Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

pytanie dotyczace zwrotu podatku - Norwegia

Czytali temat:
(1048 niezalogowanych)
12 Posty
ala matejko
(ala21)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ala21 napisał:
witam wszystkich mam pytanie co mozna jeszcze sobie odliczyc do zwrotu podatku gdyz niewiem jak ja to robie ale ciagle mam na minusie moze jest ktos zyczliwy i pomoze z gory dziekuje
---
W TWOIM przypadku...
TO
Można jeszcze odliczyć ... NUMER BUTA ...i ROZMIAR MISECZKI ... ! .
---
Może i akurat styknie ...na zwrot lecz do Kibla jak zjadłaś coś niestrawnego ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Paula M....
(paula2117)
Nowicjusz
kolego ty to naprawde sie nudzisz tylko wszystkich krytykujesz jak sie nudzisz to wez zabawki i idz do piaskownicy sie pobaw bo tu niema miejsca dla takich jak ty i zbedne komentarze zostaw dla siebie jak nie chcesz komus pomoc to nie zasmiecaj miejsca.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
paula2117 napisał:
to nie zasmiecaj miejsca.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
niniejszym postem dokładnie tak uczyniłaś
... i ja też ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
paula2117 napisał:
kolego ty to naprawde sie nudzisz tylko wszystkich krytykujesz jak sie nudzisz to wez zabawki i idz do piaskownicy sie pobaw bo tu niema miejsca dla takich jak ty i zbedne komentarze zostaw dla siebie jak nie chcesz komus pomoc to nie zasmiecaj miejsca.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popatrz na pytanie.... co jeszcze mozna odliczyc?? a co juz zostalo odliczone??? ja mam glowkowac i myslec co autor posta mial na mysli??? gabrys dobrze napisal... ktos glupio pisze to glupie odpowiedzi dostaje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
paula2117 napisał:
TAK Nudzę się ... okrutnie ...!.
---
Dlatego staram się co niektórych Mundrych , Edukować w Specyficzny sposób , tak trochę ... para-Erystycznie ...
---
Inaczej nie trafia do Tych Inakszych ...!!! .
---
A jak widzę to i do ciebie również nie trafiło ... pewnieś po kądzieli z tą ..."ala 21"... .

---
Co do Piaskownicy ... to spieszę się z wyjaśnieniem , iż TA TU OBECNA ... PIASKOWNICA dla Dorosłych ... Całkiem , całkiem jest niczego sobie ...
I Mnie Osobiście się Podoba ...
Bardzo dużo tu daunowatych wykształciuchów ... którzy ... "... ani Be , ani Me , ani Ku Ku Ryku...!
ECH...co za Świąteczny Mech ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
moze napisz co masz na mysli piszac ' jeszcze' wiesz nie znamy twojego statusu... napisz cos wiecej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Wiadomość od paula2117
30 Marzec 2012, 20:48
wybacz ziom ale nie mam nic wspolnego z ta osobatz.ala!!!!!!!!!!! i zejdz ze mnie kolo za miekki jestes i taki teksty mnie nie biora cze

---
Biedne Dziecko , czy mogła byś bardziej grzecznie i zarazem przejrzyściej /czytelniej / wyrażać swoje myśli w kierunku Innej , Obcej Tobie Osobie w Prywatnych Wiadomościach .
---
Nie Przypominam Sobie , Byśmy byli Razem po brudziu ... .
---
I nie polecę po tobie jak po Zwykłej Ścierce , a Mam Taką Nieodpartą Chęć ...!!! .
TYLKO I WYŁĄCZNIE DLATEGO , że właśnie Dzisiaj zacząłem OKRES Świąteczny , związany z Wiosennym Przesileniem , a w Chrześcijaństwie zwanym ... Święta Wielkanocne ...
Więcej rozwagi i szacunku dla samej siebie ...
Pozdrawiam
Gabriel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Paula M....
(paula2117)
Nowicjusz
normalne jestem po wrazeniem tego co napisales to jest straszne nie swiecisz rozumem jak na swoj wiek a swoje pociski cisnij kolezanka i kolega bo ja nie jestem twoja kolezanka i wybac to robi sie juz strasznie nudne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(Mmelisa)
Nowicjusz
paula2117 napisał:
normalne jestem po wrazeniem tego co napisales to jest straszne nie swiecisz rozumem jak na swoj wiek a swoje pociski cisnij kolezanka i kolega bo ja nie jestem twoja kolezanka i wybac to robi sie juz strasznie nudne

czytajac cycat postu od Ciebie do Gabriela wnioskuje ze to TY pierwsza napisalas do niego ZIOM. KOLO... a on zasugerowal Tobie ze brudzia z Toba nie pil zebys tak do niego pisala...wiec co sie kobieto czepiasz ze nie jestes jego kolezanka?
jestes przed okresem czy jak? a moze to jakies wiosenne przesilenie u ciebie?

wszedzie czepiasz sie jak durna zamiast pisac konkrety w danych tematach... ot taka moja mala uwaga...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok