Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Agnieszka R. ... ,,, (4344 niezalogowanych)
67 Postów

(przytulanka1990)
Początkujący
Dzięki bardzo za porady Chyba własnie tak zrobie...jutro kolezanka mi kseruje moje C.V. i ruszam do boju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Artur Grabarczyk
(Gravedigger)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Dominik Bielawski
(John_Rambo)
Wiking
Napisze tu bo bez sensu zakładać nowy temat. Natrafiłem wczoraj na ogłoszenie :
www.norwegia.praca-ue.pl/praca-przy-rybach-w-norwegii/

Orientuje się ktoś gdzie znajduje się ta przetwórnia, w ogłoszeniu nie ma adresu (jest tylko kontakt do osoby dającej ogłoszenie). Napisałem maila, ale poki co nie dostałem odpowiedzi więc chciałbym osobiście złożyć CV.

Dzięki za pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
67 Postów

(przytulanka1990)
Początkujący
Niestety nie orientuję się, ale chciałam sie wszystkim pochwalic, że mam prace Dziękuję za wsparcie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Tadzik Kowalski
(TKowalski)
Wiking
przytulanka1990 napisał:
Niestety nie orientuję się, ale chciałam sie wszystkim pochwalic, że mam prace Dziękuję za wsparcie
Gratulacje!!!
A zdradzisz nam co zadziałało w Twoim przypadku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Gratuluje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Monika Kulińska
(monkul)
Wiking
cześć!
chciałabym nieco odświeżyć ten wątek, bo mam podobny problem, co przytulanka. Mam 20lat i przyleciałam na wakacje[3mies] do Stavanger. Mieszkam przy centrum. Aktualnie jestem w trakcie studiów Budowlanych na Politechnice. Szukam pilnie pracy. Podejmę się sprzątania, opieki nad dzieckiem, czy czegokolwiek, bo mam trochę długów i chcialabym zarobić na swoją dalszą edukację i najchętniej tu wrócić.

Jeśli coś ktoś wie, proszę o pw!

Jeszcze pytanko. Natykałam się na ogłoszenia na witrynach w jakiś sklepach kosmetycznych, lub odzieżowych. Niestety mój język Norweski kuleje, dopiero się ucze jakiś prostych zwrotów, za to angielski mam bardzo dobry. Jest szansa próbować w ogóle w takich sklepach bez znajomości norweskiego?

pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
monkul napisał:
Natykałam się na ogłoszenia na witrynach w jakiś sklepach kosmetycznych, lub odzieżowych. Niestety mój język Norweski kuleje, dopiero się ucze jakiś prostych zwrotów, za to angielski mam bardzo dobry. Jest szansa próbować w ogóle w takich sklepach bez znajomości norweskiego?
Bez norweskie go nie masz zadnej szansy zeby dostac prace jako sprzedawca. Bo nawet jezeli ty znasz super angielski, to nie znaczy, ze klienci znaja.
A w Polsce ktos tylko z angielskim dostanie prace w sklepie z kosmetykami?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Monika Kulińska
(monkul)
Wiking
No to też jest fakt, ale wolałam się upewnić, bo z tego słyszałam, to praktycznie 90% Norwegów mówi po angielsku.

Ale dziękuję za odpowiedź tak czy siak.

W razie jakiś info nt. pracy - pw/mail, z góry dziękuję za jakieś wskazówki.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
są branze, gdzie wystarczy ang, ale na litosc boska nie w sklepie.,.....
W Pl 90% ludzi po 30-ce mowi po rosysjku, czy tzn ze ruski znajdzie prace w sklepie w polandii ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok