Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

drobne pytanko - Norwegia

Czytali temat:
(332 niezalogowanych)
6 Postów
piotr klones
(klones)
Wiking
chciałbym zapytać, czy ten portal jest jedynym portalem tego typu w Norwegii? czy nie ma jakiejś innej alternatywy? proszę o podpowiedzi, osobiście jestem tutaj od pewnego czasu i nie chcę rezygnować tak po prostu, ponieważ chcę również wiedzieć co się dzieje w społeczeństwie polskim w Norwegii, ale generalnie widzę że lipa , interesują mnie osoby które mają coś do powiedzienia, i przypominam pytanie czy to jest jedyny portal w Norge?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Nie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
piotr klones
(klones)
Wiking
jeśli są inne to jakie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
klones napisał:
...czy ten portal jest jedynym portalem tego typu w Norwegii? czy nie ma jakiejś innej przypominam pytanie czy to jest jedyny portal w Norge?
---
A dlaczego miałby być jedynym ?
---
Oczywiście , że nie jest ...!!!
-Ponieważ Tego Typu Portali Narodowościowych W Norge Jest co najmniej Tyle , ile Emigranckich Narodowości Przebywa w Norge .
---
Natomiast Różnego Rodzaju Polskich Forum w Norge było kiedyś ponad 10 część się wykruszyła a część została ...
Bardziej znanych i aktywnych jest ...4... CZTERY... .
---
Jednak dla takiego konesera jak ty , to żaden problem znaleźć Inne Fora ...
NO CHYBA , że sam ODSTAWIASZ WIELKĄ LIPĘ ... !!!
---
Jako podpowiedź z Mojej strony ...
---
Google naprawdę nie gryzie i jest dla MYŚLĄCYCH ...przyjazne ...
Pokaż ,że chociaż ty nie odstawiasz tej słynnej Polskiej Lipy .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
sa inne ale pelne cenzury.... i do tego zasypane sa informacjami pt: "co w PL na wiejskiej"....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok