nazywaj to jak chcesz.. swiat jest okrutny wiec po co mam kogos glaskac jesli ten ktos swoja postawa nie rokuje na wykorzystanie informacji albo tez poziomem wypowiedzi daje stanowczo do zrozumienia ze nie bedzie w stanie sobie sam poradzic w obcym kraju!! nawet po dluzszej pomocy osob trzecich (na przyklad jezyk, a wlasciwie jego brak... do tego kwalifikacje zawodowe albo tez ich brak, no i jeszcze pretensje do swiata ze tusk go okradl a kaczor sprawil ze szuka pracy w NO)
jesli przestalem ostatnio - widac inni ze swietej trojcy robia to za mnie wiec ja nie widze potrzeby walkowania tego samego... albo chwilowo mamy maly zastoj na forum z "inteligentnymi" pytaniami...
zawsze pisze wprost co mysle i nie owijam w bawelne. czarne to czarne a biale to biale... zycie jest za krotkie na kolorowanki! to prawdziwe zycie... nie mowie o zonie czy dzieciach - to sa dwa zupelnie inne swiaty - tam moze byc nawet i rozowy.... ech... tyle pisania.. i po co??
jesli przestalem ostatnio - widac inni ze swietej trojcy robia to za mnie wiec ja nie widze potrzeby walkowania tego samego... albo chwilowo mamy maly zastoj na forum z "inteligentnymi" pytaniami...
zawsze pisze wprost co mysle i nie owijam w bawelne. czarne to czarne a biale to biale... zycie jest za krotkie na kolorowanki! to prawdziwe zycie... nie mowie o zonie czy dzieciach - to sa dwa zupelnie inne swiaty - tam moze byc nawet i rozowy.... ech... tyle pisania.. i po co??