1 NOK
Witam Napiszcie mi gdzie powinnam szukać przedszkoli otwartych w Trondheim? Chcemy z mężem zapisać nasze dzieci do przedszkola ale licze się z tym że na miejsce się czeka tak samo jak w Pl, ...
Witam, jestem mama 6 latka i 2,5 latki Nikoli i to wlasnie dla Nikolci poszukuje dagmamy. Prosze o kontakt mailowy katarzyna.gala887@gmail.com
witam mieszkam w sandnes mam synka 5 letniego bardzo mu sie nudzi niema kolegów .bardzo chętnie poznam mamy z dziecmi do zabawy .,wspólnych spacerów .pozdrawiam
Czy sa tu jakies mamusie z okolic Trondheim?
Hej,mam wielką prośbę do wszystkich tych, którzy przechodzili przez zabieg in vitro w Norwegii.?czy komuś się udało i za którym razem?oraz w jakich klinikach?mnie interesuje klinika w Tromso,ale będe ...
Chętnie poznam mamuśkę z Rjukan, na spacerki czy kawkę... mój synek ma 2 latka i dopóki nie pójdzie do przedszkola będziemy mieli wieeeele wolnego czasu piszcie na priv!!!!
Witam. Mam 2-letnią córeczkę. Szukam dzieci w podobnym wieku do zabawy i mam do pogaduszek przy kawie z Lyngdal.
witam wszystkich. Poszukuje polskiej poloznej w stavanger. nigdzie na forum nie moglam znalesc. dziekuje z gory za odpowiedzi.
Witam Wszystkie Mamusie i nie tylko Pisałam już tutaj parę razy i zawsze otrzymywałam pomoc. Piszę więc i dziś . 28 sierpnia urodził się mój synek Oliver. Na początku karmiłam go piersią jednak mały ...
Witam, W listopadzie w Oslo odbędzie się Handy Film Festival, którego tematyką będą niepełnosprawne dzieci i ich rodziny. W tym roku uwaga będzie skierowana na dzieci imigrantów i problemy z jakimi ...
Hej! Mieszkam w Kurland. Jestem tutaj niecały miesiąc. Czy w okolicy są mamy chętne na wspólne spacerki z dziećmi? Pozdrawiam serdecznie
Witam jestem w siódmym miesiącu ciąży i jestem w Norwegii dopiero mam zamiar się zarejstrować tutaj ... czy lekarz przyjmie mnie tak późno do lekarza i będę mogła urodzić tutaj ?? dziękuję i proszę ...
Mamusie chciałabym zapytać o wasze doświadczenia i przy okazji podziellić się moimi na ww temat. Czy nie sądzicie że pomoc/opieka jest nieco dziwna tzn dziecko powinno być bezpośrednio pod opieką ...
Witam Jestem mamą 18 miesięcznej Łucji i od niedawna jesteśmy w Norwegii. Nie znamy tutaj nikogo więc , poszukujemy koleżanek z Jar lub okolic chętne na spacery i wspólne zabawy.
sa jakies mamusie w Aurskog ?
Witam serdecznie wszystkie mamusie zarówno obecne jak i te przyszłe !! Mieszkam w Sandnes.Jestem przyszłą mamą i mam pytanko, czy może któraś z was dziewczyny rodziła w Stavanger i mogłaby podzielić ...
odsprzedam chodzik w idealnym stanie po mojej coreczce-rozowy mozliwosc przeslania zdjec.posiadam takze ciuszki po mojej corce meil adczens@wp.pl
Hej, jestem mamą półrocznej dziewczynki, chętnie nawiązałabym kontakt z inną mamą lub mamami z okolicy w celu wymiany doświadczeń i wspólnych zabaw dzieci
Witam Ma ktoś pożyczyć kropelki na kolki sab simplex nasze sie skonczyły a nowe sa w drodze jesli ktos posiada to prosze o pomoc. oslo i okolice.
Witam, prosze pomózcie mi co mam robic. Potzebuję kontaktu do ginekologa prywatnie najlepiej polskiego ale moze byc norweski, obojętnie, staramy się o dziecko od roku, jeżdzę do Polski robic ...
Witam wszystkich jestem mama 3,5 letniego synka i obecnie nie pracuje i z mila checia zaopiekuje sie dzieckiem. Bylo by super jakby dziecko bylo w podobnym wieku, ale moze tez byc mlodsze. Jestem z ...
Witam Poznam chętne mamy z Drammen na spacery i pogaduchy .Może któraś z Was pomogłaby mi znależć jakieś miejsce do zabawy dla mojego 2 letniego synka na pare godzin dziennie,słyszałam że jest ...
witam wszystkie mamy.mam kilka pytań i może ktoś mi odpowie na nie .jestem przyszłą mamą,czyli 14 tydzień ciąży.pracuje na stałe z mężem w Norwegii,ale chce urodzić w Polsce.czy ktoś może ...
Hej gdzie w Bergen jest sklep z wózkami ?? oprócz Barnas hus i tego co jest niedaleko sklepu ruskiego. Prosze o info
Mam problem nie moge sie dogadac z bylym partnerem w kwesti jego widywania sie z dzieckiem . Ja nie zabraniam mu widywania dziecka wrecz przeciwnie uwazam ze dziecko powinno miec czesty kontakt z ...
Witam! Chciałabym się dowiedzieć w których przedszkolach na terenie Oslo pracują Polskie przedszkolanki, do takiego właśnie chciałabym zapisać swoje dziecko. Najbardziej interesuje mnie teren Gamle ...
Witam wszystkie mamusie Z chcecia spotkam sie i zapoznam ze wszytskimi mamami ktore lubia dlugie spacery ze swoimi malenstwamiJestem mama 4 miesiecznej Zuzia ktora rowniez pozna nowych ...
Pilnie odkupię mleko Nutrimigan 1 dla mojego synka.
Witaj, Jesteś w ciąży dłużej niż 3 miesiące i wygląda na to, że wszystko jest w porządku. Byłaś u lekarza, rozmawiałaś z położną. Twoje dziecko rozwija się prawidłowo a mimo to nie czujesz się ...
hej, czy ktos moze mi polecic szkole tanca dla czterolatki w Stavanger.Znalazlam kilka, ale troche ciezko wybrac tak calkiem w ciemno, moze juz ktos przerabial ten temat
Witam wszystkie mamy !!! mam takie pytanie chciała bym się dowiedzieć jak sie tutaj rejestruje do lekarza??? Chodzi mi o to czy przez tel czy osobiście??? A konkretnie chodzi mi o przychodnie ...
mama z dwuletnim synkiem z Grimstad serdecznie zaprasza na kawkę oraz wspólne spacery.pozdrowionka
Witam czy orientuje się ktoś jakie ceny są na parkingu P10 w Oslo-Gardermoren na lotnisku (np.zostawić samochód na tydzień)ile by to kosztowało?I jak przebiega ta cała procedura z parkingiem?Proszę o ...
Witam...pilnie poszukuję opiekunki do 3 letniego chłopca w obrębie Hurdal,Raholt,Dal, od 2 do 3 dni w tygodniu po 8 godzin. Mój numer telefonu to 96871541.Ania
SZUKAMY OPIEKUNKI OPIEKUNA DLA 6-CIO MIESIĘCZNEGO CHŁOPCA OKOLICE SKI,AS KONTAKT 46367088
Witam
Witam Mam do oddania za darmo łóżeczko drewniane dla niemowlaczka. Okolice Kløfta
Witam serdecznie drogie Mamy, Jestem młodą mężatką i zamierzam wkrótce dołączyć do męża pracującego w Norwegii. Bardzo chętnie zaopiekuję się dzieckiem od połowy września lub początku ...
Drogie mamy gdzie są w Oslo miejsca w których dziecko by się wybiegało i wyszalało w deszczowe dni chodzi mi o coś typu kuli czy fajny basen albo jeszcze coś innego. Pozdrawiam wszystkie mamy.
Witajcie. Bede niebawem zarejestrowany legalnie i jestem ciekawy jak by sie odbyl prod mojej dziewczyny, zony i co i po jakim czasie mi przysluguje?? Np. Opieka medyczna, zasilek i becikowe?? Bede ...
Potrzebuje opiekunki dla mojej 1,5rocznej coreczki. Mieszkam w Vikeså ( ok. 20 km od Algård) . Maja jest grzeczna dziewczynka i nie mamy z nia problemow. Opiekunki potrzebujemy od 01 pazdziernika, ...
Chętnie poznam młode mamy w Algard na spacerki z pociechami, a może i na kawkę i pogaduchy
hej, przebywam obecnie w Norwegii <małe wakacje> (jestem w ciąży) niestety nie pracuje tutaj... mam pytanie.. Zostać i rodzić tutaj czy wrócić do Pl??? gdzie jest lepiej waszym zdaniem... ...
Kto pomoże w zapisaniu dziecka? proszę o kontakt.. baaaaaaardzo ważne
Hej, słyszałam, że od jakiegoś czasu jest otwarty nowy basen w Råholt. Wiecie coś może na ten temat? Najbardziej interesuje mnie czy są tam jakieś atrakcje dla małych dzieci (mam synka 2 letniego)? ...
Basia H
26-07-2012 07:35
Proszę o odp. Kontantstøtte zostalo nam przyznane w 2011r w listopadzie. Moje dziecko w październiku 2012r kończy 2latka. Czy będziemy je dostawać na starych zasadach do 2013 czy zostanie nam juz ...
Hej Dziewczyny! Tak jak w tytule pilnie poszukuje Niani w tych okolicach Mam dwu letniego synka jeśli jesteś zainteresowna to zadzwoń mój numer telefonu 94258477 Pozdrawiam!
Witam Jestem mamą 2 i 4 latki (dziewczynki), od nie dawna jesteśmy w Norwegii i mieszkam w dzielnicy Grünerløkka. Oferuję opiekę nad dzieckiem w swoim domu. Jestem doświadczoną mamą moje dwie ...
Witam wszystkie mamy od nie dawna mieszkam na tej dzielnicy tj Loren i poszukuje blisko przedszkola!! Byłabym wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam.
Witajcie, mamy! Wiem że pytanie troche nie na temat ale te z was które przyjechały tu same, bez meżów (i zaczynały od zera), możecie mi podpowiedzieć? tak w przeliczeniu na polska walutę...Pytam ...
Witam Czy któraś mamusia rodziła w Lørenskog i mogłaby coś na ten temat napisać? Będę wdzięczna. Pozdrawiam
Witam Wszystkie mamuśki i przyszłe mamuśki) Ja jestem tą przyszłą. Jestem w 34 tygodniu i dotychczas było wszystko w porządku. Czułam się świetnie prócz ogólnego zmęczenia. Od ok 3 dni zmagam się z ...
hej mam mega problem za tydzien mam termin porodu dostalam odmowe zezwolenia na pobyt orientujecie sie czy moge sie odwolac albo wystapic z ponowna prosba/zrezygnowalam z ubezpieczenia w polsce nie ...
Barnashus w Krokstadelvie zamieniono chwilowo na Outlet. Można kupic markowe kombinezony i inną odzież za pół ceny. Ja moje maluchy już zaopatrzyłam do przedszkola. Ale najważniejsze, że mają tanie ...
Halo, witam wszystkich. Mieszkam w Drammen i jestem w 37 tc , mam tez kolezanke ktora niedawno urodzila Pomyslalysmy ze rok macierzynskiego to dlugi okres i byloby milo spotkac sie z kobietkami ...
Witam wszystkie Panie no i Panów bo pewnie też czasami tu zaglądają Mam do was pytanie, ponieważ chcemy z żoną przyjechać do Norwegii z dzieckiem, ja mam pracę załatwioną, natomiast moja żona chce ...
Paszporty dla maluszkow ponizej piatego roku zycia znowu będą ważne 5 lat