1 NOK
Witam, Mam dosc techniczne pytanie, mam nadzieje ze ktos bedzie w stanie pomoc Moja znajoma jest obecnie w trakcie urlopu macierzynskiego i tak sie zlozylo ze ponownie zaszla w ciaze.. pracuje w ...
WITAM Zostala mi wieksza ilosc mleka BEBILON PEPTI 2, okres waznosci do wrzesnia i grudnia 2013. Odstapie bardzo tanio po polskich cenach bez recepty Oslo i okolice ewentualnie moge wyslac paczka ...
Znacie kogoś kto ma pokój do wynajęcia w Bergen albo okolicach ? dla mnie i męża ?
Witam 8 grudnia przylatuje do męża(na 2 tygodnie) do Oslo z dwiema córkami( 3,5 roku i 7 miesięcy) i szukam mam które miałyby ochotę sie ze mna spotkać. Zastanawiam się nad przyjazdem z dziećmi na ...
Hej przyszle mamuski z Okolic Bergen mam na imie Kasia i jestem w 5 mies ciazy , piszcie jak tam u was , piszcie o swoich wrazeniach , obawach wynikajacych z bycia w ciazy .. Moze wspolnie jakos ...
Szukam nani dla 3 letniej coreczki na wieczor 8 grudnia, najlepiej u mnie w domu. Mieszkam w centrum Stavanger. Bardzo prosze o oferty cenowe na priv albo na maila : martakaszubowska7@gmail.com . ...
Witam wszystkie mamusie . Mam na imie Kasia mam 29 lat i mieszkam niedaleko Loddefjordu i Olsvika Spodziewam sie dzidziusia mojego pierwszego ) Zapraszam wszystkie mamusie albie przyszle mamy do ...
Witam serdecznie drogie Mamy, Bardzo chętnie zaopiekuję się dzieckiem od zaraz. Jestem młodą mężatką, bez nałogów, uczciwą. Opiekowałam się już dziećmi i mam z nimi dobry kontakt. ...
Mam jeszcze jedno pytanie. Jak wspomniałam jestem w pierwszych tygodniach ciąży. Moja szefowa ciągle mnie zachwala i uważa za jednego z najlepszych pracowników. Jednak nauczyłam się nie ufać za ...
hej dziewczyny, jestem w 27 tygodniu ciąży, mieszkam od niedawna w Jessheim, chętnie poznałabym inne przyszłe lub już młode mamy Polki, z którymi spotkałybyśmy się na kawce czy zakupach mój ...
Mam do odsprzedania bilety lotnicze Rygge-Wrocław na 8go grudnia dla dwoch osób dorosłych i niemowlęcia. Mozliwość zakupu oddzielnie.
Witam serdecznie!! Chciałbym zaprosić serdecznie wszystkich Rodziców dzieci niepełnosprawnych lub zaniepokojonych rozwojem motorycznym swoich dzieci na bezpłatne warsztaty z zakresu fizjoterapii ...
hej mam pytanie dziewczyny? jakis czae temu bylam u swojego lekarza rodzinnego(to był 8 miesiąc ciąży) i stwierdził że mam za wysoki puls wiec na miejscu zrobili mi ekg i stwierdził ze musz jechać na ...
Witam. Jak wyżej w temacie ja i moja 2 letnia córcia poznamy inne mamy z Drammen. Chodzi mi o wspólne pójście na spacer, aby nasze dzieciaczki mogły się razem pobawić itp. Mamy dużo wolnego czasu ...
Katarzyna Piechowska
09-11-2012 19:55
Witam Mamuśki z chęcią poznamy z moja 5miesięczną córą towarzystwo mamy już dość norweskiej samotności i jesteśmy chętne na spacarek albo na kawkę w Lier Jak co to proszę na priv Pozdrawiam
Krzysiek Brzęczyszczykiewicz
07-11-2012 23:11
Witam Jest taki tytuł ponieważ z mężem planujemy przeprowadzkę do Norwegi a nie dawno leciał właśnie taki reportaż że za byle co zabierają rodzicom dzieci a my mamy dwójkę dzieci i jak to ...
Czy ktoras z was moglaby mi powiedziec w ktorym urzedzie moge zalatwic apostille do norweskigo aktu urodzenia?? A takze ile czekalyscie na paszport dla dziecka , czy bylo to rowne 3 tygodnie a moze ...
Hej Młode Mamy ) Razem z moim 3-latkiem szukamy nowych znajomych (zarówno dla niego jak i dla mnie) Chętnie spotkamy sie na spacer lub na wspólną zabawę w nadchodzące zimowe dni )) ...
Hej dziewczyny potrzebuje namiary do ginekologa najlepiej polskiego i dobrego w okolicach Oslo, bardzo bym prosila z gory dziekuje a i ile ewentualnie trzeba czekac na wizyte?
nie znam sie wogole na tych sprawach odnosnie przedszkola dlatego licze na pomoc tutaj. Moja siostra wlasnie zjechala z 1,5 rocznym synkiem i myslimy o przedszkolu dla malucha. czy mamy jakies ...
Karol Pitek
02-11-2012 10:35
Hej. Jestem w 27 tygodniu ciazy i ogolnie nie czuje sie najlepiej i szybko sie mecze.. dlatego jestem na zwolnieniu 100%. No i tak sie zastanawialam czy sa moze jeszcze jakies ciezarne (i nie tylko ...
Jola G
01-11-2012 17:20
Witam,chciala bym uzyskac od Was informacje na temat gdzie moge uzyskac odpis zupelnego aktu urodzenia?Naleze do rogaland,Mala urodzial sie w Norwegii/w szpitalu w Haugesund,zupelny akr potrzebuje do ...
Mam takie pytanie moja dziewczyna niedługo urodzi tutaj w Norwegi dziecko i nigdy nie pracowala tutaj legalnie. Chciałbym sie dowiedzieć czy po urodzeniu przez nią dzidzi bedzie należało mi się ...
Witam. Wiem ze w tych rejonach jest duzo polskich dzieci, ktore maja malo kontaktu z rodakami rowiesnikami. moze znajda sie rodzinki ktore w sobote np. w wiekszej grupie chcialyby sie wybrac na ...
WITAM SERDECZNIE WSZYSTKIE PRZYSZŁE I JUŻ SZCZĘŚLIWE MAMY MAŁYCH ANIOŁKÓW MOJĄ WIELKĄ PASJĄ JEST FOTOGRAFIA, GŁÓWNIE UWIECZNIANIE TAK PIĘKNYCH I ULOTNYCH MOMENTÓW JAK CIĄŻĄ I PIERWSZE DNI ...
Hej mam pytanko gdzie w Bergen można zrobić zdjęcia biometryczne nioworodka do paszportu??
Sprzedam,nowy,nie uzywany wozek firmy Jane-Slalom Pro Reverse oraz fotelik Strata rowniez nie uzywany tej samej firmy i w tym samym kolorze co wozek.Pasuje zarowno dla chlopca jak i ...
Magdalena Owczarczyk
26-10-2012 11:58
Drogie mamy czy mogłaby mi któraś z was powiedzieć jak załatwia się pesel dla dziecka urodzonego w Norwegi?? Byłam wyrobić dziecku paszport i pani się pytała czy tez chcemy załatwić pesel przez ...
finanse.wp.pl/kat,104132,title,Od-jutra-...=1ef62&_ticrsn=3
witam proszę o poradę jak wyglada w Norwegii rejestracja noworodka tzn. gdzie trzeba się zgłosić aby zarejestrować dziecko, jak załatwić akt urodzenia i numer personalny? Bardzo proszę o jakieś ...
Mam takie pytanko jestem teraz w 26tyg ciązy mój chlopak pracuje legalnie mamy za soba lącznie rodzin i te wszystkie formalnosci zwiazane z pobytem. Chciala bym sie dowiedziec czy jeżeli ja nigdy ...
bu bubu
22-10-2012 18:12
Witam, Poszukuje pracy jako opiekunka do dziecka w Bergen i okolicach, mam doswiadczenie w opiece nad maluszkami wiecej informacji pod emeilem s.magdaaa@gmail.com Pozdrawiam,
Sprzedam www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=37750750 www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=37750620
Witam ! Właśnie przeprowadziliśmy się z mężem i miesięcznym synkiem do Nannestad. Chętnie nawiążemy nowe znajomości z rodakami w Nannestad i okolicach z dziećmi i nie tylko. Synuś z miłą chęcią ...
Ilona H
19-10-2012 23:17
mogą to być zęby albo tzw trzydniowka. jezeli jest tylko goraczka i to taka duza. poczekaj trzy dni i jak przejdzie i dostanie wysypiki tzn ze to trzydniowka a jak nie to zęby. chociaz przy zęba nie ...
Witam, Chciałam zapisać 2letniego synka do przedszkola, a poniewaz przyjechałam do Norwegii w sierpniu to wniosek złożyłam pod koniec tego miesiąca. Otrzymałam już pismo z odpowiedzią, jednak nie do ...
Witam. Jestem młodą mamą. Mam poltora roczna córeczkę i poltora miesiecznego synka. Niestety nikt z naszych znajomych nie ma dzieci ,dlatego rozpoczęłam temat. Jeżeli są jakies mamuski ,ktore ...
Czy ktos ma pojecie o jakims polskim lekarzu ginekologu w okollicach Vestfold? Mieszkam dokladniej w Tonsberg, 100km od Oslo. Te okolice interesuja mnie najbardziej.
Sprzedam mate Fisher Price dzungla, niewiele uzywana, bez muzyczki 150 kr www.google.pl/imgres?q=mata+fisher+price...&tx=95&ty=73 skoczka fisher price, zabawka posiada panel z ...
Pewnego pięknego letniego dzionka udałam się na wycieczkę , klimaty piękne stanęłam na poboczu by strzelić kilka fotek , zamiast norweskiego krajobrazu oczom mym ukazała się niemiecka pupa, stałam ...
Chlopcy zostali zabrani bez POWODU i OSTRZEZENIA! Pomysl... Pewnego dnia odprowadzasz swoje dzieci do przedszkola i szkoly "sa bezpieczne" I nigdy nie wiesz kiedy ...
Czesc wszytskim, chcialam Was prosic o kilka informacji, porad. Kilka tygodni temu rozstalam sie z partnerem, ojcem mojego dziecka. W zwiazku z tym musze wziac moje i corki zycie w swoje rece. ...
WITAM MAMY Z BERGEN Mam do sprzedania proszki lovela po 5 kg i plyn lovela do płukania oraz inne rzeczy dla bobasa jak również artykuły spożywcze itd. Oczywiście polskie Jeśli któraś z was ...
Barbara Picher
10-10-2012 21:49
Jesteśmy w Norwegii od niedawna, chętnie nawiążę znajomość z jakąś mamą z Hunndalen i okolic.
Witam.Chentnie poznam jakas mamuskie z okolic Sarpsborga na spacerki lub pogaduchy mam 8 letnia corke i 3 miesiecznego synka.POZDRAWIAM
Witam wszystkie mamy w NO.Mam takie małe pytanko, jetem matką dwójki małych dzieci i sądzę że jedno z nich może być uczulone na roztocza więc takie moje pytanie czy któraś z mam wie gdzie można ...
Kolejny sezon na muszki owocówki Któż z nas tego jeszcze nie przerabiał? Mam na to jednak sprawdzony, amerykański sposób, którym chciałbym się z wami podzielić Do eksterminacji tych natrętnych ...
Mam pytanko i mam nadzieje,ze ktos mi udzieli zbednych informacj Moj chlopak pracuje w norwegi i chcielibysmy tutaj razem zamieszkac,ale to ze jestem w ciazy w 23 tygodniu to troche nam sprawe ...
Iska |
04-10-2012 18:03
Rozowy w swietnym stanie pokrowiec na chicco. Mam do sprzedania rowniez , chodzik dzieciecy /pchacz/ wozeczek Fisher price NOk 150 lozeczko podrozne huck w kolorze rozowym z pokrowcem w ...
Hej, Corka wlasnie dostala sie do przedszkola i zaczyna od poniedzialku. Problem jest w tym, ze akurat teraz powinna byc po raz klejny zaszczepiona (wlasnie konczy roczek), a tak sie tez sklada, ...
Witam Czy ktos orientuje sie jakie są ceny wizyt u ginekologa? a takze ceny badan typu usg? Moze ktos moze polecic dobrego ale nie naciagającego na kase lekarza od tych spraw? Im wiecej ...
Witam wszystkich, kilka dni temu przyjechałam na stałe do Norwegii - złożyłam już wniosek o przyznanie numeru personalnego. Przyjechałam do rodziców którzy legalnie mieszkają w Norwegii już kilka ...
www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=36925579
j estem mama 2 letniej dziewczynki i szukam mama tez z dzecmi na spulny spacer zakupki i kawke
Witam Mam do sprzedania laktator manualny firmy Avent uzyty zaledwie 3 razy,stan idealny ze wszystkimi papierami. Dorzuce 2 buteleczki Aventa za darmo. cena laktatora 300 kr. Laktator mozna odebrac ...
witam serdecznie,mam pytanko moze ktos udzieli mi informacji.jestem obecnie na urlopie macierzynskim,ale chcialabym jeszcze zostac z corcia i ja powychowywac,jak to kest z urlopem wychowawczym,czy ...
Sprzedam kołyskę www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=37052233