1 NOK
Mieszkam w Jorpeland, zajme sie dzieckiem w okolicy, u siebie w domu lub u Panstwa,a takze moge posprzatac mieszkanie/dom, mam doswiadczenie , obecnie pracuje tez jako opiekunka, ale kilka godzin ...
Witajcie. Mieszkam na Roa, Oslo. Mam ponad rocznego Synka. Chętnie nawiążę kontakt z mamami z Dziećmi. Nasze dzieci się wspólnie pobawią, my porozmawiamy, dzień milej minie Z korzyścią dla nas i ...
Witam, szukasz transportu na jedno z lotnisk? Przyjade pod twój dom i zawiozę,proszeo kontakt tel 98025251 ,badz wiadomosc ,pozdrawiam
Witam. Od Sierpnia bym potrzebowała opieki nad dzieckiem 3letnią dziewczynką 3godziny dziennie od 17-20 co drugi tydzień,mieszkam na Høvik. Jeżeli któraś z Pań jest zainteresowana proszę o ...
Witam. Od Sierpnia bym potrzebowała opieki nad dzieckiem 3letnią dziewczynką 3godziny dziennie od 17-20 co drugi tydzień,mieszkam na Høvik. Jeżeli któraś z Pań jest zainteresowana proszę o ...
witam czy musze jechac z dzieckiem żeby wyrobic paszport w Oslo?
hej, wiecie moze czy jak moj facet pracuje LEGALNIE w Norwegii, ma nr personalny, pozwolenie na pobyt, pozwolenie na prace, karte podatkowa itd. a ja jestem w polsce w 34tyg ciazy. Czy i jaki nalezy ...
Chetnie zaopiekujemy sie dziecmi u nas w domu. Posiadamy duze doswiadczenie i oferujemy aktywnie spedzony czas zarowno w domu ( czytanie bajek, rysowanie, spiewanie piosenek itp) jak i na swiezym ...
Witam , w połowie lipca przyjeżdżam z 3 letnia córką do mojego męża, i pracę mam od zaraz niestety nie mam przedszkola czy ktoś może powiedzieć mi jakie kroki w tym kierunku mam zrobić i ile będę ...
witam wszystkie przyszłe mamy czy któras ma jakieś sprawdzone sposoby na mdłości?
Witam Was drogie mamy, Mam 26 lat i chętnie zaopiekuję się Twoją pociechą. Jestem osobą miłą otwartą, bez nałogów Z wyższym wykształceniem.Potrafię i lubię gotować, sprzątanie także nie jest dla ...
WITAM
Witam wszystkie mamy w mojej okolicy Szukam chętne mamy na spacerki
hej szukam kolezaki z dzieckiem na plotki i kawke mam syna 1,5 roku mieszkam w okolicach Gol
Szukam jakiś informacji na temat szkolnictwa w Oslo , moj syn w październiku skończy 6 lat a przeprowadzać sie bede we wrześniu . Jeżeli zna ktoś jakieś informacje to proszę o pomoc !
chrzcil ktos tu malenstwo orientujecie sie z jakim wyprzedzeniem trzeba to zalatwiac i ile trzeba dac ksiedzu
mamuska ze stavanger odda za darmo dla dziecka chodzik ,krzeselko do karmienia, lozeczko drewniane i turystyczne,wanienke .mieszkam w stavanger chetnych na priv zapraszam
Witam wszystkich Mam takie pytanie kiedy przychodzi informacja albo do kiedy musi przyjść że przyjeli dziecko do przedszkola od 1 sierpnia ???? Ja składałem podanie w kwietniu i w dacie napisałem ...
Witam! Poszukuję sklepu z odzieżą NEXT dla dzieci. Czy może któraś z mam się orientuję czy taki sklep jest w Oslo albo okolicach Oslo? Pozdrawiam Kamila
Hej dziewczyny Mam takie pytanko jestem tutaj z chłopakiem legalnie (nie jesteśmy małżeństwem) i okazało się ze jestem w ciąży Jak bym była w Polsce to poszła bym do ginekologa ale słyszałam ze ...
Maja00 z
20-05-2012 11:11
Hej jestem mama 2.5 l Oliwi mieszkamy w Asker i szukamy znajomych na wspolne spacery
Dziewczyny czy któraś z Was miała robione EKG w ciąży? Ile kosztuje takie badanie? Będę wdzięczna,
Witam wszystkie mamusie w Norwegii Czy którąś mamuśka orientuje się o co chodzi z tymi obiadkami w słoiczkach ? Na żółtych pisze że są bez glutenu a na niebieskich nic o tym? Czy niebieskie są ...
Czesc chętnie poznam młode mamy z Haugesund ktore miały by ochotę czasem spotkac sie i razem z pociechmi pospacerowac i moze jakąs kawusie wypic piszcie plisss
WITAM WSZYSTKICH. PRZYLECIALAM DO NORWEGII RAZEM Z CORECZKA MA NA IMIE NIKOLA I MA 3,5 ROKU, PRZYLECIALYSMY DO JEJ OJCA ON JEST TU OD DWOCH LAT WSZYSTKO MIALO BYC INACZEJ A JEST STRASZNIE ZABRAL MI ...
Yatsek :)
13-05-2012 21:10
Mam pytanie ! Chcialabym aby moj brat przywiózł do polski moja corke ja jade szybciej a corka zostaje z tata do zakonczenia roku szkolnego czy jest potrzebny jakis dodatkowy dokument żeby bez ...
Witam! Poszukuję sklepu z odzieżą NEXT dla dzieci. Czy może któraś z mam się orientuję czy taki sklep jest w Oslo albo okolicach Oslo? Pozdrawiam Kamila
Witam! Poszukuje odpowiedzialnej osoby do opieki nad 2 letnim synkiem w Sandefjord, od zaraz do końca lipca. Jeśli któraś z Was Mam spędza czas ze swoimi pociechami w domku i chciałaby zaopiekować ...
Hey.. Tak sobie pomyślałam, że przydałoby się miejsce gdzie można by podzielić się info o super placach zabaw, małpich gajach, basenach, może jakiś kursach dla szkrabów.. Gdzieś się pojawiło ...
Potrzebuję pilnie namiary na pediatrę w Drammen.Mała ma zapalenie dziąseł i żadne podane przeze mnie leki nie pomagają.Potrzebny antybiotyk od lekarza.Pomóżcie proszę!!!!!!!!!!
magdalena górak
06-05-2012 16:59
Witam!Mieszkamy w Drammen i szukamy towarzyszy do wspólnych spacerków.Mała ma 2,5 roczku i jest towarzyska.Bardzo lubi dzieci,a tutaj nie znam nikogo z takimi maluszkami.
Witam Jestem z corką od 1.5 miesiąca w Norwegii mieszkamy u znajomej i nie chciałabym juz wracać do Polski. Córka ma nazwisko ojca biologicznego i wyraził on w tym roku zgode na paszport dla ...
Antykoncepcja po porodzie? Co mozecie polecic,jakie tabletki?bo o ta forme zabezpieczenia mi chodzi szczegolnie? Moze orientujecie sie w jakiej sa cenie?
MAGDALENA PIOTROWSKA
30-04-2012 12:42
Witam poszukuje dobrej fryzjerki i jestem także zainteresowane doklejaniem rzęs może ktos mieszka w okolicach Lilehammer
hej mam dwa pytania czy ktos odbieral w tym roku becikowe ile teraz wynosi i jak dlugo sie czeka moja zuzia ma 3 tygodnie jest na mleku nan od paru dni sie prezy i nie moze zalatwic o co moge spytac ...
zmianynaziemi.pl/wiadomosc/norweskie-min...-dzieci-sa-panstwowe i jak tu zostac rodzicem
Hejka dziewczyny . Moje pytanko brzmi gdzie moge zrobic badanie cytologii w norwegi . Bylam u lerkarza rodzinnego ale on za kazdym razem mowi ze czekac w tym kraju sami co dwa , trzy lata przysylaja ...
witam, jestem mloda mamuska mieszkajaca w Alesund i tak sie zastanawiam czy nie ma blisko malenstwa ktore potrzebuje towarzystwa innego np. mojej 10miesiecznej cory... chetnie poznam nowe osoby
Witam mam problem,jestem od 3 miesiecy na zasilku macierzynskim inie bylo wczesniej problemow z wyplata,lecz w tym miesiacy pieniazki nie dotarly do tej pory,mimo ze na Nav data wyplaty to 25 ...
Witam, pewnie temat był poruszany wiele razy ale to jest ciut bardziej skomplikowana sprawa...Moja koleżanka matka 1,5 rocznej Nicoli oraz za niedługo przychodzącego na świat drugiego dziecka jest ...
jestem ciekawa jakie zarobki maja kobiety opiekujace sie dzieckiem i czy maja placone na dniowki, godziny czy miesiecznie?
Mam do sprzedania fotelik samochodowy dla dziecka do 9 kg i huśtawkę 3w1 firmy Fisher Price oraz w bardzo dobrym stanie ubranka od 0-6 miesiecy wiekszosc to spodnie dresowe ,bluzy, dresy i ...
Witam !!! Szukam osoby która piecze torty urodzinowe... Okolice Oslo
DARIUSZ klasa
17-04-2012 15:32
witam, mam takie pytanko, mieszkam w norwegii 1,5 miesiąca, mam 19 miesięczną córke, chciałabym sie dowiedziec jakie sa zasady przyjmowania dzieci do przedszkola, kiedy mozna je zapisac i jak to ...
GOSIA Sopalska
15-04-2012 23:35
Pracuje w norwegi legalnie jest tu moja dziewczyna (nie jesteśmy małżeństwem) i dziecko. Tylko ja pracuje chciałbym się dowiedzieć czy jakby moja dziewczyna tutaj rodziła to skoro ona nie pracuje ...
Mam pytanko gdzie można zamówić nalepki na ubrania dla dzieci z imieniem i nazwiskiem ??? i ile kosztują ??? orientuje sie ktos???
brzy dal
14-04-2012 16:01
witam spodziewam sie blizniaków :0 mam pytanie, pracuje i nie wiem po ilu moge isc na zwolnienie
Witam!! Chciałbym się dowiedzieć czego mam się spodziewać na pierwszej wizycie tutaj w Norwegi u lekarza.Jestem już w 20 tygodniu ciąży, jakie badania będzie mi wykonywać ten lekarz?? A także czy ten ...
Witam jak w temacie oddam rzeczy dla dziewczynki 2 pary bucików koszuli Tommy Hillfiger, rajstopki, sweterki rzeczy do odebrania w Klepp jak najszybciej bo jestem w trakcie przeprowadzki wiecej ...
Ewelina .........
01-04-2012 18:20
Zapraszam z nami na wspolne spacerki po asker na dobra kawke i nie tylko milo pospedzamy czas z naszymi pociechami mam rocznego synka zapraszam do naszej grupy
Witam ostapie mieszkanie do wynajecia około 50 m salon, sypialnia kuchnia i łazienka. Okolice Ostfold halle 5500 NOK depozyt 10 000 nok
Witam mój synek (półtora roku) nie dostal w tym roku miejsca w przedszkolu. Na papierach które dostala z komuny jest napisane ze moge sie odwołac. Mam pytanie czy ktos pisał juz takie odwołanie i ...
Po wszelkie informacje proszę kontaktować się pod nr tel. 967 433 78 lub henrykg1@poczta.onet.pl
Czesc Dziewczyny! Nasza grupa mam jest dostepna na facbooku pod nazwa "mamy w norwegii" Zapraszamy do nas !!
Jestem mamą 16 miesiecznego synka Alanka i z checia poznam mamusie z dzieciaczkami chętne na wspólne spacerki! Jesli jestes mamusia z Oslo lub okolic,nudzisz sie siedzac w domu wychowujac dzieciaczka ...
Dziękuje Dziewczyny myślalam ze jednak kogoś znajde do wspolnych kontaktów i zabaw dla Mojego syna ale czytając te wasze kłotnie i dogryzliwe słowa..TO CHYBA ZADNA SIE NIE ZNAJDZIE . Jesli jest ...