1 NOK
Hej ja jestem w 6 tygodniu ciazy ,mieszkac niedaleko Jessheim Moze jakies spotkanie???? Plotki??? Milego Dnia
Witajcie. Chodzi mi oczywiście gdzie takie rzeczy wychodzą najtaniej. Ceny z tego co widzę są nieco wyższe niż w PL i mimo, że raczej zawsze robię sobie zapas po wizycie w kraju, no to na dłuższą ...
WITAM JAK WYZEJ W TEMACIE - SZUKAM MAM ZE SWOIMI POCIECHAMI NA SPACERKI w Kolnes.
Poszukuję smoczka firmy MAM Perfect 18+ to smoczek uspokajający, ortodontyczny cienki, w Sparze i Remie mają tylko zwykłe Może ktoś może mi pomóc, mieszkam w Tromso.
witam serdecznie wszystkich rodziców mam pytanie gdzie w Norwegii SA jakieś fajne parki rozrywki ,takie gdzie można by spedzic z dzieckiem miło weekend.
Karolina .....
13-04-2014 20:53
Witam jestem w 34 tyg ciąży i zamierzam się zacząć pakować . Co potrzebne jest do szpitala ?? Jeżeli nie posiadam numeru personalnego oraz pozwolenia na pobyt moge rodzić bez obaw o koszta ?? Dodam ...
Witam.Jestem swiezo upieczona mama.Mieszkam niedaleko Årnes.Macie moze ochote na pogaduchy?
Basia H
09-04-2014 21:03
Jak w temacie szukamy kolegow badz kolezanek z Synkiem do zabaw ! I na kawke i ploteczki dla mnie! Moj synek ma 2 latka i mieszkamy w Kleppe!
Witam, jestem nowa, przyjechałam do męża i szukam towarzystwa mam na wspólne spacery (mam 1,5 rocznego synka). Znajdzie się ktoś w Tromso
witam, mam 25 lat jestem mama 1,5 rocznego synka i chetnie zaopiekuje sie Twoim maluszkiem, kiedy musisz gdzies wyjsc i nie masz z kim zostawic dziecka poprostu napisz. jestem dyspozycyjna, mam ...
Chętnie zaopiekuje się dzieckiem. Langhus i okolice. Kontakt na priv.
Witam serdecznie wszystkie mamy! Chciałabym zapytać Was o polskie opiekunki do dzieci. Mam czterolatkę i chciałabym znaleźć dla niej opiekę na kilka godzin dziennie. Czy znacie może jakieś ...
Witam! Chcialam sie zapytac czy wie ktos o jakis zajeciach jogi, pilatesu, fitness czy innych zajeciach dla aktywnych mam w Larviku czy Sandefjordzie.?
Witam serdecznie, czy któraś z Mamuś przewoziła WizzAir'em wózek dziecięcy (gondolę), ale bez dziecka? Wiem, że można przewieźć wózek w pakiecie z dzieckiem Jestem jeszcze w ciąży i ...
Witam, jeśli ktoś wie o jakiejś Pani, która zajmuje się dziećmi i mógłby ją bez wahania polecić będę wdzięczna za kontakt. Szukam niani od zaraz do 1,5 rocznej dziewczynki. Mieszkamy na Ullern (w ...
Witam. Jestem w drugim miesiącu ciąży, pracuję w Polsce. Firma, która mnie zatrudnia jest bardzo przychylna dla kobiet w ciąży. Osoba taka może od razu w pierwszym miesiącu iść na zwolnienie ...
Witajcie. Szukam Mam z Aurskog i okolic które chętnie wybiorą się ze mną i z pociechą na spacerek albo kawę
Witam wszystkie mamusie. Mieszkam w Oslo na Sinsen, szukam mam w pobliżu, które nie mają z kim zostawić swoich bąbelków w ciągu dnia jak i również w godzinach wieczornych czy też w weekendy', ...
Witam!!! Jestem mamą dwójki słodkich córeczek starsza ma 2,5 roczku a młodsza pół roczku, przeprowadziłyśmy się dwa tygodnie temu w okolice Roa, obecnie czekamy na miejsce w przedszkolu dla starszej ...
