1 NOK
Witam wszystkie mamy) chciałabym poznać mamę trzyletniego chłopca lub dziewczynki w okolicach Varhaug, mój synek skończył 3 latka i cierpi z powodu niedostatku kolegów i koleżanek)pozdrawiam ...
Witam , jak w temacie poznam mamy z okolic Borgen . Właśnie się przeprowadziliśmy , mam prawie 2 letnigo synka . Chętnie poznam mamy na pogaduszki przy kawce a także na wypady na wspólne spacerki . ...
W tej chwili opiekuje się prawie dwuletnim synkiem , chętnie zaopiekuje się tez drugim dzieckiem u siebie w domu w Borgen , Asker . Jestem osoba spokojna, odpowiedzialna lubiąca dzieci. Chłopiec jest ...
Witam, chetnie poznam mamuskę na wspólne spacery, itp. Tydzien temu przenioslam sie z rocznym synkiem do Norwegii.Razem z mezem mieszkamy w Jorpeland. Bardzo chetnie poznam inne mamy ktore mieszkaja ...
zostalam mama planuje stworzyc grupe mam z ktorymi bedziemy mogly sie spotykac w tyg Jesli ktos jest mamusia i czuje potrzebe obcowania z innymi piszcie!
witam czy któraś z Was rodziła na Ulleval? mam pytanie jak wygląda tam poród nie znam za bardzo języka, jak wygląda sprawa z tłumaczem? czy trzeba coś zgłaszać przed porodem do szpitala? z góry ...
czy ktoś posyla swoja pocieche do przedszkola w Tu i moglby sie podzielic opinia, my zaczynamy w tym roku i troche mam obawy jak synek przyjmie nowe otoczenie
Cześć Mama i 2 letni synek poznaja dzieciaczka do zabaw i spacerów z centrum i okolic
Witam.Sa jakies mamy i przyszle mamy z Sandefjord
Witam dziewczyny!! Mam mały problem siostra przyjechala do mnie na wakacje i zabrakło jej mleka dla synka, a mały ma skaze białkową w Polsce kupuje NAN pro H.A a tutaj jakie mleko może kupić na ...
czesc dziewczyny mój maly synek sie jeszcze nie urodzil a termin mialam na 17 lipca,tak mu dobrze u mamy w brzuszku,ale mam inne pytanie,czy ktoras z was wie cos na temat szpitala w Lorenskog ...
witam, jak w temacie. Jeśli znajdzie się ktoś zainteresowany to proszę pisać na pirva. Pozdrawiam.
Witam, temat podejrzewam byl walkowany nie raz ale moze ktos mial podobna sytuacje i moglby dac jakies wskazowki. Jestem zona obywatela Norwegii, w marcu zlozylismy wniosek o laczenie rodzin i ...
gdzie tutaj znajde jakis plac zabaw dla dziecka?
Witam Mam takie pytanie, wraz z żoną pracujemy od 3 lat w Norwegii przez norweskie pośrednictwo pracy. Żona w tej chwili jest w 10 tygodniu ciąży. Oboje pracujemy w przemyśle rybnym. Jednak ta ...
Witam serdecznie. Gdyby któraś z Pań/Panów szukał/a opiekunki na terenie Hallingdal (Gol, Al, Fla, Nesbyen) to znam świetną i bardzo opiekunczą dziewczynę z Gol. Opiekowała sie moimi dziecmi przez ...
nasz synus ma dwa latka słyszalem ze w naerbo mieszka duzo Polaków ale jakoś niemoge was odnaleźć jesli mieszkasz w naerbo i masz dzieciaka kturemu tesz brakuje towarzystwa to zadzwoń 46213640 bądź ...
Witam Przyleciałam do męża na cały lipiec z dwoma córeczkami 4 latka i roczne. szukamy towarzystwa do zabaw. czy jest ktoś chętny się spotkac?
witam, bede miala w nastepnym tygodniu kontrakt.zarejestrowalam sie w udi.mam termin na 2 wrzesnia.i co teraz? mam 7 letnie dziecko. czy bedzie moglo isc do szkoly w sierpniu? jestem samotna matka, ...
Witam serdecznie. Mam pytanie,które przedszkole Waszym zdaniem jest najlepsze w okolicy Lørenskog lub Rasta. Przymierzam się do zapisania córki i każda podpowiedź ma znaczenie. Z góry dziękuję za ...
Witam serdecznie,chciała zapytać czy ktoś wie gdzie kobieta może znaleźć pracę na Sotrze ,najlepiej w Agotnes, są tam jakieś produkcje itp.? Gdzie zacząć szukać pracy?Pozdrawiam
Witam czy ktoras z mam leczyla plaskostopie swojego dziecka w Norwegii? Albo wie cos o tym. Chcialam zapytac jak to wyglada tutaj, moj syn ma 3 latka, w Polsce jakis rok temu powiedzieli mi zeby nic ...
hej! zakładam nowy wątek, jeśli macie coś ciekawego, podrzucajcie. na początek linki, pod którymi znajdziecie wiele fajnych propozycji dla Najmłodszych. International MOther and BAby Group Oslo ...
niedawno urodzilam coreczke na koniec lipca mam zaplanowany slub w Polsce Wszystko szlo pieknie akt urodzenia dziecka przyszedl w miare szybko tylko na przeszkodzie stanal mi polski konsulat a ...
Szukam znajomości w moich okolicach. Mam 3 letnią córeczkę Maje która rówież pozna jakiegoś kompanan do wspólnej zabawy. Czekam na kontakt
Marta Ch-St
02-07-2013 21:55
Dzieciaki, rodzice zbliżają się wakacje, więc może macie ochotę na wspólne spacery czy wycieczki. Startujemy z Gruneløkka/Gamle Oslo i włóczymy się po okolicy bliższej i dalszej różnymi ...
Hej mamuśki możecie polecić jakiś dobre biuro podróży???? Może być internetowe???? Szukam tanich wakacji Dzięki
jeśli masz zamiar wyjechać na urlop do swojej ojczyzny z dziećmi pod żadnym pozorem nie daj swojemu dziecku do spożycia polskich wyrobów mięsnych ponieważ zawiera ono przekraczające jakiekolwiek ...
Mam do sprzedania 6 opakowan RIGEVIDONU, termin waznosci do 01.2015
Szukam szukam i nie mogę znaleźć Jest może jakaś mama we Fredriku? Mam 1,5 rocznego synka i nudzimy się często bo synek przyzwyczajony jest do dzieci a ja sama chętnie bym z kimś poplotkowała i ...
Czy któreś z waszych dzieci chodzi do tego przedszkola,jeśli tak to czy moglibyście napisać opinie np.co sądzicie o opiece lub jak wyglądają drzemki albo jak jest z posiłkami.Będę wdzięczna za każdą ...
Witam. Mam pytanie do osob ktore lecialy linia KLM. Jutro lece z moim 10 miesiecznym synkem wlasnie tymi liniai i dzis chcialam sie odprawic i wyskoczyl mi komunikat iz z malym dzieckiem trzeba ...
szukam mausiek na spacerki z okolic Haslum
Zaopiekuję się dzieckiem z sandnes i okolic,posiadam prawo jazdy oraz samochód,mam długie doświadczenie w pracy z dziećmi. czekam na propozycję
Witam jak w tytule szukam mam dziewczynek w wieku 11-14 lat z Sandnes.Mieszkamy tutaj od 6 miesiecy lecz niestety córka nie ma nikogo w swoim wieku ,ma 12 lat,chetnie spotkam sie na kawke z mamami i ...
witam mam pytanie che sie leczyc w Polsce co trzeba zalatwic i jak to sie odbywa prosze o szybką pomoc bo chce leciec w sobote jestem tutaj na zwolnieniu miesiac i wiem ze bedzie to trwało dlugo
Witam serdecznie.Ok. sierpnia wybieram się z dzieckiem(6 lat) do Norwegii (Agotnes) do mojej drugiej połowy która nie jest niestety ojcem mojego syna ale jest sto razy lepszy niż nie jeden znany mi ...
Witam Czy są jakieś chętne mamy na spacerki z małymi dziećmi w okolicy Sem, Stokke, Tonsberg ??
Witam, od niedawna mieszkam w Norwegii i brakuje mi polskich produktów - czy próbował ktoś zamawiać towary w polskich sklepach online na norweski adres?
Oryginal DekeR
10-06-2013 21:39
Witam serdecznie! Jak w temacie-poznam mamuśki z Flateby lub okolic w celu wspólnego spędzania czasu na spacerkach,pogaduszkach przy kawie itp.Mam 1,5 rocznego synka.Jesli nie masz dzieci a szukasz ...
Witam młode mamy wie może któraś z was jak załatwić tłumacza do porodu i na pobyt w szpitalu? gdzie i komu to zgłosić? proszę o pomoc
Witam , mam syna 6 lat od sierpnia zacznie szkołe w Norwegii. Na początku planowałam wysłać go do Nygard,mały nie zna norweskiego, jestesmy tu 3 miesiace. Jak tu przyleciałam z dziećmi duzo ...
hej, szukam kolegi dla mojego 9 letniego syna , okolice Stovner sentrum, przyjechalismy do oslo niedawno i szukamy kolegi do zabawy
Witam wszystkie mamusie Mam pytanko lekarka zaleciła żebym dokarmiała dziecko możecie mi doradzić jakie mleko wybrać???? Widziałam w sklepie że jest NAN, HIPP I SMAFOLK ???? Które jest najlepsze ...
Prowadzę badania nad aktywnością fizyczną kobiet w ciąży. Jeśli czytają tą wiadomość Mamy, które mają chwilkę wolnego czasu to proszę wypełnijcie anonimową ankietę dotyczącą aktywności ruchowej w ...
Witam Jestem mamą 3 letniej Majki. Szukam mam chętnych na spacerki i rozmowy, oraz na wspólną zabawę z maluszkami ) Pozdrawiam
Marika Sikora
01-06-2013 20:19
Witam szukam towarzystwa dla mojej 11 miesięcznej córeczki.Jeśli mieszkasz w Gjovik bądz okolicach i też masz dzieci i masz ochote czasem sie spotkać prosze o kontakt
Sylwia Wojciechowska
30-05-2013 21:00
Witam , mam raz jeszcze pytanko do was dziewczyny czy znacie jakies inne polskie polozne w Buskerud ? Lub korzystałyscie z usług Poloznej w Kofcie , opinie sa rozne tak ze prosze o wasza opinie jesli ...
Witam. Jestem mama pólrocznego synka i szukam mam chetnych na wspolne spacery. i spotkania z maluszkami.Czy są chętne mamy???
Czarnula Czarnula
28-05-2013 10:58
Drogie mamy poraz kolejny prosze o pomoc. Chcialam zarejestrowac mojego synka na policji jednak nie mielismy swistka arbeidstakerregisteret i nic nie zalatwilismy. Czy ktoras z Was tez usiala to ...
Witam, poszukuje pracy jako opiekunka do dziecka! jestem mamą trzy letniej dziewczynki jak również pracowałam jako niania dzieci w różnym wieku! Jestem absolwentką wydziału psychologii na jednej z ...
Witam ! Zna ktoś może jakieś wierszyki lub piosenki dla dzieci po norwesku ? Byłbym wdzięczny za jakiś link.
Witam mamusie mam 3 miesięczne niemowlę mamy akt urodzenia paszport , polski akt i pesel tez już załatwiliśmy tylko nie byliśmy jeszcze o pozwolenie na policji. Słyszałam od kogoś że jeśli dziecko ...
hej, po wielu latach zdecydowalam sie na wypad nad nasze polskie morze w lipcu. ja i mlodsza corka. zawsze tylko cieple kraje ale teraz....zatesknilam za morzem i zapachem Polski. tak na ...
Witam , czy ma ktoras z was moze numer do polskiej poloznej z Kofty , lub jakiejs innej poloznej okolice Drammen ? Pozdarwiam
Caffe Latte
23-05-2013 16:17
Mam takie pytanko jestem w ciazy i byłam na jednej wizycie u lekarza rodzinnego (akurat lekarka jest polką ), i lekarz rodzinny poradził zebym znalazla w swoim miejscu zamieszkania połozna żeby u ...