1 NOK
witam, mam pytanie czy moze ktos z Was ostatnio rejestrowal dziecko obywatelstwo pl w urzedzie norweskim ? Dzis poszlam z pozwoleniem na pobyt wydanym przez UDI , miedzynarodowym aktem ...
An Kwiat
13-11-2013 10:14
poznam mamy ze Stabekk i okolic na wspólne spacery itp.
don wasyl
09-11-2013 09:25
Hej Jestem tu od niedawna, mieszkam w Oslo/Oppsal i brakuje mi towarzystwa do spacerow W zwiazku z tym pomyslalam, ze moglybysmy stworzyc grupe na Facebooku: ...
Witam , mam pytanko czy możliwy jest porod z tłumaczem w Drammen ? może ktoras z was rodzila z tłumaczem proszę o info ??? Może ma ktoś unformacje na ten temat . jak wygląda załatwienie tłumacza ...
oddam kaszki dla dziecka za mleko nan 3 lub 4 kaszki widoczne na zdjęciu, wszystkie mają długi termin ważności odbiór w Oltedal, Ålgård lub Klepp
Witam wszystkie mamusie. Mieszkam w Oslo na Sinsen, szukam mam w pobliżu, które nie mają z kim zostawić swoich bąbelków w ciągu dnia jak i również w godzinach wieczornych czy też w weekendy. wiecej ...
Czy są mamy z dzieckiem w okolicach Roan, Osen lub Ajford? Mieszkamy w tym rejonie i z chęcią bym poznała osoby które tu też mieszkają z dzieckiem.
Witam, mieszkam teraz z 3,5 letnim synkiem w Norwegii niedaleko Afjord. Tam też chciałabym zapisać go do przedszkola. Czy którejś z Was dziecko chodzi tam do przedszkola? Czy są może w pobliżu tego ...
Czy ktoś na tym forum wie ile moze wynieść przesyłka wózka dziecięcego kurierem lub samolotem oczywiście z Polski do Norwegii?
Witam, Oboje z mezem pracujemy legalnie i mieszkamy w Norwegii od 5 lat. jednak po zajściu w ciaze ,postanowiłam urodzić dziecko w Polsce,a teraz wrocic do Norge. Mam pytanie gdzie rejestruje się ...
Cześć wszystkim mamom! Zwracam się do Was z pytaniem, licząc na to że być może macie jakieś doświadczenie, które mogłoby być pomocne dla mnie. Jestem w ciąży i chciałabym się zapytać czy ...
poszukuje dorywczo opiekunki do dziecka. tylko osoby z Vinterbro. dziekuje.
Hej mam pytanie czy wie ktoś może czy w Moss lub okolicach jest jakiś Polski ginekolog i czy ktoś ma jakiś numer do niego ????
Witam! Chciałabym dowiedzieć się, czy któraś z Pań korzystała z 'usług' ginekologa w Nesbru, konkretnie mam na myśli doktora Piotra Wołosa? Jeżeli tak to chciałabym również zapytać czy ...
Witam Mamy! Szukam "towarzyszy zabaw" dla swojego 3 letniego synka. Syn jest w Norwegii dosc krotko i brakuje mu polskich rowiesnikow. Mieszkamy w Son.
Witam, czy wiecie może, czy w Stavanger jest szansa na znalezienie polskiego ginekologa? pozdrawiam i z góry dziękuję
Mam takie pytanie czy któraś z dziewczyn rodziła w Bergen?? jeśli tak to mogła by napisać jak tam wygląda to wszystko.... ?? Z tego co słyszałam to dziewczyny naprawdę są zadowolone, ale dokładnie ...
Zwracam się do Państwa z gorącą prośbą. Obecnie prowadzone są badania w ramach pracy doktoranckiej dotyczące problemów z integracją jakie napotykają polskie rodziny z dziećmi w Norwegii. Państwa ...
www.seans24.pl/pp/Simonss
TROSZKĘ SIĘ ROZPISZE. MIESZKAM W NORGE. PRZYSŁUGUJĄ MI TU WSZELKIE PRAWA GDYŻ MAM PRACE STAŁĄ. MĘŻCZYZNA Z KTÓRYM JESTEM W CIĄŻY ( TERAZ 7 MIES) JEST GREKIEM. TEŻ MA PRACE STAŁĄ. JEST W 100 % PEWNY ...
pati muzia
23-10-2013 17:20
Syn w wieku 10 lat chętnie pozna kolegę lub koleżankę z Jessheim.Filip zaczyna szkołę w Skogmoskole,fajnie by było jakby miał chociaż malutkie wsparcie... Lada dzień przyjdzie na świat nasza malutka ...
Witam wszystkie Mamy i przyszłe Mamy z Bergen Zapraszam Was do mojej grupy na facebooku. www.facebook.com/groups/108432922650814/ Jest już Nas 24 osoby. Mamuśki z dziecmi w rożnym wieku. ...
don wasyl
16-10-2013 17:13
Poznam chetne mamy z Fredrikstad i okolice na spacerki i ploteczki
Witamy szukamy kolegów,koleżanek dla naszej prawie 1,5 rocznej córeczki.
Witamy wszystkich Szukamy znajomych dla naszej 3,5 letniej córeczki.Mała jest tu od niedawna i brakuje Jej rówieśników mówiących po polsku.Mieszkamy na pograniczu Oslo/Lørenskog.
Witajcie, od niedawna wraz z mężem i rocznym synem mieszkamy w Sandvice. Poszukujemy towarzystwa na spacer, kawę. Pozdrawiamy
Jak w temacie. Jakiego biletu potrzebuje 4 latek ? Jest jakis spcjalny, ulgowy czy normalny. Pozdrawiam.
Witam,szukam kogoś z okolicy Vikeså kto ustawi antene Cyfrowego Polsatu.
Witam, niedawno przeprowadziłam się do Sandnes z córeczką i nie jestem zorientowana jeśli chodzi o służbę zdrowia tutaj. Mogli/mogłybyście doradzić mi jakiegoś dobrego pediatrę w Sandnes lub gdzieś w ...
Witam serdecznie, Dołączyłam z dwuletnia córką do męża i mam dość siedzenia samej w domu.Szukam chetnych mam do wspolnych spacerow, pogaduszek
Mieszkam z synem od czerwca we Floro, w szkole w jego klasie nie ma Polskich dzieci a już ma dość siedzenia z dorosłymi , nie zna jeszcze języka na tyle by mieć norweskich kolegów a angielski słabo ...
Szukam koleżanek z dziecmi na spacerki z Heggedal oraz okolic.
Szukam mam chętnych na spotkanie przy kawce. Mam dzieci w wieku 12l. 4l. i 3.
hej wie ktos ile kosztuje tu wyrwanie zeba??
Hej znajde kolezanki w okolicach Jaru?? moze sa tu mlode mamy?? przeprowadzilam sie do meza i nie mam z kim pogadac nawet...
witam szukam mamusiek chetnych na spacerki i kawke najlepiej z okolic Haslum
Witam szukam młodych mam okolice bekkestua na pogaduszki, spacerki. Poważnych ludzi proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam Magdalena
Witam szukam młodych, świeżo upieczonych mam okolice Storo Center, Grefsen na pogaduszki, spacerki Poważnych ludzi proszę o kontakt na priv
NORKOR NORKOR
19-09-2013 18:58
Witam, jestem mamą 4-letniej Madzi, oraz nową mieszkanka Bergen. Chętnie poznam Mamy , które kiedyś tak jak ja miały obawy, a teraz nabrały doświadczenia w " norweskim wychowaniu". Jestem ...
hej, jestem tu od niedawna, synek poszedl do 1 kl, i juz przyniosl zaproszenie na urodzinowa imprezke, i tu moje pytanie, czy sa jakies zasady co do prezentow, moze ktoras mi cos podpowie, a co ...
Wiązania szukam niani do 2 latka, od zaraz!! Najlepiej u nas w domu mieszkamy na håbafjell! Kontak prosze pod nr tel 96653353! Ok 5 h dziennie!
Mam pytanko. Czy ktos z Was orientuje sie ile pieniedzy dostaje sie za samo urodzenie dziecka? i jakiej wielkosci mniej wiecej sa becikowe? Jesli chodzi o numer personalny i pobyt to te sprawy mam ...
Hej. Jest ktos moze zorientowany czy mamy tu obowiazek wymiany prawka naszego na norweskie? Jesli tak to po jakim czasie pobytu ?
Witam mamy nazywam się Ania,mieszkam w Oslo. Chętnie zaopiekuję się dzieckiem, dziećmi. Mam z nimi b.dobry kontakt. najlepiej proszę na priv.
Witam, jak w temacie szukam opiekunki do 8 letniego chlopca. Troche nietypowo i w niepelnym wymiarze godzin...konkretnie w nastepnym tygodniu(tydz 38) wtorek i czwartek od 19 do 22, oraz sobota od 9 ...
Jestem mamą 15 miesięcznej dziewczynki, która szuka dodatkowego zajęcia dla siebie oraz towarzystwa dla córki. Chętnie więc zaopiekuję się dzieckiem w dowolnym wieku u siebie w domu. Mieszkam w 3 ...
Witam, czy ma może ktoś namiary na polską położną z Bekkestua?
Hej wie ktos moze jakie dokumenty trzeba dostarczyc do zasilku rodzinnego i opiekunczego?? i czy musza byc przetlumaczone...
Witam wszystkich Mieszkam w Lillestrom i mam synka ktory zaniedlugo skaczy dwa miesiace,moj maz pracuje calymi dniami wiec bywa ze nie mam co robic..moze jest ktoras mamuska chetna na wspolny ...
Witam, chętnie podejmę się opieki nad dzieckiem zarówno w pełnym jak i niepełnym wymiarze godzin. Posiadam doświadczenie w pracy z dziećmi, gdyż mam bardzo liczną rodzinę. Nigdy nie robiłam tego w ...
Adrianna Z
02-09-2013 20:47
Witam mam na imię Marika . Jestem w Oslo od marca,zajmuje się wychowywanie 3-letniej córeczki i domem. Chetnie zaopiekowałabym się jeszcze jednym maluszkiem. Mam w tym duże doświadczenie, a przy ...
... no i stanie to o czym tak marzylam... rodzina w koncu razem miejsce zamieszkania Nærbø. więc chętnie posłucham o doswiadczeniach mam, które posłaly w tej miejscowosci dzieci do szkoly i do ...
mam takie pytanko , jestem na zwolnieniu lekarskim ze względu na ciąze, wcześniej pracowałam 5 miesięcy wiec zabrakło mi tego miesiąca do 6 msiecy próbnych, ze względu na problemy z ciąży musiałam ...
kamila kokoszynska-domańska
28-08-2013 18:18
HEJ dziewczyny prosze pomozcie mi wypełnic wniosek, sprawa ma sie tak: złożyłam wniosek do nav-u, ale nie wiedziałam co wypisac w punktach 5.2 mødrekvote, i punkt 5.3 mor skal ha foreldrepenger som ...
Witam serdecznie. Mam małe pytanko jak ktoś może to niech mi odpowie. Chodzi o becikowe w Norwegii. Jestem w ciąży mój przyszły mąż pracuje tu 7 lat ja po ślubie który odbędzie się we wrześniu do ...
Witam mam pytanie związane z zasilkiem ciazowym.jestem w 7 mies ciąży, obecnie jestem na zwolnieniu lekarskim 100 %słyszałam o zasiłku ciążowym .pytanie dotyczy tego czy mam prawo do takiego ...
Czy są tu jakieś mamy którę uczęszczają ze swoimi pociechami do tego przedszkola. Szukam ze swoim synkiem prawie dwuletnim towarzystwa .
Czesc jestem w 8tyg ciazy szukam przyszlych lub juz mamusiek z ktorymi mozna by bylo sie spodkac na kawke pozdrawiam moj email magdalenablaziak@o2.pl
Witam Wybieram się z synkiem na jakiś czas do męża do Bergen. Z "przerażaniem" zastanawiam się co będziemy tam robić z moim bardzo ruchliwym 3 latkiem :/ Proszę o wskazówkę mam w Bergen ...