Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

zgubione dokumenty !! - Norwegia

Czytali temat:
Jacek Godzisz Andrzej ANDRE Jakub Dąda Kamil Wisniewski Katarzyna Balsam tabaluga smok wawelski Artur xxxx Marta Sztandera Tomek Lewandowski zaborek (2985 niezalogowanych)
5 Postów
Wiking
Witam mam problem moja żona zgubiła dokumenty i szukam kogoś kto może jej w tym pomóc ponieważ nie ma jak wyjechac z kraju ... !! czy może Nam ktoś pomóc co zrobić w takiej sytuacji ?? Bardzo proszę pisać na priv ... pozdrawiam i jeszcze raz z góry dziękuję ... !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Piotr Stefanczyk
(Walander)
Początkujący
A z jakiego kraju nie może wyjechać?Jeśli Polska to formalności musi stać się zadość i trzeba czekać,jeśli z norge to trzeba paszport tymczasowy zrobić w konsulacie(praktycznie od ręki).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
trzeba jak najszybciej dzwonić do detektywa Rutkowskiego
zanim nie pójdzie siedzieć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Piotr Stefanczyk
(Walander)
Początkujący
A ma szanse
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no już dostał 2,5 roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
hiena522 napisał:
Witam mam problem moja żona zgubiła dokumenty i szukam kogoś kto może jej w tym pomóc ponieważ nie ma jak wyjechac z kraju ... !! czy może Nam ktoś pomóc co zrobić w takiej sytuacji ?? Bardzo proszę pisać na priv ... pozdrawiam i jeszcze raz z góry dziękuję ... !!

odręcznie pisane .....wystarczy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Piotr Stefanczyk
(Walander)
Początkujący
jasta102 napisał:
no już dostał 2,5 roku

Ale w zawiasach,więc dalej po norge będzie szalał!trzymcie się mocno bo nie wiadomo do kogo wpadnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Piotr Stefanczyk
(Walander)
Początkujący
Pewnie że wystarczy odręcznie napisany tylko z wejściem na prom może być problem,przez mosty łatwiej jest szansa że nie zatrzymają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
hiena522 napisał:

konsulat. zdjecie i ktos z Twoja zona musi isc tez ze swoim dokumentem zeby poswiadczyc ze ona to ona... tymczasowy paszport powinna dostac w przeciagu tygodnia... taki paszport wazny jest rok...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok