Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3787 niezalogowanych)
243 Posty

(Reason Project)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:
jacy wy kurwa wszyscy swieci......
a swistak siedzi i zawija w te swoje kurwa sreberka.............

PS: Sie pisac chamy nauczta po polsku, bo az razi wasza ortografia,ze o gramatyce nie wspomne....

AMEN!

Jezeli pietnujesz ortografie to proponuje nie stawiac dwukropka po PS.
Dwukropek stosujemy w srodku zdania. W jezyku polskim po PS nie stawiamy nic, natomiast inna szkola sugerujac sie lacina dopuszcza postawienie kropki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
MareckiMarecki napisał:I tak pisze niby polski zawodowy kierowca tira który pewnie ma prawko za jajka , bo dziadek ma kurnik . Co to za różnica czy jedzie pijany kierowca czy polski zawodowy kierowca tira , skoro ta sama k...a .
RÓŻNICA jest zasadnicza ... ten konkretny kierowca ... umieje pisować po polskiemu płynnie , tako granamatycznie jako i ortodograficznie ...
---
A to bardzo wielka różnica ...
---
Co zaś do samej Jazdy i picia alkoholu zwłaszcza ...
---
To wątpię , by tynże szofyr , pozwolił sybie na jazdę , pode lubo przede wpływem ...
---
On pywnie ma legalnie na stanie , alkomat dobrej Firmy , z prostej przyczyny , jeden głupi wybryk nawet po alkoholizowanym cukierku pozbawi by go możliwości PRZYTULANIA ...POŁÓWKI...ale miliona kurunek ... a to jest ból gorszy od utraty prawka nawet na jeden miesiąc .

---
Wypociny powyższe Mojego Autorstwa , nie są żadną ZŁOŚLIWOŚCIĄ w tymże przypadku ...
---
---
Co do samego Picia Alkoholu .
---
JA TEŻ PIJĘ ALKOHOL i to w ilościach nadmiernych ...jak mam taką okazję .
Jednak jak do tej pory , nigdy nie usiadłem za kierownice prędzej ...jak po 24godzinach od ostatniego kieliszka ...
... też mam alkomat ... bardzo prosty i tani , kupiony lata temu w jakimś sklepiku , na zapyziałej polskiej prowincji ... tak sobie dla Jaj ... .
---
Nie jest żadnym przestępstwem Być Kierowcą Zawodowym i zarazem po pracy Pić jakikolwiek Alkohol w takich czy też innych ilościach ...
---
PRZESTĘPSTWEM NA WŁASNE ŻYCZENIE , JEST SAMA JAZDA POD WPŁYWEM ALKOHOLU , NAWET PO ŚMIESZNYM NORWESKIM JEDNYM PIWIE , KTÓRE MA ZALEDWIE 2,5%ALKOHOLU ... nawet gdy do przejechania jest dwa metry na JAKIEJKOLWIEK DRODZE ... .
---
ECH ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
kierowca nie udzielił jej nawet pomocy ...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Mateus Z.
(Mathiasso007)
Nowicjusz
Odpowiadam na pytanie ktore wczesniej zadano

Nie powinienes miec z tym problemu zadnego, dopiero gdy bys sie staral o pojscie do jakiejs konkretnej pracy w np szkole, czy jakies studia zwiazane. Gdybys sie staral o pass norweski to wtedy musialbys miec rowniez zaswiadczenie o niekaralnosci a tak to nie widze zadnych przeszkod

powodzenia!

PS. i nie jezdzij autem w NO!! Po pijaku!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
lizzi napisał:
marianek73 napisał:
jacy wy kurwa wszyscy swieci......
a swistak siedzi i zawija w te swoje kurwa sreberka.............

PS: Sie pisac chamy nauczta po polsku, bo az razi wasza ortografia,ze o gramatyce nie wspomne....

AMEN!

marian to w jakie dni tyg w nor mają wszyscy do fiordów wskakiwać jak jedziesz

sympatia sympatią ......... jednak to groteską zalatuje.....szkoda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
radmar napisał:
widnieje w polsce jako karany za jazde pod wplywem alkoholu

prosze o pomoc

kup sobie strzelbe i walnij sobie w leb.. to Ci pomoze... innym uzytkownikom drogi na pewno!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok