1 NOK
Hej, co chwilę mam infekcję intymną. Jakby żółte upławy, zwykle w czasie dni płodnych lub przed okresem. Raczej nie mam swędzenia, czuje tylko jak w pochwie było \"pełno\". Już nie wiem ...
Witam, Serdecznie zapraszam wszystkie chętne Mamy, te obecne i przyszłe do zadbania o siebie i zafundowania sobie kilku chwil przyjemności! Wykonuje profesjonalne zabiegi ...
Każdy reaguje inaczej, więc ciekawi mnie, co wam pomaga, a czego unikacie.
Hej, czy u Was trądzik różowaty też nasila się późną jesienią? Zauważyłam większe zaczerwienienie i wrażliwość skóry i zastanawiam się, co może to wywoływać. Macie jakieś sprawdzone rady?
Hej, mam pytanie do osób z trądzikiem różowatym – co Wam realnie pomogło, nie tylko chwilowo, ale tak, żeby efekt się utrzymał? Pielęgnacja, dieta, leki, zabiegi? Mam wrażenie, że u mnie wszystko ...
Hej dziewczyny, Stosuję kremy na trądzik różowaty, ale czuję, że mojej skórze brakuje dodatkowego nawilżenia. Jakie serum pod krem polecacie, żeby ukoić cerę i jednocześnie nie podrażnić rumienia?
Co polecacie na trądzik różowaty? Jaka firmę ?
Hejka mam pytanie gdzie i u kogo w Osko mozna zrobic prywatne usg??? Zalezy mi na tym zeby to jednak byl poski lekarz wiec jesli ktos cos wie prosze pisac
Heja! Czy są tu jakieś świeżo upieczone mamy z okolic karmoy haugesund? Fajnie byłoby poznac jakieś rodaczki co też mają dzieci
Witam! Mam pytanie do mam,które latały już ze swoimi maluszkami,pierwszy raz będę lecieć z Warszawy do Oslo i chciałabym się dowiedzieć czy mogę zabrać fotelik na pokład czy nadać na taśmę? Jeśli ...
Karol Pitek
04-09-2024 16:18
Witam dziewczyny mam taki problem, przyjechałam niedawno (02.01.2013) ze swoim chłopakiem do Norwegii i niestety ja nie mam narazie pracy więc nie dostałam też nr personalnego (mój chłopak ma pracę i ...
Witam dziewczyny???? Mam takie pytanko pakuje powoli torbę do szpitala niedługo mam termin porodu I tak myślę co zabrać żeby czegoś nie zapomnieć i żeby nie brać zbędnych rzeczy Dla ścisłości to ...
We wrześniu lecę z synem do Norwegii, mamy tam mieszkac na stałe. Jakie formalności trzeba załatwić w urzędach i w szkołach. Jak zapisać dziecko, co z książkami? Co muszę przedstawic w Polskiej ...
Mieszkam na Notteroy okolice Tonsberg. Szukam koleżanki dla 12 letniej córki.
Krystyna Krychowska
19-12-2023 17:38
Witam, mój 2-letni synek poszedł od poniedziałku do norweskiego przedszkola. W pierwszy dzien gdy został bez Nas po dwóch godzinach zadzoniła wychowawczyni i poprosiła o odebranie dziecka... ...
Witam, jestem w ciąży ( chyba 8 tg) pracuje od dwoch miesięcy , mam kontrakt i d nummber . Z tego co czytałam na stronie komuny z d numerem nie przysługuje mi lekarz. Czy z d nummberem mogę zadzwonić ...
Witam Jestem mama 9 latka z zespolem aspergera szukam mam ktore na codzien ogladaja swiat przez pryzmat aspergerowca chetnie wymienie doswiadczenia.
Kinga36
09-10-2023 15:28
Czesc, czy są tu jakieś dziewczyny mieszkające w okolicach Sætre? Najlepiej młode mamy. Sama jestem mama 10-miesięcznego chłopca i z chęcią poznałabym jakaś dziewczynę na wspólne spacery z dziećmi.
Hej wszystkim ️ mam pytanie za jakiej 2lata będę się chciała przeprowadzić z dwójka dzieci do norwegi dzieci będą w wieku 8 i 3 lata. I teraz moje pytanie jak to wyglada ze szkoła? Z językiem w ...
Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak dać ogłoszenie na finn.no Jestem w tej chwili w Polsce i nie mam konta na finn.no.Połowę dnia spędziłem przed kompem ale bez efektu nie mogę założyć konta. Czy ...
Witam czy jest jakąś mama z Oslo która,ma doświadczenie z AZS szukam porad możemy sie wymienić wiadomościami o atopikach
Dzień dobry Wyjechałem z narzeczoną , mam wyrobiony d number. Zdecydowaliśmy się zostać na stałe . Narzeczona ma termin porodu za 4 miesiące. Pytanie co mamy zrobić ? Co nam będzie potrzebne ? ...
Czy nie wie ktos moze jak wyglada sprawa z aborcja tu? Jesli np moja kobieta jest w Polsce i chcielibysmy usunac ciaze,czy byla by taka mozliwosc,zeby to zrobic tu,jakby to wygladalo,ile by ...
Czy którejś z Was Krzysztof Burski prowadził ciążę? Jakieś opinie na temat tego lekarza? Konkretnie mamy których ciążę prowadził.
Witam Mam pytanie odnośnie katechezy dla dzieci pierwszokomunijnych po Polsku w Bergen. CZy jest może organizowana i w jakim kościele lub salce. Z góry dziękuję za informacje.
Hej. Chcielibyśmy przeprowadzić się do Norwegii mniej więcej w przyszłym roku ale już teraz chcemy obadać temat szkolnictwa dla dziecka z lekkim spektrum autyzmu. Na chwilę obecną chodzi do ...
Witam. Będę wdzięczna za jakiekolwiek podpowiedzi i rady związane z wyprawką do szpitala dla dzidziusia i dla mnie. Jestem w szóstym miesiącu ciąży i powoli zaczynam zastanawiać się nad wyprawką ale ...
LewySierpowy
13-04-2022 06:33
Dzień dobry, nazywam się Patrycja Sosnowska-Buxton i jestem naukowczynia na uniwersytecie w Stavanger. Poszukuję wolontariuszek do mojego projektu badawczego na temat tego, jak kobiety, które ...
lilyerikson
12-04-2022 07:30
Czy ktoś może mi opowiedzieć jak wygląda życie dzieci z cukrzyca typu 1 w Norwegii? Czy insulina, systemy cgm i osprzęt do pomp insulinowych jest refundowany? Jak wygląda opieka w poradni ...
lilyerikson
12-04-2022 07:29
Czesc, Czy mozna w jakis sposob oszacowac jaka bedzie wyskosc zasadzonych alimentow? Czy jest to gdzies napisane ze np. tyle i tyle procent z pensji ojca? Pewnie sa to indywidualne sprawy i ...
Paulaj
03-03-2022 13:05
Witam. Mam takie pytanie. W jakim wieku trzeba dać dziecko do przedszkola w Oslo.? I czy polecacie jakieś przedszkole Polskie w Oslo.? Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
Witam Czy znajdę tu jakąś mamusie z Austrhejm .?
razem z półroczną córka wybieramy się do Stavanger.chciałabym zapytać gdzie dostaniemy mleko modyfikowane jakie są w sprzedaży i jak to wygląda cenowo? Zależałoby mi najbardziej na hipp bio combiotik
Witam. Zaopiekuje się dzieckiem
Szukam koleżanki w wieku 42-48 lat ,spokojnej, która oprócz czasu poświęconemu rodzinie znalazłaby chwilę na kawkę/ telefon z koleżanką. Mieszkam w Sarpsborg )
Dzień dobry. Chciałabym się dowiedzieć w których przedszkolach w Norwegii pracuje jakaś polska nauczycielka/opiekunka/asystentka. Bardzo chciałabym się skontaktować się z Dyrekcją takiego przedszkola ...
Cześć wszystkim ️ Spodziewam się pierwszego dziecka, mieszkam w Norwegii w Sarpsborg dlatego poród odbędzie się w Kalnes. Czy któraś z Was rodziła w tym szpitalu w czasie pandemii, czy są szkoły ...
Witam. Spodziewamy się pierwszego dziecka, mieszkamy w Norwegii juz pare ładnych lat ale nie wiemy jak to wygląda „od kuchni”. Interesuje nas jak wygląda poród w czasach pandemii, czy partner może ...
Szukam dobrego dentysty w Gdyni, głównie dla malych dzieci. No i jak namówiliście swoje maluchy do mycia zebów?
Szukam niani dla 10 miesiecznego synka. Poszukiwana osoba, odpowiedzialna i bez nałogów. Praca od marca na 2 miesiące, stawka do uzgodnienia. Proszę o kontakt 93978951
Hej, Mam 31 lat. Mieszkam w Heggedal (Asker), mam 3 letnia córeczkę i 3 miesięcznego synka. Szukam koleżanki w okolicy, najlepiej z dziećmi do rozmów i wspólnej zabawy z dziećmi.
witam Mam 26 lat i 3 letnią córeczkę.Mieszkam w Asker. Chciałabym zapoznać dziewczyny z którymi mogłabym sie wybrac na spacer bądz wypic kawe i pogadac.czekam a odpowiedzi.
Hej Szukam koleżanki z która mogłabym pogadać. Może jakiś wypad na spacer, kawe czy coś w tym stylu? Mam 28 lat i jestem mama dwóch córek: 4- letniej i 8-miesięcznej. Jest tu jakaś chętna koleżanka ...
Asia1313
29-10-2020 15:15
czy wie ktos czy mozna dostac tu w NO cos na kolke dla noworodka w aptece?
Poprawia kondycje skóry, efekty po serii i trzeba wykonywac zabiegi przypominajace, polecam Accent Prime bardziej skuteczny , kilka technologi w jednym. Trzeba jeszcze włączyć zdrowe jedzenie i po ...
Witam przeprowadziłam się do Norwegii 3 tyg temu do miejscowości Melhus mam syna wiek 13 lat 8 latka niepełnosprawnego ,czy jest ktoś z okolicy aby może wyjść na spacer albo ma dzieci w podobnym ...
Para 40l z córką 10l poszukuje pary lub samotnej mamy z dzieckiem w podobnym wieku w celu wakacyjnej integracji pociech. NIEAKTUANE
Witam. Mam 35lat i mieszkam w Alesund (Hatlane). Czy są tu jakieś chętne kobitki na wspólną kawę lub spacer. Mam synka (rocznik 2015) i córeczkę (2018). Jestem tu nowa i szukam miłego towarzystwa ...
Witam. Mam 35lat i mieszkam w Alesund (Hatlane). Czy są tu jakieś chętne kobitki na wspólną kawę lub spacer. Mam synka (rocznik 2015) i córeczkę (2018). Jestem tu nowa i szukam miłego towarzystwa ...
Witam wszystkie mamy! Mam 6-cio tygodniowa coreczke. Czy sa mamy z okolic Lambertseter, Ekeberg chetne na wspolne spacerki?
hEJ. Jestem od 2 miesiecy w Norwegii, mam pozwolenie na pobyt ale jeszcze nie mam d-nummer ze wzg na sytuacje z wirusem. Zbliza mi się termin USG połówkowego czy bez tego numeru idąc na USG w ...
Hej dziewczyny, nie wiedziałam za bardzo jaka kategorie wybrac, a wydaje mi sie ze w tej bedzie najwieksza grupa kobiet. Mam pytanie, czy moze ktoras z was ma na sprzedaz tabletki hormonalne VIBIN? ...