Witam, mieszkam w Hemnes i mam do sprzedania kilka rzeczy DLA CHLOPCA Wózek QUINNY sportowy na pompowanych kołach, prowadzi się świetnie! + pokrowce Buty ADIDAS jak nowe rozmiar 22 i 21, ...
Witam Dziewczyny!! Oczekiwanie na Maleństwo akurat u mnie dobiega końca.Chętnie poznam nowych ludzi.Spacery z dzieciakami,kawa..mile spędzony czas. Pozdrawiam!!Iza
TOMI tomi
21-03-2014 22:55
hejka... z przyjemnością zabiorę cię na spacer i na herbatkę...
Hej, Jestem mama rocznego chlopca i chcialam sie wybrac do otwartego przedszkola Baddebakken. Czy ktos z was tam juz byl moze????
Dzień dobry, pracuję w Norwegii od 3 lat. Obecnie jestem w ciąży, 5 miesiąc i wciąż pracuję. Mam nadzieję pracować tak długo, jak się da. Znam zasady przyznawania macierzyńskiego, więc wiem, że ...
WITAM JAK WYZEJ W TEMACIE - SZUKAM MAM ZE SWOIMI POCIECHAMI NA SPACERKI NA HAUGERUD, TVEITA
Hey moj problem polega na tym,ze moj maz pracuje juz w norwegi,chcial by nas sciaganc do siebie,ale mamy 3 letnia corke,a slyszelismy o zabieraniu dzieci rodzinom,czy ktos wie jak to tam jest z tym ...
Witam, Poszukuję pracy jako niania/babysitter. Posiadam 2 lenie doświadczenie w pracy z dziećmi. Pracowałam jako aupair. Posiadam własny samochód. Pozdrawiam mbielejewska.mb@gmail.com
szukam towarzystwa na plotki spacery
Hej sa jakies mamy na Soli,chetne na spacery ? ja mam 4letniego synka i mieszkamy na osiedlu Halandsmarka
Jestem mama 2 dzieci i szukam mam z dziećmi do spacerów i pogaduszek itd.
Witam , slyszal ktos moze o pracy bez znajomosci jezyka , sprzatanie np . Albo mechanik , piaskarz ?
Witam wszystkie mamy Zaopiekuję się waszym maleństwem, mam córeczkę i chetnie będziemy spedzać czas w większym gronie. Bardzo lubię dzieci, dużo rozmawiam a nawet uwielbiam uczyć maleństwa poznawać ...
Szukam informacji na temat szpitala we Voss któras mama tu rodziła ?
Pl Pl
06-03-2014 14:01
CO TU ROBIC W TYM BRYNE JAK ZNALESC TU DOBRE SOLARIUM SKORO NIE MA TU OBSLUGI TYLKO MASZYNY SKAD SIE DOWIEDZIEC JAKA MOC MAJA LAMPY I KIEDY BYLY ZMIENIANE
Tom Van Matrix
04-03-2014 18:59
Witam! Czy sa mamy ze swoimi pociechami z w/w okolic? Czy sa w tych okolicach mamy, ktore uczesnicza do otwartego przedszkola Apen Barnehage Haugerud?
Kupując cokolwiek dla dziecka, spędzając z dzieckiem wolny czas myślicie mamusie czasami np "o jejku fajnie gdybym mogla dzieciatko zabrac .....", "fajnie gdyby był tutaj sklep ...
jestesmy w Norwegii już 2miesiące, mieszkamy w kristiansandzie, hamresanden i nie mamy żadnych znajomych. chętnie poznam jakąś sympatyczną mamę z maluszkiem. mamy 1,5 rocznego synka i miło by było ...
Sprzedam wanienke do kąpieli dla dziecki od 0 do 4 lat, zajmuje mało miejsca, w mgnieniu oka składa sie. Można schować ją do szafki lub na półkę jak również zabrać ze sobą w podróż. Materiał z ...
Witam jestem mama 5letniej córeczki. Czy sa w Halden jakies mamy z dziecmi???
Witam wszystkie mamuśki w Norwegii,mam 5 miesieczna coreczke ze skaza białkową;( niedługo jedziemy do Norwegii,czy wiecie czy sa mleczka do dzieci alergikow na receptę???dziekuje z góry
Czytałam trochę na temat kuchni Norweskiej i jestem zachwycona (wiem, wiem którzy będą się dziwić, ale naprawdę mi się podoba!). Kiedy byłam w Norwegii u przyjaciółki w zimie jadłam pyszne ciasto, ...
Jestem ciekaw co moga powiedziec kobiety zdradzone i oszukane przez druga polowke jak i mezczyzni ktorzy rowniez zostali zdradzeni i oszukani.?
Jon Doe
27-02-2014 22:58
ale najpierw trzeba wiedzieć kiedy to jest zdrada, a kiedy nie:
Jak w tytule odkupie sprzątania wiadomosci na priv
W imieniu dr Magdaleny Żadkowskiej z Uniwersytetu Gdańskiego bardzo serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w ciekawym, socjologicznym projekcie PAR Migration Navigator. PAR Migration Navigator jest ...
Witam chcemy z narzeczonym wyjechac do norwegi i podjac tam prace szukamy jej oraz mieszkania/pokoju .Jakies wskazowki .?
NFZ nie refunduje leczenia Wojtusia! Jego życie jest warte 160.000 euro! Wojtuś Zarzycki to dzielny 3 i pół letni chłopczyk. Lubi samochody, pociągi, samoloty oraz gry komputerowe. We wrześniu ...
Szukam mam ze swoimi pociechami, ktore uczesnicza do przedszkola "Miljohus 15 Familiesenter" Barnehage na HAUGERUD. Chetnie poznam dzieci sie pobawia pozdr Iwona
Witam, jestem mama osmiomiesiecznej dziewczynki...chetnie poznam mamy ze swoimi pociachami tymi wiekszymi i mniejszymi na wspolne spacery, zakupy , pogaduchy przy kawce...
Jakie są warunki ubiegania się o zasiłek jednorazowy ( becikowe )??? Obecnie przebywam od roku w Norwegii z mężem ,posiadam pozwolenie na pobyt, chodzę do położnej jestem pod jej stałą opieką, ...
Hej...Moj synek niestety protestuje przy jedzeniu kaszek i mleka...a ze zrobilam sobie maly zapas to teraz moge odsprzedac niedrogo 1 op. Bebilon2 3 op. Bebilon3 4 szt. Kaszka ryzowa Bobovita ...
Czy w Drammen można to zrobić? Czy w ogóle jest tu jeszcze oddział UDI ( nie wiem jak to nazwać) Kiedy próbuje wybrać najbliższy postrunek policji, nie ma Drammen ani żadnej innej miejscowości w ...
JUZ NIEAKTUALNE!!! Witam, mam do oddania za symboliczna kwote m.in kaszki dla maluszka po 4tym miesiacu, wazne do 07.2014, moj synek nie zjadl wszystkich bo mialam spory zapas a szkoda zeby sie ...
www.blekkspruten.com/ Świetna zabawa
mieszkam w andebu, mam 19 miesięczną córke , która potrzebuje towarzystwa dzieci, badrzo chętnie spotkam sie z dziewczynami z dziećmi na spacery!! hehe mam nadzieje że nie jestem tu sama
Witam serdecznie wszystkie mamy z okolic Kristiansand (I z caaalej Norwegii Jestem położna, pracowałam na oddz.porodowym w dużej klinice w Poznaniu oraz na oddz.poporodowym tu, w KRS Chętnie ...
Drogie mamy!!! Proszę o pomoc, a raczej o psychiczne wsparcie. Jestem mamom rocznego łobuziaka. Mój mąż od kilku miesięcy mieszka i pracuje w Asker, a ja od owych kilku miesięcy zmagam się z nie ...
BRAWO KAMIL !
R. C.
09-02-2014 20:51
Witam serdecznie moze ktos mi podpowie .Moja corka chodzila do przedszkola na Soli do konca grudnia 2013 r .niestety przeprowadzilam sie do innej komuny i musze czekac na miejsce w przedszkolu w ...