Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zajrzyjcie czy możecie mi pomóc - Norwegia

Czytali temat:
(694 niezalogowanych)
9 Postów
Fabian Kmieć
(Fabian2275)
Wiking
Witam serdecznie!!

Zajmuję się malarstwem w stylu „AIRBRUSH” na każdym podłożu. Wykonuję tą techniką malunki w mieszkaniach w wizualizacji 3D , basenach , łazienkach a także freski . Maluję na autach ciężarówkach i osobowych, mogę również na łodziach i jachtach . Fajne to ma zastosowanie w przedszkolach lub szpitalach na oddziałach dziecięcych mówię tu o bajkowych wzorach z pełnymi ciepłymi kolorami. Chętnie podejmę pracę w jakiejś firmie która ma wykończeniówkę lub zajmuje się stylizacją wnętrz oczywiście w Norwegi Mogę malować szpachlować szlifować i kłaść płyty karton gips. Język angielski w stopniu średnim. Bardzo proszę o kontakt na adres fabian227@wp.pl . A to próbka
moich prac i z góry dziękuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Fabian2275 napisał:
Witam serdecznie!!

Zajmuję się malarstwem w stylu „AIRBRUSH” na każdym podłożu. Wykonuję tą techniką malunki w mieszkaniach w wizualizacji 3D , basenach , łazienkach a także freski . Maluję na autach ciężarówkach i osobowych, mogę również na łodziach i jachtach . Fajne to ma zastosowanie w przedszkolach lub szpitalach na oddziałach dziecięcych mówię tu o bajkowych wzorach z pełnymi ciepłymi kolorami. Chętnie podejmę pracę w jakiejś firmie która ma wykończeniówkę lub zajmuje się stylizacją wnętrz oczywiście w Norwegi Mogę malować szpachlować szlifować i kłaść płyty karton gips. Język angielski w stopniu średnim. Bardzo proszę o kontakt na adres fabian227@wp.pl . A to próbka
moich prac i z góry dziękuje.

A masz problem by samemu sobie pomóc,kup łajbę pomaluj postaw w jakimś mieście w nor i zbieraj zamówienia a nie wbijaj się do jakiegoś dusi grosza by Ci 100 odpalał eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Fabian Kmieć
(Fabian2275)
Wiking
dzięki ale jestem zielony i pierwszy raz uderzam do Norwegii i najpierw trzeba zarobić na tą pierwszą łajbę a tu w Polsce wiesz jak jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Fabian Kmieć
(Fabian2275)
Wiking
mam jeszcze pare
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Fabian2275 napisał:

znajac norkow.... zazwyczaj maja prysznice... jesli wanne to z babelkami - nie do zabudowy bo stoi na ogrodzie a te w domu jak juz to raczej obudowane na bialo... w jednolitym kolorze.... bez wzorkow.... ale moze trafisz jakiegos napalenca.... powodzenia mimo wszystko....

ten pomysl lizzi z lodka nie jest taki glupi )) sa jeszcze warsztaty blacharskie co robia kity do aut chcoiaz tuning tu kuleje.. zdecydowanie gøteborg jak juz!!! yhm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Fabian Kmieć
(Fabian2275)
Wiking
chodzi mi nie tylko o malowanie ale też o jakieś remonty itp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
w sumie na twoim miejscu rzeczywiście zaczęła bym ostrożnie nie wiemy czy jesteś super perfektcjonalistą bo wiesz dostaniesz łajbę za milion a kolorowanka nie wyjdzie
więc spróbuj od indywidualnych nazw łodzi ,materiały w łapkę i pobiegać do sprzedawców łodzi
ja też robię projekty i sądzę ,że nikt nie weznie cię na stałe nie mając dla ciebie zleceń,szukaj zleceń chociażby na tym forum wśród np.motocyklistów hehe mają małego świra na takim punkcie
powodzenia
sam coś wymyśl jak chcesz adresy firm z łódkami to mogę Ci podrzucić,wanny sobie odpuść mało dochodowe będzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Fabian2275 napisał:
chodzi mi nie tylko o malowanie ale też o jakieś remonty itp

stary robisz takie rzeczy a z gipsem chcesz pociskać nie rozumie Cię wiem że bida w kraju ale otrząśnij się i głową rusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Fabian Kmieć
(Fabian2275)
Wiking
Cześć Lizzi!
Fajnie by było gdybyś podsunęła mi parę firm z tymi łodziami.
A wzór zawsze musi wyjść i nie może być pomyłki a jeśli nawet to tylko mała, i zaraz się ją da zmienić bez obaw.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Nie chcialabym zabijac optymizmu z tymi lodziami, ale nie bardzo widze norwega, ktory chcialby zamalowac sobie lodz w ten sposob. Moze ewentualnie jakis dyskretny "slaczek" przy nazwie lodzi ?
Ja bym obstawiala jakas grupe old boy'ow, co to lubuja sie w amerykanskich samochodach lat 60-tych, maja gdzies swoje zgrupowania tu i w szwecji. Ewentualnie motocyklisci....

Resra norwegow, to raczej niechetnie.... Nie ten styl na ten rynek.
Szukaj wsrod fanow ameryki....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok