1 NOK
Cześć dziewczyny! Od 19stego kwietnia będę leżała w hotelu w szpitalu w Førde. Czy coś możecie mi o tym powiedzieć, ponieważ trochę się obawiam. Będę tam sama, nie znam języka. Jak wygląda tam ...
Mam na imię Marika .Jestem mamą 2,5 letniej Majki. Siedze z córką całymi dniami sama w domu, podczas gdy mąż jest w pracy. Chętnie poznamy jakieś mamy z dziećmi z Oslo, najlepiej z okolic Bjerke:}
Witam, poszukuję opiekunki z doświadczeniem do 10 miesiecznego chlopca. Praca od konca kwietnia chetnych prosze o kontakt na adres bilskad4@gmail.com
Witam !!! Mam takie pytanie jestem w trakcie wypełniania papierów na becikowe i czy dokumenty zanosi się osobiście do NAV-u czy trzeba wysłać pocztą?? I czy zaświadczenie od lekarza ze jestem w ciąży ...
Jak w temacie: www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse...761&searchQuery=
Witam. Szukam osoby która leci do Polski dnia 2 Maja 2013 r. Z Oslo Torp do Warszawy Chopin. Która by pomogła w samolocie ponieważ mam dwójkę małych dzieci i sama lecieć z nimi nie dam rady ze ...
czesc mamuski Ktoras chodzi/ chodzila i poleca jakas szkole? Ile trzeba wybulic na zajecia? Serdeczne pozdro
Witam,za duzo zamowilam serkow Monte. Albo...niewyraznie napisalm liste zakupow. Odsprzedam serki Monte swieze i wazne do maja. Okolice Ski, mieszkam w Vinterbro. Jestem caly czas w domciu w NO. ...
witam jestem mama 9 miesiecznego Kubusia uwielbiamy dlugie spacerki i poszukujemy chetnych mam z okolic Haslum
Poszukuje opiekunki do 8 msc dziecka .Interesuja mnie dziewczyny ktore maja doswiadczenie w opiece nad niemowlakami. Moj urlop macierzynski konczy sie w polowie marca Opieka nad dzieckiem u mnie w ...
Barbara Papuga
27-03-2013 11:13
Witam nadchodzi wiosna, moje dziecko chodzi do przedszkola i bedzie potrzebowalo bielizny wiosennej( tlumaczac z tego co mam napisane na temat wyprawki przedszkolaka) Moze ktoras z mam dac linka do ...
Witam poszukuje mam z moltustranda i okolic na kawe, rozmowy i spacery, mam 3letniego synka wiec i dla niego szukam towazystwa bo nie bedziemy mieli sie do kogo odezwac
Witam Jestem mamą 4 letniego Oskarka. Siedze z synkiem całymi dniami sama w domu, podczas gdy mąż jest w pracy. Chętnie poznamy jakieś mamy z dziećmi ze Stavanger, najlepiej z okolic Hinna, ...
Może ktoś jednak ma ochotę na spotkanie z dziećmi. Mam trójkę do wyboru: 4-latka, 3-latka i 1 rok )
Witam, jestem w 22 tygodniu ciąży....i obecnie zaczynam już trochę przybierać na wadze, no coż takie są uroki tego stanu Może jest tu mamusia, która chce zadbać o swoje zdrowie i zdrowie ...
są jakieś?mam córę 2,5 roku syna niecałe 5 latek. chętnie nawiąże kontakt z rodzinką pl z okolicy w podobnym wieku dzieci. piszcie na prv
Witam. Mam umowę jako ekstrahjelp od 26.09.2011 do 31.12.2013. Obecnie jestem w 9 tygodniu ciąży termin porodu październik. Proszę mi napisać jakie świadczenia mi przysługują...tzn czy mam brać ...
Witam Jesli jesteś teraz w ciązy i nie pracujesz juz i masz ochote na nowe znajomosci to jestem o to ja Bardzo chetnie poznam nowe kolezanki z którymi bedzie tyle wspólnych tematów Ja jestem w 5 ...
Czy może mi ktoś udzielić odpowiedzi? mąż pracuje w Norwegii od lutego 2012; jestem obecnie w ciąży; gdy urodzę dziecko w Polsce przysługiwać nam będzie norweskie becikowe? lub jakikolwiek urlop ...
witam jak w tytule sprzedam telefon samsung galaxy s3 cena 1400 zł
Witam szukam opiekunki do 4 letniej dziewczynki 2 razy w tygodniu po 2 godziny więcej informacji na priv miejscowość Algard !
kamil stoch
17-03-2013 13:30
hej mam mam roczna cureczke od trzech tygodni chora kaszle ma gesty katar dusi sie flegma parokrotnie bylam z nia u lekarza nikt nie wypisal mi lekow nawet kiedy mala miala39goraczki jestem zxalamana ...
Witajcie, mam kilka pytań do mam/rodziców mieszkających w Norwegii. Mąż niedawno wyjechał do pracy i jak każda rodzina chcielibyśmy być razem tak więc niedługo wraz z synkiem planujemy do niego ...
Witam, Jestem mamą dwóch czteromiesięcznych chłopców. Mieszkam w Oslo i chciałabym nawiązać kontakt z innymi swieżo upieczonymi mamusiami. Fajnie byłoby założyć polską "Barselgruppe". ...
Witam mam na imię Marika mam 27 lat, od paru miesięcy mieszkam w Oslo (Bjerke). Zajmuję sie wychowywanie mojej prawie trzyletniej córeczki Maji. Bardzo lubie dzieci dlatego z przyjemnościa ...
Interesuje mnie kwestia dofinansowania do mieszkania,jakie trzeba spelniac warunki i jakie sa szanse na otrzymanie???
Witam Mam dość skomplikowaną sytuację...a być może tylko mi się tak wydaje... Jestem w ciąży i boimy się z mężem, czy będzie mi przysługiwał urlop macierzyński; -Mam pracę na pełen etat ...
Witam, jestem mama trzyletniej dziewczynki! bardzo chetnie zaopiekuje sie Twoim dzieckiem, mieszkam w Vollen, jesli potrzebujesz opiekunki i masz mozliwość przywozić Swoje dziecko do mojego domu ...
Czesc! przez przypadek zalogowalam sie na baby verden, nie klikałam, że chce cos za darmo, ale wyslali mi ulotki, krem antybakteryjny próbke jak z apteki i taka gazetke donalda papierowa. czy ...
Ja i Moje dzieci szukamy znajomych
MALGORZATA GORZOWSKA
04-03-2013 09:38
Hej, mam takie małe pytanie. Pracuje w Norwegii rok, w piątek dowiedziałam się, ze jestem w ciąży. Mam pytanie odnośnie macierzyńskiego. Mam umowę na cały etat na czas nieokreślony, ale nie zawsze ...
Witam. Zaopiekuje się dzieckiem u siebie w domu w Algard do godz. 15, bądź od 16.30 wzwyż. Również w weekendy lub na okolicznościowe wyjścia rodziców. Zainteresowanych proszę o kontakt po przez pw ...
Witam!Prosze mamy z brattvågu o informacje na temat przedszkola oraz lekarz?
WITAM POSZUKUJE OPIEKUNKI NAJLEPIEJ W SANDNES-GANDDAL EWENTUALNIE STAVANGER-MARIERO OD MARCA OPIEKA NAD 3 LETNIA DZIEWCZYNKA , NAJPRAWDOPODOBNIEJ DO JESIENI JEŻELI DOSTANIEMY MIEJSCE W ...
Angelika Bandzia
01-03-2013 17:05
Witam, jestem w pełni dyspozycyjna i potrafie zajmowac się dziecmi. Jeszcze nie mam własnych, ale mój instynkt macierzyński krzyczy : już czas!!!! Póki co na dziecko nie mogę sobie pozwolic ...
Zapoznam się z młodą mamą, i oczywiście maluszka. Mam córeczkę 3mc, narazie mamy będą rozmawiać heh a potem maluszki nas przekrzyczą okolice Oslo, Enebakk, Klemetsrud, Mortensrud... Pozdrawiam i ...
Drogie Mamy czy macie jakieś namiary na dermatologa lub pediatrę z Polski, który pracuje w Bergen? Oczywiście proszę o rzetelnego lekarza, którego możecie polecić. Z góry dziękuję za odpowiedzi. ANNA
Witam, nazywam sie Dominika. Wpadlam na pomysl zalozenia czegos w stylu "domowego przedszkola", mieszkam w Vollen, jesli potrzebujesz opieki nad dzieckiem i masz mozliwosc przywozic go do ...
Witam. Mieszkamy od niedawna w Lommedalen i moja cora powoli odczuwa brak polskich kolezanek/kolegow jest tu moze ktos chetny na spotkanie? serdexcznie zapraszamy do kontaktu
Alex Fancy
24-02-2013 15:42
Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie w Oslo można zrobić zdjęcia do paszportu dla niemowlaka??? I ile kosztuje taka przyjemność ???? Z góry dziekuje za pomoc
Witam, szukam w Oslo jakiegos sklepu, hurtowni gdzie sie kupuje wyposaznie do gastronimii, Kubki plastikowe , opakowania styropianowe Moze ktos wie gdzie to kupic? Dziekuje
pati muzia
20-02-2013 10:19
Witam serdecznie! Mam do Was mamuski pytanko-jak to jest z tym kontantstotte jesli dziecko pojdzie do przedszkola?Wie moze ktos ile zabiora pieniedzy za przebywanie dziecka w przedszkolu?Podobno ...
Pola Zawadzka
19-02-2013 20:53
Witam Chciałam sie dowiedzieć jak wygląda poród w Norwegii. To drugie dziecko, pierwszą miałam cesarke, czy tutaj jest mozliwosc tak jak w PL , że jesli miałam pierwsza cesarke, przy drugim porodzie ...
Witam, mam pytanie odnośnie przewozu dziecka do lat 4 na skuterze. W Polsce jest to możliwe w specjalnym foteliku. Czy norweskie przepisy tez na to zezwalaja?
Młoda, sympatyczna kobieta zaopiekuje się waszą pociechą. Ukończyłam studia na kierunku pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna. Posiadam bardzo duże doświadczenie w opiece nad dziećmi. ...
szukam mam chetnych na kawe w Gol mam synka 2 latka
Witam! Mam w zwyczaju czytać najpierw wszystkie wątki w danym temacie, zanim założę nowy, ale widzę, że nikt się tu tym nie przejmuje Poza tym nie spotkałem się z podobnym pytaniem. Zatem: ...
Czy są tu jakieś chętne do spotkania mamy 3-latków, mogą być również młodsze dzieci. Fajnie byłoby się poznać, spotkać na jakąś kawę. Ja mam uroczą trójkę: 3,2 i 1 rok Asia
brzy dal
16-02-2013 21:18
Witam, Jestem w Norwegii dopiero od 2 tygodni. Cały dzień w domu z dzieciakami, trochę nam się już nudzi. Przerabiamy książki, gry i zabawy, spacerujemy, łazimy po górach i lesie ale dziewczynkom ...
Witam. Interesuje mnie kupno wózka firmy MAXI COSI badz Quinny, W jakim sklepach w Bergen je dostane? Patrzałam tylko w barnas hus i te wózki to prazka plastikowe całe kompletnie nie wiem gdzie sa ...
Witam!! 2 tygodnie temu urodziłam dziecko, chcialabym sie dowiedziec jak zalatwic teraz dokumenty tj akt urodzenia, numer personalny oraz paszport??? I gdzie w jakiej kolejnosci powinnam sie udac. ...
Cześć wszystkim Właśnie przygotowuję się do podróży do Polski z moją miesięczną córeczką, samochodem niestety. Mam pytanie do wszystkich mamusiek, ,możecie mi polecić jakieś miejsca postojowe gdzie ...
Czy ktos wie cos na temat tego przedszkola?? Bo moj maly dostal tam miejsce i nie wiem czy sie na nie zdecydowac
Jestem osobą po pedagogice pracowałam w przedszkolu i przyjechałam tutaj z córką do narzeczonego . który tutaj pracuję jestem osoba zaradną i odpowiedzialną z racji tego że sama wychowuję córkę wiem ...
Witam wszystkich. Pisałam tu jakiś czas temu, ze jestem w ciąży. Zamierzałam pracować jak najdłużej, ale los zdecydował inaczej, moja ciąża jest zagrożona. Jestem na zwolnieniu lekarskim jakoś od ...
Szukam chetnych osób do pogrania w piłke na sztucznej murawie miejsce spotkania sinsen koło maxbo oslo wszystkie chetne osoby zaiteresowane do poruszaniem sie troszeczke po pracy serdeczmie ...
Witam, Jestem mamą ponad rocznej córeczki Nadii. Na co dzien opiekuję sie nią oraz zajmuję fotografią. Wykonuję sesje ciążowe, dziecięce oraz rodzinne. Serdecznie zapraszam do odwiedzenia mojej ...
Witam wszystkie przyszłe i obecne mamy mieszkam w Norwegii od połowy września zeszłego roku i chciałabym zapytać o poród w Bergen i Forde. Czy mogę wybrać gdzie chciałabym rodzić? Czy któraś z was ...