Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1018 niezalogowanych)
34 Posty
Paula M....
(paula2117)
Nowicjusz
co masz na mysli piszac wszedzie chyba lekko pszeszadziles !!!!!! a to czy jestem pszed okresem czy po nie powinno cie interesowac pilnuj swojej tylka.... bez obrazy i to ze pisze z Panem "g" to nie znaczy ze go obrazam czy ublizam chyba myslisz znaczenia slow chyba ze juz nie wolnow w tym kraju wyrazac swojego zdanaia buhaha i dziekuje za twoja porade
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(Mmelisa)
Nowicjusz
paula2117 napisał:
co masz na mysli piszac wszedzie chyba lekko pszeszadziles !!!!!! a to czy jestem pszed okresem czy po nie powinno cie interesowac pilnuj swojej tylka.... bez obrazy i to ze pisze z Panem "g" to nie znaczy ze go obrazam czy ublizam chyba myslisz znaczenia slow chyba ze juz nie wolnow w tym kraju wyrazac swojego zdanaia buhaha i dziekuje za twoja porade

nie pisz w pospiechu bo literki sie tobie mieszaja...

przeczytaj sobie to co napisalas...

mam nadzieje ze nie jestes Pania z mgr przed imieniem i nazwiskiem...

p.s. nie bulwersuj sie tak bo zlosc urodzie szkodzi....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Paula M....
(paula2117)
Nowicjusz
i tu cie zaskocze wlasneie pszed imienie i mazwiskiem mam to czego ty bys bardzo niechcial zebym miala eheehhe oj wybacz to jest straszne naprawde wybacz hehe tak wyszlo i literki sie zjadly i dziekuje ci bardzo za troske i wiec ze ja wogole sie nie denerwuje bo nie mam czym itp jestem neutralna i mi to juz nic nie jest w stanie za szkodzic ale dziekuje za twoja troske
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(Mmelisa)
Nowicjusz
pszed niechcial i jeszcze wiecej czego nie chce mi sie tutaj wymieniac... a jest widoczne golym okiem nie tylko dla mnie....

literki nie zjadasz a dokladasz... te mgr jest pewnie odpowiednie dla Ciebie-jezeli chodzi o mnie to ja MGR nie potrzebuje...bynajmniej nie takie!

Wiesz nie mam ochoty z Toba polemizowac... mam wazniejsze sprawy do zrobienia... jest piekna pogoda i trzeba to jakos wykorzystac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
paula2117 napisał:
i tu cie zaskocze wlasneie pszed imienie i mazwiskiem mam to czego ty bys bardzo niechcial zebym miala eheehhe oj wybacz to jest straszne naprawde wybacz hehe tak wyszlo i literki sie zjadly i dziekuje ci bardzo za troske i wiec ze ja wogole sie nie denerwuje bo nie mam czym itp jestem neutralna i mi to juz nic nie jest w stanie za szkodzic ale dziekuje za twoja troske
te prywatne uczelnie to kazdego teraz biora zeby tylko kase uczelni nabic....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Paula M....
(paula2117)
Nowicjusz
jasne bo uwieze w to co piszesz ale niech ci bedzie miej ta swoja satysfakcje milego dzionka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
...>paula2127<
Pisałaś , że zaśmiecam ten Temat i Naśmiewam się z głupoty pytającego .
---
JEDNAK JA DAŁEM JAKĄŚ KONKRETNĄ ODPOWIEDŹ...
---
A ty , poza głupią Pyskówką , nie wniosłaś NIC do tego Tematu i kto jest tutaj ograniczony i złośliwy .
---
Puszysz się jak smarkacz , nieudolnie i Uwłaczając samej sobie , oraz brniesz dalej w tym własnym syfie .
---
Nie pisz już do Mnie na >PW< zostałaś zablokowana ...!
Szkoda mi czasu na takie Smarkate jak ty które wypisują wydumane głupoty .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Paula M....
(paula2117)
Nowicjusz
Kakrety w Latach i nic wiecej Brak Slow Szkoda czasu na pisanie z Takimi ludzmi Paranoia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
paula2117 napisał:
Kakrety w Latach i nic wiecej Brak Slow Szkoda czasu na pisanie z Takimi ludzmi Paranoia
OT twoja głupota nie zna granic , proponuje zmienić lekarza , ponieważ dotychczasowy , jest już przyzwyczajony do twoich fobii i cały czas oszukuje ciebie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok