Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

jak odebrac pieniadze z polski gdy nie mam tu kont - Norwegia

Czytali temat:
Karolina Karolina Przemysław Nosko DanielSzczur-Unicki Raf770al (1216 niezalogowanych)
1 Post

(pawel.oppland)
Wiking
jak odebrac kase czy jest mozliwosc gdy nie mam tu konta a w lillehammer taez nie ma western union czy na poczte mozna isc jakos to odebrac a zpolski na posten wyslac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
pawel.oppland napisał:
jak odebrac kase czy jest mozliwosc gdy nie mam tu konta a w lillehammer taez nie ma western union czy na poczte mozna isc jakos to odebrac a zpolski na posten wyslac

halllooo ! Czy jest na forum jakis tlumacz ?

masakra !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Fiona66 napisał:
pawel.oppland napisał:

halllooo ! Czy jest na forum jakis tlumacz ?

masakra !!!

Hej fiona, ja ci pomoge .

Witam.
Mieszkam w Lillehamer i niestety nie ma tu oddzialu Western Union. Czy ktos sie orientuje jak mozna odebrac tu pieniadze z Polski? Na razie nie mam konta bankowego. Zastanawiam sie czy jest mozliwosc wyslania przekazem pocztowym i odbioru na poczcie.

Fiona, kumasz teraz ?

Odp. do pawla - nie da rady chopie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
morzesz wybrac w lilehammmer kartom do konta zpolski nie potrzebujesz western union to tego zeby isc na poczte chyba ze niemasz konta wpolsce to chyba wdupie jesyes niech ci fskarpecie przesla fpaczce

Uff... ciezko bylo.. Ten dialekt to nypolszk..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Eeee.....teraz to kumam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Za siedmioma górami, za siedmioma morzami, żyło było dwóch bliźniaków. Nie mieli konta w banku, ani prawa jazdy. Jeden został premierem, a drugi prezydentem. I żyli długo i szczęśliwie.
Errata
Jeden zginął w katastrofie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Sethur ! Masz plusika za nypolszk !!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Sethur napisał:
morzesz wybrac w lilehammmer kartom do konta zpolski nie potrzebujesz western union to tego zeby isc na poczte chyba ze niemasz konta wpolsce to chyba wdupie jesyes niech ci fskarpecie przesla fpaczce

Uff... ciezko bylo.. Ten dialekt to nypolszk..

Ales ty gupi sethur, pszeciesz sie pisze *niepoczebujesz*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
[b]

Ales ty gupi sethur, pszeciesz sie pisze *niepoczebujesz*

oh fpytetom walnal byka no dzeiki..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Dawid Kwas
(aaaddd)
Wiking
Witam.

W połowie stycznia odbierałem pieniądze w Lillehammer w Western Union.
Około 2tyg. temu przejeżdżałem niedaleko i widziałem szyld firmy w tym samym miejscu.
Muszę wysłać pieniądze jeszcze raz , jednak na stronie www.westernunion.no , używając opcji szukaj agencji , nie pokazuje już żadnej placówki tej firmy w Lillehammer.

Orientuje się ktoś czy Western Union jest w Lillehammer cały czas i poprostu "źle" szukałem czy już jest zlikwidowana?

P.S - obok biblioteki jest Urząd Miasta,tak ? I przy tej ulicy była , bądź jeszcze jest , na przeciwko UM agencja WU.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok