Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polacy cenia rodakow:D - Norwegia

Czytali temat:
Magnus All KudiRidim (3409 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
alexkawa napisał:
godziny pracy 12/20. dniowka 450 nok

hehe ten koles mnie rozjebal...hehehe.. 8h za 450 kr...hahaha....zeby mu ch#ja skrzywilo w litere L za takie ogloszenie...co za pajac... pewnie sam do tej pory rypal za max. 70 kr/h i nagle wpadl mu biznes do glowy ...biznesmen za dyche

kurwa...skad sie biora takie wynalazki......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
co za palant
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
hmm numer tel nalezy do kobiety.......ch#ja w L nie skrzywi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jaka praca taka płaca
ileż można płacić za pierdzenie w stołek?
praca za to idealna dla dzieciaczka polonorka sprowadzonego tu na wakacje
ale do tego to trzeba mieć hamerykański, a nie połtuński łeb
za wielką wodą, każdy kto tylko może to próbuje dziecię gdzieś na wakacje do jakiejkolwiek pracy posłać, aby latorośl smak takowej poznała, i nauczyła się ją rozumieć i cenić wartość pieniądza
kołtun na łbie tego pojąć nie pozwoli niestety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Ewa Awro
(avroawro)
Wiking
Widze ze debata na temat mojego anonsu rozgorzala, wiec się dołącze.
Zaczynalam prace w sprzataniu za 90NOK dla polski w sprzataniu, pozniej pracowalam na kontrakcie rowniez w branzy sprzatajacej za stawke ustawowa 151, cos tam brutto. Teraz pracuje w firmie niemieckiej za 60 NOK za godzi.....ktos powie wyzysk....a ja odpowiem ze wole 60 NOK za to co robie niz tarcie scian do bialosci po przeprowadzkach za 90 NOK lub czyszczenie kibli. Mamy wybor!
Praca która zaproponowalam wiaze sie z prowizją. 450 NOK jest na pierwsze 5 dni. Prowizja wiadomo, jest za sprzedaz. Jest sprzedaz, jest wiekszy zarobek.
A co do jezyka....jak cos sprzedac nie komunikujac się? Na migii??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
avroawro napisał:
Zaczynalam prace w sprzataniu za 90NOK dla polski w sprzataniu, pozniej pracowalam na kontrakcie rowniez w branzy sprzatajacej za stawke ustawowa 151, cos tam brutto. Teraz pracuje w firmie niemieckiej za 60 NOK za godzi.....ktos powie wyzysk....a ja odpowiem ze wole 60 NOK za to co robie niz tarcie scian do bialosci po przeprowadzkach za 90 NOK lub czyszczenie kibli. Mamy wybor!
Praca która zaproponowalam wiaze sie z prowizją. 450 NOK jest na pierwsze 5 dni. Prowizja wiadomo, jest za sprzedaz. Jest sprzedaz, jest wiekszy zarobek.

dobra rada > mysle,ze powinnas szybko edytowac, kasowac i dawac stąd drapaka.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
avroawro napisał:

kurwa, 90 kr?? ja pierd.. przez takich jak ty psuje sie rynek, wszyscy mysla, ze Polak to jebana tania sila robocza, i to wlasnie przez takich jak ty.

Pozniej nory i inne pakisy nie maja szacunku do polakow.

Trzeba znac swoja wartosc, w zyciu nie pracowalbym za 90 kr!!!

Wracac do Polski, a nie kurwa psuc tutaj rynek pracy .....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Ewa Awro
(avroawro)
Wiking
marianek-dobra rada > mysle,ze powinnas szybko edytowac, kasowac i dawac stąd drapaka.....[/quote]
....jako przedmiot dyskusji mam prawo do wypowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Asiab)
Początkujący
A najgorsze w tym jest to, że ktoś się na pewno już zgłosił, że ktoś na to pójdzie ...

Musiałam użyć kalkulatora, by się upewnić ile to na godzinę daje i szok

Ale niestety, desperat się znajdzie, więc póki co nie ma co liczyć, że takich ogłoszeń nie będzie przybywać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
to ciekawe
ileż to się powinno płacić na odpustowym, sezonowym straganie za pierdzenie na stołku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok