Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Michał Tokarski Sławomir Skórzewski samborxx Kinia95 (3248 niezalogowanych)
53 Posty
Julita Więzowska
(julka235)
Nowicjusz
Oj chlopaki tak wiecej to ja niewiem nie intersuje sie tym ale wiem ze jest baaaaaardzo duzo wedkarzy z wielu krajow w tamtym roku rozmawialam z Niemcem ktory co roku tu przlatuje na zawody i zlapal bardzo duzo ryb bo wiozl je na jakims wozku jest wiele ludzi z roznych krajow zawody chyba trwaja kilka dni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
339 Postów
Krzysztof Adamek
(crazy chris)
Stały Bywalec
julka235 napisał:
Oj chlopaki tak wiecej to ja niewiem nie intersuje sie tym ale wiem ze jest baaaaaardzo duzo wedkarzy z wielu krajow w tamtym roku rozmawialam z Niemcem ktory co roku tu przlatuje na zawody i zlapal bardzo duzo ryb bo wiozl je na jakims wozku jest wiele ludzi z roznych krajow zawody chyba trwaja kilka dni
Julcia wszystkiego Naj Naj z okazji dnia kobiet
możesz troszke popytać ?? i dać nam namiary
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Julita Więzowska
(julka235)
Nowicjusz
crazy chris napisał:
julka235 napisał:
Julcia wszystkiego Naj Naj z okazji dnia kobiet
możesz troszke popytać ?? i dać nam namiary

A dziekuje dziekuje))) moge popytac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Julita Więzowska
(julka235)
Nowicjusz
chlopaki zawidy wedkarskie odbywaja sie 24 marca trwaja jakies kilka dni sa juz zapisy sa ta zawody miedzynarodowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
339 Postów
Krzysztof Adamek
(crazy chris)
Stały Bywalec
dziekuje serdecznie za info
ja niestety nie moge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
Michael M.
(SmokWawelski)
Nowicjusz
Lofoty lofotami... najwazniejsze zeby pogoda byla... i to nie sztormowa...
Przemko daj znac ile miejsc masz... moze sie zalapiemy gdzies pod plandeczke.... Pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Julita Więzowska
(julka235)
Nowicjusz
oj pogoda tu baaaaardzo zmienna jestsnieg deszcz wiatr napewno przydadza sie kalosze i ciepla kurtka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok