Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
50 Postów

(Mmelisa)
Nowicjusz
ehh szkoda pisac... nie lepiej przekraczac predkosc w PL? tam sie tylko 10pktow dostanie i max 500zl mandatu

mi sie zdarza przekroczenie o max 10km/h, ale na autostradzie tylko ja cenie sobie moj wklad w prawko i nie zamierzam sobie go od tak stracic, bo nie tak latwo je odzyskac... i znow przechodzic jakies kursy, testy itp...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Mmelisa napisał:
ehh szkoda pisac... nie lepiej przekraczac predkosc w PL? tam sie tylko 10pktow dostanie i max 500zl mandatu

mi sie zdarza przekroczenie o max 10km/h, ale na autostradzie tylko ja cenie sobie moj wklad w prawko i nie zamierzam sobie go od tak stracic, bo nie tak latwo je odzyskac... i znow przechodzic jakies kursy, testy itp...

Nie bądz tak hop siup mała, bo chwila zapomnienia dopadnie cie i zegnaj gienia....
Ładny dzionek sie trafi, jakis fajny kawalek na płycie, jakies ekstra dudki ze skatt-u np, etc.....
jadą w strefie /h to tylko chwila, a ze wszyscy mają dobre/szybkie fury na kredyt to tak sie moze skonczyc.....
Ja jezdze tu juz kilak lat, i narazie tylko konsekwencje finasowe ponosze, choc pilnuje sie jak diabli, to niestety zdjecia, kontrole, te ich akcje czasem potrafia zaskoczyc nawet tych najbardziej czujnych....
Wiec prosze pierdolących i pouczających o nie wymądrzanie sie, bo nie ma sensu....
Purple > twoja felka ma speed limited 70km/h brutto, wiec nie porównuj swojej dorosłej skody do porzadnych aut
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
jogrzelak napisał:
Dziękuje bardzo ale niestety nie mówię w innym języku tylko po polsku i nie sądzę żebym mogła dogadać się w ty urzędzie ale jeszcze raz dziękuje za odp
wyberasz sie do norwegii z jezykiem polskim??? no ku**a gratuluje mozgu i zycze powodzenia
przyjezdzaj... oni tu wszyscy w NO ucza sie polskiego....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Mmelisa napisał:

hehehehe... ja w PL za 48 za duzo i wyprzedzanie dostalem 300pln i 6pkt... darowali mi wyprzedzanie, ot taka promocja swiateczna hehehehe... to za parkowanie wiecej place jak zapomne zaplacic mandat hehehhe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(Sabuniek)
Wiking
Yatsek napisał:
jogrzelak napisał:
Dziękuje bardzo ale niestety nie mówię w innym języku tylko po polsku i nie sądzę żebym mogła dogadać się w ty urzędzie ale jeszcze raz dziękuje za odp
wyberasz sie do norwegii z jezykiem polskim??? no ku**a gratuluje mozgu i zycze powodzenia
przyjezdzaj... oni tu wszyscy w NO ucza sie polskiego....

I tu musze Ci racje przyznać Yatsek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
72 Posty

(SanLi)
Początkujący
cyt. opowiesci dziwnej tresci )))) , usmialam sie na maxa , dla jezdzacych z ciezka noga gratulacje , kary srogie , ale na szczescie wiem o nich z opowiadan )) bo nic i nikt mnie k.. nie zmusi zebym przekroczyla predkosc . zycie mi mile , innych jest wazne , kultura nie jest mi obca , pieniadze szanuje , samochod oszczedzam ,, dobra koniec tych opowiesci , bo jestem na tym forum od dawna i od dawna obserwuje jak kazdy na kazdego skacze , ale to chyba jakas tania rozrywka , bynajmniej , inni maja ubaw , dzieks
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok