Nesbru. Jeśli jesteś mamą dziecka w podobnym wieku,chętnie spotkamy się. Proszę o kontakt mailowy,osoby zainteresowane.
Dominika Dacka
02-03-2012 08:36
Zatrudnie Nianię z Jorpeland, która zaopiekuje się moim dwuletnim synkiem, nie zależnie od wieku, od zaraz, mile widziane doświadczenie.Stawka wynagrodzenia do ustalenia! Bez nałogów !!!!!! ...
Fotelik jest w bardzo dobrym stanie, uzywany byl przez 6 miesiece. Przeznaczony jest dla dzieci od 0-13 kg. Posiada wkladke wypelniajaca fotelik dla tych najmniejszych . Wyposazony jest w ...
Jest uzywana ale jak nowa wogole nie zniszczona .Jesli jest ktos chetny kupic to pisac.
Witam serdecznie wszystkie mamy. Mam takie pytanie czy moze Wasze dzieci przechodzily zapalenie krtani ?? Moj synek to wlasnie zalapal straszny kaszel, po 40 stopni goraczki bylismy wczoraj u ...
WITAM. MAM PYTANIE.NIEDAWNO URODZILAM DZIECKO MAM AKT URODZENIA ORAZ PASZPORT ALE CO DALEJ.GDZIE MAM SIE UDAC ZEBY ZALATWIC POZWOLENIE CZY NA POLICJE CZY DO UDI. A JESZCZE SLYSZALAM O ŁACZENIU RODZIN ...
Bardzo chętnie poznam mamy z okolic Vollen, Slemmestad. mam dwuletnią córeczkę, której bardzo brakuje towarzystwa dzieciaczków!!zapraszamy do wspólnych spacerów!
Witam, jestem mamą Karolinki która ma 2 latka i 4 miesiące! Mieszkamy w Vollen i szukamy towarzystwa na wspólne spacery, zabawy i ploteczki! odzywajcie się dziewczyny, pozdrawiam
Witam może któraś z Was ma fotelik od 13 kg, na finno są ale do 13 a te od są nowe jeśli wogóle są
Witam, czy jest możliwość zrezygnowania z ojcowskiego na rzecz pobierania w całości 57 tygodni "foreldrepenge" przez matkę i na podstawie matki zarobków? Czy istnieje do tego jakaś podstawa ...
Witam, zadecydowałam urodzić w Polsce i z tego co się orientuje to powinnam wypełnić "soknad om planlagt behandling innenfor EOS-land/Sveit?E112 " oraz wysłać go do helfo. Czy ktoś posiada ...
Prosze o pomoc CZY KTOS SIE ORIENTUJE I ZNA MOZE STRONE GDZIE ZGLASZA SIE URODZENIE DZIECKA NA POLICJE? ORAZ JAKIE PAPIERY,DOKUMENTY MUSZE ZLOZYC ABY OTRZYMAC Barnetrygd? I ILE MAM CZASU NA ...
Witam, poszukuję dobrej położnej w okolicy Sandviki oraz Bekkerstua. Byłam już raz u położnej w helsestsjon na Bekkerstua i jakoś nie jestem zadowolona z wizyty. Znacie może kogoś godnego polecenia. ...
hej dziewczyny. mam pytanie czy jezeli jutro pojade do lekarza z moim synem to lekarz przyjmie go jutro czy wyznaczy termin na inny dzien? podejrzewam ze Mlody ma zapalenie pluc i nie chce czekac do ...
Sprzedam turystyczne Chuck rozowe lozeczko dla dziewczynki. Bylo uzywane zaledwie kilka razy wiec jest w swietnym stanie.Skladane z pokrowcem.Cena 200 Nok Fisher price wozeczke chodzik, ...
Aneta Kubacka
23-02-2012 16:27
Witam Wszystkie przyszłe mamy a także mamy mające już te małe i kochane stworzonka. jestem tutaj nowa i bardzo chciałabym czasem pogadać z mamami doświadczonymi. Napisze parę słów o sobie. Mam na ...
