Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...co to za

roznica.przeciez

jak trza sie napic,to

cena i tak jest nieistotna...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
brzydal napisał

...co to za

roznica.przeciez

jak trza sie napic,to

cena i tak jest nieistotna...

istotne jest za to żeby nie trafić na taką miernotę jak ty w trakcie spożywnia bo nawet balantais przemieni się w gówno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
jak ktoś się zechce napić to i tak się napije bez względu na cenę

raz na jakiś czas można

no chyba że ktoś ma problemy z alkoholem i musi codziennie się napić bo go trzyma od komunii

i nie może dopuścić do kaca

wtedy trochę kaski pójdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
a ja tak sie zastanawiam, kto kupuje?

skoro wszyscy robią zakupy w vinnmonopolet, to komu przywozą przemytnicy ?
czyzby norki kupowali z polskiej kontrabandy.....(?)

Serdeczne pozdroweinia dla wszystkich wożących, duzo duzo szczescia i pomyslnosci!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Piotr Stefanczyk
(Walander)
Początkujący
JLK21 napisał:
ja wlasnie przywiozlem sobie whiskey i za litra zaplacilem 179DKK ))) kocham promy wycieczkowe....

i tak - w vinmonopolecie kupisz za 350 pol litra.. jakbys sie do SWE wybieral - jesli masz niedaleko do granicy to tam masz prawie polowe taniej jakby co....

Znów słomy się najadłeś JLK po pierwsze w Norge nie kupisz litra za 350nok,po drugie w systembolaget chyba nigdy nie byłeś i pier//dolisz że za prawie pół ceny kupisz!Akurat tak się składa żę sobie śmigam czasem w sobotę na zakupy do SE czy jak wolisz SWE i ja jakoś płacę za 0.7l ok.350sek!!!
Swoją drogą nieźle zmieścili w to Volvo,dla mnie normą jest (wracając z Polski) posiadanie ilości przysługującej dla UE.Normalnie bez strachu sobie smigam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
marianek73 napisał:
a ja tak sie zastanawiam, kto kupuje?

skoro wszyscy robią zakupy w vinnmonopolet, to komu przywozą przemytnicy ?
czyzby norki kupowali z polskiej kontrabandy.....(?)

Serdeczne pozdroweinia dla wszystkich wożących, duzo duzo szczescia i pomyslnosci!

ja kupuje fajki i zywca.... bialej wodki nie kupie juz od przemytow nigdy.... kolorowej juz raczej tez nie....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
Walander napisał:
JLK21 napisał:
ja wlasnie przywiozlem sobie whiskey i za litra zaplacilem 179DKK ))) kocham promy wycieczkowe....

i tak - w vinmonopolecie kupisz za 350 pol litra.. jakbys sie do SWE wybieral - jesli masz niedaleko do granicy to tam masz prawie polowe taniej jakby co....

Znów słomy się najadłeś JLK po pierwsze w Norge nie kupisz litra za 350nok,po drugie w systembolaget chyba nigdy nie byłeś i pier//dolisz że za prawie pół ceny kupisz!Akurat tak się składa żę sobie śmigam czasem w sobotę na zakupy do SE czy jak wolisz SWE i ja jakoś płacę za 0.7l ok.350sek!!!

czy Ty czytasz pozniej to co sam piszesz Walanderze???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
Walander napisał:
śmigam czasem w sobotę na zakupy do SE czy jak wolisz SWE

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...czy

to walander

bez okularow,ale za to

w czapce i z orderem : za

'dzielna i sprwiedliwa postawe'...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Piotr Stefanczyk
(Walander)
Początkujący
JLK21 napisał:
Walander napisał:
JLK21 napisał:

czy Ty czytasz pozniej to co sam piszesz Walanderze???

Sorki jlk faktycznie nie doczytałem tego pół litra,wybacz ale wczoraj byłem "po" pół litra.Jednak nie zmienia to faktu że w SE ceny alkoholi są niemal takie same jak w norge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok