1 NOK
Hej, czy u Was trądzik różowaty też nasila się późną jesienią? Zauważyłam większe zaczerwienienie i wrażliwość skóry i zastanawiam się, co może to wywoływać. Macie jakieś sprawdzone rady?
Każdy reaguje inaczej, więc ciekawi mnie, co wam pomaga, a czego unikacie.
Hej, mam pytanie do osób z trądzikiem różowatym – co Wam realnie pomogło, nie tylko chwilowo, ale tak, żeby efekt się utrzymał? Pielęgnacja, dieta, leki, zabiegi? Mam wrażenie, że u mnie wszystko ...
Hej dziewczyny, Stosuję kremy na trądzik różowaty, ale czuję, że mojej skórze brakuje dodatkowego nawilżenia. Jakie serum pod krem polecacie, żeby ukoić cerę i jednocześnie nie podrażnić rumienia?
Co polecacie na trądzik różowaty? Jaka firmę ?
Hejka mam pytanie gdzie i u kogo w Osko mozna zrobic prywatne usg??? Zalezy mi na tym zeby to jednak byl poski lekarz wiec jesli ktos cos wie prosze pisac
Heja! Czy są tu jakieś świeżo upieczone mamy z okolic karmoy haugesund? Fajnie byłoby poznac jakieś rodaczki co też mają dzieci
Witam! Mam pytanie do mam,które latały już ze swoimi maluszkami,pierwszy raz będę lecieć z Warszawy do Oslo i chciałabym się dowiedzieć czy mogę zabrać fotelik na pokład czy nadać na taśmę? Jeśli ...
Karol Pitek
04-09-2024 16:18
Witam dziewczyny mam taki problem, przyjechałam niedawno (02.01.2013) ze swoim chłopakiem do Norwegii i niestety ja nie mam narazie pracy więc nie dostałam też nr personalnego (mój chłopak ma pracę i ...
Witam dziewczyny???? Mam takie pytanko pakuje powoli torbę do szpitala niedługo mam termin porodu I tak myślę co zabrać żeby czegoś nie zapomnieć i żeby nie brać zbędnych rzeczy Dla ścisłości to ...
We wrześniu lecę z synem do Norwegii, mamy tam mieszkac na stałe. Jakie formalności trzeba załatwić w urzędach i w szkołach. Jak zapisać dziecko, co z książkami? Co muszę przedstawic w Polskiej ...
Mieszkam na Notteroy okolice Tonsberg. Szukam koleżanki dla 12 letniej córki.
Krystyna Krychowska
19-12-2023 17:38
Witam, mój 2-letni synek poszedł od poniedziałku do norweskiego przedszkola. W pierwszy dzien gdy został bez Nas po dwóch godzinach zadzoniła wychowawczyni i poprosiła o odebranie dziecka... ...
Witam, jestem w ciąży ( chyba 8 tg) pracuje od dwoch miesięcy , mam kontrakt i d nummber . Z tego co czytałam na stronie komuny z d numerem nie przysługuje mi lekarz. Czy z d nummberem mogę zadzwonić ...
Witam Jestem mama 9 latka z zespolem aspergera szukam mam ktore na codzien ogladaja swiat przez pryzmat aspergerowca chetnie wymienie doswiadczenia.
Kinga36
09-10-2023 15:28
Czesc, czy są tu jakieś dziewczyny mieszkające w okolicach Sætre? Najlepiej młode mamy. Sama jestem mama 10-miesięcznego chłopca i z chęcią poznałabym jakaś dziewczynę na wspólne spacery z dziećmi.
Hej wszystkim ️ mam pytanie za jakiej 2lata będę się chciała przeprowadzić z dwójka dzieci do norwegi dzieci będą w wieku 8 i 3 lata. I teraz moje pytanie jak to wyglada ze szkoła? Z językiem w ...
Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak dać ogłoszenie na finn.no Jestem w tej chwili w Polsce i nie mam konta na finn.no.Połowę dnia spędziłem przed kompem ale bez efektu nie mogę założyć konta. Czy ...
Witam czy jest jakąś mama z Oslo która,ma doświadczenie z AZS szukam porad możemy sie wymienić wiadomościami o atopikach
Dzień dobry Wyjechałem z narzeczoną , mam wyrobiony d number. Zdecydowaliśmy się zostać na stałe . Narzeczona ma termin porodu za 4 miesiące. Pytanie co mamy zrobić ? Co nam będzie potrzebne ? ...
Czy nie wie ktos moze jak wyglada sprawa z aborcja tu? Jesli np moja kobieta jest w Polsce i chcielibysmy usunac ciaze,czy byla by taka mozliwosc,zeby to zrobic tu,jakby to wygladalo,ile by ...
Czy którejś z Was Krzysztof Burski prowadził ciążę? Jakieś opinie na temat tego lekarza? Konkretnie mamy których ciążę prowadził.
Witam Mam pytanie odnośnie katechezy dla dzieci pierwszokomunijnych po Polsku w Bergen. CZy jest może organizowana i w jakim kościele lub salce. Z góry dziękuję za informacje.
Hej. Chcielibyśmy przeprowadzić się do Norwegii mniej więcej w przyszłym roku ale już teraz chcemy obadać temat szkolnictwa dla dziecka z lekkim spektrum autyzmu. Na chwilę obecną chodzi do ...
Witam. Będę wdzięczna za jakiekolwiek podpowiedzi i rady związane z wyprawką do szpitala dla dzidziusia i dla mnie. Jestem w szóstym miesiącu ciąży i powoli zaczynam zastanawiać się nad wyprawką ale ...
LewySierpowy
13-04-2022 06:33
Dzień dobry, nazywam się Patrycja Sosnowska-Buxton i jestem naukowczynia na uniwersytecie w Stavanger. Poszukuję wolontariuszek do mojego projektu badawczego na temat tego, jak kobiety, które ...
lilyerikson
12-04-2022 07:30
Czy ktoś może mi opowiedzieć jak wygląda życie dzieci z cukrzyca typu 1 w Norwegii? Czy insulina, systemy cgm i osprzęt do pomp insulinowych jest refundowany? Jak wygląda opieka w poradni ...
lilyerikson
12-04-2022 07:29
Czesc, Czy mozna w jakis sposob oszacowac jaka bedzie wyskosc zasadzonych alimentow? Czy jest to gdzies napisane ze np. tyle i tyle procent z pensji ojca? Pewnie sa to indywidualne sprawy i ...
Paulaj
03-03-2022 13:05
Witam. Mam takie pytanie. W jakim wieku trzeba dać dziecko do przedszkola w Oslo.? I czy polecacie jakieś przedszkole Polskie w Oslo.? Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
Witam Czy znajdę tu jakąś mamusie z Austrhejm .?
razem z półroczną córka wybieramy się do Stavanger.chciałabym zapytać gdzie dostaniemy mleko modyfikowane jakie są w sprzedaży i jak to wygląda cenowo? Zależałoby mi najbardziej na hipp bio combiotik
Witam. Zaopiekuje się dzieckiem
Szukam koleżanki w wieku 42-48 lat ,spokojnej, która oprócz czasu poświęconemu rodzinie znalazłaby chwilę na kawkę/ telefon z koleżanką. Mieszkam w Sarpsborg )
Dzień dobry. Chciałabym się dowiedzieć w których przedszkolach w Norwegii pracuje jakaś polska nauczycielka/opiekunka/asystentka. Bardzo chciałabym się skontaktować się z Dyrekcją takiego przedszkola ...
Cześć wszystkim ️ Spodziewam się pierwszego dziecka, mieszkam w Norwegii w Sarpsborg dlatego poród odbędzie się w Kalnes. Czy któraś z Was rodziła w tym szpitalu w czasie pandemii, czy są szkoły ...
Witam. Spodziewamy się pierwszego dziecka, mieszkamy w Norwegii juz pare ładnych lat ale nie wiemy jak to wygląda „od kuchni”. Interesuje nas jak wygląda poród w czasach pandemii, czy partner może ...
Szukam dobrego dentysty w Gdyni, głównie dla malych dzieci. No i jak namówiliście swoje maluchy do mycia zebów?
Szukam niani dla 10 miesiecznego synka. Poszukiwana osoba, odpowiedzialna i bez nałogów. Praca od marca na 2 miesiące, stawka do uzgodnienia. Proszę o kontakt 93978951
Hej, Mam 31 lat. Mieszkam w Heggedal (Asker), mam 3 letnia córeczkę i 3 miesięcznego synka. Szukam koleżanki w okolicy, najlepiej z dziećmi do rozmów i wspólnej zabawy z dziećmi.
witam Mam 26 lat i 3 letnią córeczkę.Mieszkam w Asker. Chciałabym zapoznać dziewczyny z którymi mogłabym sie wybrac na spacer bądz wypic kawe i pogadac.czekam a odpowiedzi.
Hej Szukam koleżanki z która mogłabym pogadać. Może jakiś wypad na spacer, kawe czy coś w tym stylu? Mam 28 lat i jestem mama dwóch córek: 4- letniej i 8-miesięcznej. Jest tu jakaś chętna koleżanka ...
Asia1313
29-10-2020 15:15
czy wie ktos czy mozna dostac tu w NO cos na kolke dla noworodka w aptece?
Poprawia kondycje skóry, efekty po serii i trzeba wykonywac zabiegi przypominajace, polecam Accent Prime bardziej skuteczny , kilka technologi w jednym. Trzeba jeszcze włączyć zdrowe jedzenie i po ...
Witam przeprowadziłam się do Norwegii 3 tyg temu do miejscowości Melhus mam syna wiek 13 lat 8 latka niepełnosprawnego ,czy jest ktoś z okolicy aby może wyjść na spacer albo ma dzieci w podobnym ...
Para 40l z córką 10l poszukuje pary lub samotnej mamy z dzieckiem w podobnym wieku w celu wakacyjnej integracji pociech. NIEAKTUANE
Witam. Mam 35lat i mieszkam w Alesund (Hatlane). Czy są tu jakieś chętne kobitki na wspólną kawę lub spacer. Mam synka (rocznik 2015) i córeczkę (2018). Jestem tu nowa i szukam miłego towarzystwa ...
Witam. Mam 35lat i mieszkam w Alesund (Hatlane). Czy są tu jakieś chętne kobitki na wspólną kawę lub spacer. Mam synka (rocznik 2015) i córeczkę (2018). Jestem tu nowa i szukam miłego towarzystwa ...
Witam wszystkie mamy! Mam 6-cio tygodniowa coreczke. Czy sa mamy z okolic Lambertseter, Ekeberg chetne na wspolne spacerki?
hEJ. Jestem od 2 miesiecy w Norwegii, mam pozwolenie na pobyt ale jeszcze nie mam d-nummer ze wzg na sytuacje z wirusem. Zbliza mi się termin USG połówkowego czy bez tego numeru idąc na USG w ...
Hej dziewczyny, nie wiedziałam za bardzo jaka kategorie wybrac, a wydaje mi sie ze w tej bedzie najwieksza grupa kobiet. Mam pytanie, czy moze ktoras z was ma na sprzedaz tabletki hormonalne VIBIN? ...
Jestem we wczesnej ciąży, miałam się przenosić do partnera od wiosny. Był plan na sprzątanie lub hotele teraz się trochę posypało. Czy jak dojadę do niego mogę liczyć na jakies wsparcie w Norwegii? ...
Witam, poszukuję dobrego polskiego ginekologa w Oslo, mógłby mi ktoś kogoś polecić? Obecnie latam po Polski na wizyty ale chciałabym przenieść ciąże tutaj. Dziękuję z góry.