OSTRZEGAM WSZYSTKICH TYCH ,KTÓRZY ZNAJĄ LUB POZNAJĄ ARTURA SZCZOTĘ BY NIE POŻYCZALI MU KASY, GOŚĆ JEST TAKI ,ŻE NIGDY NIE ODDAJE, WSZYSTKICH ROBI W WAŁA I OKŁAMUJĘ JAK MOŻE. TRZEBA TEŻ UWAŻAĆ NA ...
witam mam na imie Ewelina jestem mamą 3 miesięczmej Mai i chhcialam zapytac mam czy któras leciała z takim małym dzieckiem samolotem.chciałam sie dowiedzic czy moge wejsc na pokład z nosidełkiem,jak ...
ewelina stępień
20-02-2012 11:52
witam wszystkie mamy czy wasze dzieciaczki miały kolke jezeli tak to co im podawałyscie ?
mam do sprzedania buciki firmy ADIDAS roz.20,czarne z srebrnymi paskami ,dla chłopca stan bdb. cena 100 NOK mogę wysłać zdjęcia na maila tel. 94114294 Oslo
Witam, może ma ktoś i mógłby pozyczyć na 2tyg lub oddać lub tanio odsprzedać. Wybieram się do Trondheim na 2 tyg w okresie swiąt do męża i potrzebujemy na ten czas łózeczko turystyczne lub zwykłe i ...
Witam serdecznie Jestem w 27 tyg. ciąży więc już czas złożyć wniosek o macierzyńskie do Nav-u. Proszę o pomoc, bo nie wiem który to wniosek na ich stronie :/ Co jeszcze powinnam dołączyć do tego ...
Kupiliśmy używany w bardzo dobrym stanie właściwie tylko po to żeby dojechać ze szpitala, samochodu nie mamy i nie będziemy mieć więc wadzi on nam na każdym kroku. Sprzedajemy za pół ceny tego co ...
Witam! W czerwcu zamierzam się przeprowadzić do męża do Oslo a teraz poszukujemy dobrego przedszkola dla naszych córek tj 4laki i 2 latki. Czy mogę prosić o pomoc w wypisaniu dobrych przedszkoli w ...
Witam jak w tytule mam do sprzedania ciuszki dla dziewczynki rozm.56. Cena całego zestawu to 800 nok - sądzę iż nie jest to wygurowana cena. Zestaw składa się z 51 szt. ciuszków: -piżamki 3 ...
Hei! Mam do sprzedania ubranka dla chlopczyka. wszystkie markowych firm kupione nowe, tylko po moim synku. 1paka 56/62 30sztuk 300 koron. Reszte musze przygotowac Wiecej zdjec wysle na maila.
Od 2 tygodni jestem w Norwegii i mieszkam w Jessheim. Chciałabym kogoś poznać z dziećmi, ponieważ mojej córeczce brakuje kontakt z dziećmi. ( ma rok i 8 miesięcy). I ja nie ukrywam że brakuje mi ...
Witam wszystkie mamusie mam do sprzedania ubranka moga byc i dla dziewczynki i dla chlopca rozmiary od 56/80 Chetne mamusie prosze pisac ubranek jest strasznie duzo wiec do roku czasu napewno nie ...
Iza Rutkowska
11-02-2012 20:57
Moj maly szkrabik ma juz 6mc i prawie 80 cm no i zaczęły sie nasze problemy z bryczka Będąc w pl i idac za rada koleżanek kopiłam fajowska bryczkę 3w1 ktora idealnie sie sprawdza na zakupach w ...
Czy slyszal ktos o wypadku w Verdalen w Nord-Trondelag gdzie z kranu spadly trzy osoby(z okolo 30-40 metrow wysokosci)Byl wsrod nich Polak.Co z nim?
czy może mnie ktoś poinformować jak najlepiej dojechać z lotniska gardermoen do polskiego konsulatu?
Hej. Szukam nowych znajomości w okolicach Rakkestad.
Czy ktoras mloda mama rodzila w Haugesundzie?czy mogly byscie opisac jak tam jest,jaka atmosfera,jak was traktowali,czy jest tam jakas polska polozna lub lekarka?kiedy trafilyscie do szpitala?czy ...
Witam wszystkich mam do sprzedania ubranka dla niemowlaczka 56 / 74 cm . Ubranek jest bardzo duzo cena wszystkich wyniesie 3000tys koron. Jezeli jest ktos chetny przesle zdjecia na poczte albo ...
Witam! Jestem w 8 miesiacu ciąży i jak do tej pory nie mam jeszcze położnej. Może ktoras z Was wie gdzie jest jakaś przychodnia lekarska w pobliżu fana/ lagunen, w ktorej przydzielonoby mi położną ( ...